stavregos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Πριν απο λίγο με πηραν τηλεφωνο απο τη ΟΤΕΝΕΤ και μου ειπαν οτι ενεργοποιηθηκε η συνδεση Dsl που ειχα κανει ως εδω τα παμε καλα. Ομως μολις πηγα να κανω συνδεση μου λεει οτι δεν υπαρχει σημα τηλεφωνικής γραμμης και επισης μου βγαζει και ενα μυνημα οτι δεν υπαρχει το απαιτουμενο USB bandwitch και οτι πρεπει να αποσυνδεσω καποιες συσκευες USB και να κλεισω καποιες εφαρμογες. Μπορει καποιος να με βοηθησει στο τι πρεπει ακριβώς να κανω????
random Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Το τηλεφωνο δουλευει κανονικά (αν οχι παρε οτε); μηπως εχεις το usb dsl modem πανω σε hub/monitor και μοιραζεται το bandwidth με αλλες συσκευες; μηπως η μητρικη σου ειναι παλιά, δηλ. εχει υποδοχες usb 1.1 αντι 2.0 ?
stavregos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Το τηλεφωνο δουλευει κανονικα. Τι ειναι το hub/monitor???? Η μητρικη εχει και 1.1 και 2.0 usb. Πρεπει να αλλαξω τιποτα και στις ρυθμισεις της συνδεσης?
kattistt Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 ποιο μοντεμ ή router σου εχει δωσει η πOtenet?
Greek-Lord Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δοκιμασες σε διαφορετικες USB θυρες?
Greek-Lord Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 ποιο μοντεμ ή router σου εχει δωσει η πOtenet? Το sagem στανταρ..Ειναι μαζι με ολα τα πακετα της..
stavregos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι το έχω δοκιμασει σε ολες τις θυρες που εχει ο υπολογιστης
pegasos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Έχεις βάλει ανάμεσα στο sagem και την μπρίζα τηλέφώνου το φίλτρο ? Φίλος είχε κάνει αυτό το λάθος και του εβγαζε το ίδιο μύνημα...
stavregos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Το φιλτρο να το βαλω ακριβως πριν το μοντεμ ή στην στην πριζα του τηλεφωνου?
clown Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα. Το φίλτρο μπαίνει πριν την τηλεφωνική συσκευή και όχι πριν το μόντεμ, τα λέμε...
pegasos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Το μόντεμ πάει απευθείας στην μπρίζα τηλεφώνου χωρίς τιποτα άλλο επάνω. Το φίλτρο το συνδέεις σε ένα τηλέφωνο.
navar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 ama evales to filtro ekopses to shma ths DSL...to filtro paei prin thn syskeyh gia ayto ton logo kai mono dld na mhn afhnei na pernane oi dsl syxnothtes kai na akous sfyrigma....an pali exeis to idio provlhma ksilose kai ksanasthse tous drivers....
stavregos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Ολα αυτα τα εχω κανει σωστα.Αυτο με το USB bandwitch πως θα το διορθώσω???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.