Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά domain

GIORGARAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι το ξέρω ότι είναι στην Enom το domain μου. Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσα πλήρωσα τότε. Το θέμα είναι ότι δεν απαντάνε στο email Μου που τους λέω ότι δεν καταλαβαίνω για΄τι να πληρώσω ανανέωση και όσο δεν απαντάνε η αίτησή μου μένει στάσιμη. Έχει κάποιο όριο σε πόσες μέρες πρέπει να ολοκληρωθεί η μεταφορά? Το ότι δεν είναι καταχωρητής domain .com το ήξερα αφού δεν είχα control panel. Είχα domain που το διαχειριζόντουσαν αυτοί και με εκνεύρισε αυτό. Δεν μου το είχαν πει όμως αυτό όταν μετέφερεα το domain μου σε αυτούς.

edit: μόλις είδα ότι είχα δώσει 10 ευρώ + φπα για μεταφορά του domain σε αυτούς με ανανέωση για έναν χρόνο. Τώρα που το σκέφτομαι όταν έφερα σε αυτούς το domain, αυτούς πλήρωσα για ανανέωση, τώρα που θέλω να φύγω πάλι αυτοί τα θέλουν...

Έστειλα ξανά email με επιπρόσθετες λεπτομέρειες. Αν μέχρι το βράδυ δεν μου απαντήσουν θα γράψω εδώ την εταιρεία. Αρκετά πλέον.

Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο, απλώς περιμένω λίγο (δεν μποορύν να απαντούν σε email?). Απλώς σήμερα έχω τρέξιμο σε περίπτωση που μου φάνε πολύ ώρα. Θα τους πάρω από Δευτέρα τότε.

Δημοσ.

Το μυστήριο λύθηκε, μου είπαν ότι κατάλαβαν λάθος ότι θα τους πήγαινα ένα domain και όχι ότι θα το έπαιρνα από αυτούς για αυτό ζήταγαν λεφτά. Τι να πω...οκ... αφού τους ζήταγα κωδικό γιατί νόμιζα ότι χρειαζόταν auth code, θα τους πήγαινα άλλο domain ή θα το έπαιρνα?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

α) auth code δεν χρειάζεται για .com domain, το auth code χρειαζεται μονο για τα .org domain.

β) Αν εχεις το domain στην εταιρια Α και το πας στην εταιρια Β, η αιτηση γινεται απο την εταιρια Β. Η εταιρια Β σε χρεωνει οπωσδηποτε μια ετησια ανανεωση, καθως αυτο εχει θεσπισει η ICANN για το registrar transfer. Η εταιρια Α δεν εχει καμια σχεση για την μεταφορα του domain (εκτος αν ειναι LOCK οπου ειναι υποχρεωμενη να το κανει UNLOCK, το LOCΚ γινεται για την δικη σου ασφαλεια). Επισης η εταιρια Α δεν σε χρεωνει επειδη θα παρεις το domain απο αυτους.

Ελπιζω να σε βοηθησα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...