migf1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Lipon mias kai vlepo arketo kosmo na asxolite me to game ti lete na antalaksoume e-mail sto msn gia na vriskomaste na pezoume metaksi mas?To diko mou einai [email protected] To idio isxyei kai gia osous exoune to hamachi.. Ante pedia:) Αν υπάρξει αρκετό ενδιαφέρον για το GTR2 ή για το rfactor (ή για οποιοδήποτε άλλο sim), μπορούμε να ανοίξουμε ξεχωριστό division στη GVR (forum: http://gvr.gameplanet.gr[/url]) ειδικά για αυτόν τον προσομοιωτή (όποιος έχει δλδ περισσότερο κόσμο). Κάτω από κοινή ομπρέλα είναι πολύ ευκολότερο να συσπειρωθεί η ελληνική κοινότητα simers και φυσικά είναι πολύ ευκολότερο να αρχίσουμε να ακουγόμαστε επιτέλους και στο εξωτερικό, όπου είμαστε ούτε λίγο ούτε πολύ ανύπαρκτοι :neutral:
S2Katana Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Ρε σεις κατι εχει παθει το game και για καποιο λογο δεν εχω ενδειξεις στον πινακα οργανων του αυτοκινητου(εσωτερικη καμερα)...
nzeppos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μάλλον κάτι πάτησες και τις απενεργοποιήσες. Για δοκίμασε να πατήσεις το 2 ή το 3 (δεν θυμάμαι ακριβώς) στο keyboard και λογικά θα εμφανιστούν πάλι.
fabiawrc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 παιδια αντε να μαζευομαστε με το hamachi μπορουμε πλεον να παιζουμε ολοι μαζι και ας μην εχουμε το game οριτζιναλε.το hamachi κανει το lan δικτυο μεσω νετ.οποτε μπορουμε να παιξουμε οσοι θελουμε!
S2Katana Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μάλλον κάτι πάτησες και τις απενεργοποιήσες. Για δοκίμασε να πατήσεις το 2 ή το 3 (δεν θυμάμαι ακριβώς) στο keyboard και λογικά θα εμφανιστούν πάλι. Μαλλον αυτο εγινε.Θα το ψαξω!Ευχαριστω. Fabiawrc εγω ειμαι μεσα.
fabiawrc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 ok θα σε βρω στο msn.υπαρχει σερβερ απο τους 4τροχους οπουν παιζουν γυρω στα 8 ατομα με hamachi.
S2Katana Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Aντε ρε συ! Οκ, θα ειμαι online ανευ απροοπτου.
S2Katana Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Aστα ρε φιλε, ολο με πεταει εξω το μσν.Ισα που προλαβα να σε κανω add.Sorry!
S2Katana Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Οταν παιζω online και τα αλλα αυτοκινητα εχουν ''σπασιματα'' στην κινηση τους, φταιει ο σερβερ ή η συνδεση μου?Παντως το δικο αυτοκινητο εχει πολυ φυσιολογικη κινηση. @Fabiawrc να το επαναλαβουμε συντομα.
planetman Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ρε παιδιά, εγώ δεν μπορώ να προσαρμοστώ σε αυτά τα παιχνίδια πίστας. Ενώ π.χ. παίζω ωραία και καλά richard burns rally με τιμόνι που έχω, στα πίστας έχω πρόβλημα. Στο GTR2, όταν στρίβεις, στρίβει μέχρι ένα σημείο και μετά δεν παίρνει τη στροφή, αντιδρούν τα αυτοκίνητα υποστροφικά ενώ έπρεπε να αντιδρούν υπερστροφικά. Κάνω λάθος; Με ποιό τρόπο δηλαδή εσείς παίρνετε μια στροφή στο GTR2; Πρέπει απλώς να μειώσεις αρκετά ταχύτητα; Ούτε κώλους πετάτε ούτε τίποτα; Μπορεί να μου πει κάποιος;
migf1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ρε παιδιά, εγώ δεν μπορώ να προσαρμοστώ σε αυτά τα παιχνίδια πίστας. Ενώ π.χ. παίζω ωραία και καλά richard burns rally με τιμόνι που έχω, στα πίστας έχω πρόβλημα. Στο GTR2, όταν στρίβεις, στρίβει μέχρι ένα σημείο και μετά δεν παίρνει τη στροφή, αντιδρούν τα αυτοκίνητα υποστροφικά ενώ έπρεπε να αντιδρούν υπερστροφικά. Κάνω λάθος; Με ποιό τρόπο δηλαδή εσείς παίρνετε μια στροφή στο GTR2; Πρέπει απλώς να μειώσεις αρκετά ταχύτητα; Ούτε κώλους πετάτε ούτε τίποτα; Μπορεί να μου πει κάποιος; Ναι, αν δεν στρίβει πας να μπεις με πολλά χιλιόμετρα. Δοκίμασε με λιγότερα χλμ... επίσης το πόσο θα στρίβει το τιμόνι σου και πόσο ευαίσθητο θα είναι ρυθμίζεται και μεσα από τα sims αλλά και από τους drivers του τιμονιού σου στα Windows. Πάντως για αρχή, πήγαινε στο Garage και αύξησε το steering lock (στο setup του αυτοκινήτου).
S2Katana Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Επισης, ποτε μην φρεναρεις ενω στριβεις παραλληλα...Εκει ειναι το κλειδι επιτυχιας ειδικα για το GTR2 και γενικα την οδηγηση.
planetman Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Επισης, ποτε μην φρεναρεις ενω στριβεις παραλληλα...Εκει ειναι το κλειδι επιτυχιας ειδικα για το GTR2 και γενικα την οδηγηση. Ίσα ίσα, εκεί είναι που πετάει κώλο το αμάξι και καταφέρεις να πάρεις τη στροφή, γιατί αλλιώς σε πετάει έξω. Πάντως γενικά βάζω τέρμα την ευαισθησία του τιμονιού γιατί μου αρέσει η ακρίβεια και λοκαρισμένο στις 720 μοίρες, 2 στροφές δηλαδή. Αλλά πάλι δεν δικαιολογώ το παιχνίδι, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΩΛΟ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ 200ΚΜ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ;
migf1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Εδώ θα βρεις replays από μερικούς γρήγορους γύρους σε διάφορες πίστες και με διάφορα αυτοκίνητα. Ίσως σε βοηθήσει να καταλάβεις που και τι κάνεις λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.