migf1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Είναι το άνοιγμα το ψυγείου. Όσο μικρότερο τόσο καλύτερες οι επιδόσεις αλλά τόσο πιο γρήγορα ζετσαίνεται ο κινητήρας. Δοκιμάστε έως ότου βρείτε τη χρυσή τομή :grin:
Voodooman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μμμ, εχεις δικιο σε αυτο.Εγω στο πρωταθλημα NGT εχω 45λεπτους αγωνες.Δεν αντεχεται το 3ωρο.Εχουμε και δουλειες! Για αυτό υπάρχει το save... Σωστό αυτό για το ψυγείο, αλλά δεν λύνει το πρόβλημα όσο θα ήθελα, γιατί πολύ απλά στις στροφές μετά από μεγάλες ευθείες το γονατίζω το αυτκοίνητο. Εγώ έχω το πρόβλημα, πρέπει να καταλάβω ότι νικήτής δεν είναι ο πιο γρήγορος, αλλά αυτός που τερματίζει πρώτος, όπως λέει και ο Πουρναράκης!
S2Katana Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Ναι ρε συ, αλλα ειναι συνολικα 10 αγωνες για ενα πρωταθλημα!Πως να αντεξω στην ιδια πιστα τοση ωρα?
Voodooman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Απόλυτο δίκιο έχεις, είναι σκότωμα. Αλλά από τότε που άρχισα να παίζω στα GTR πλήρεις αγώνες εκτίμησα ακόμη περισσότερο και τον πιο άχρηστο επαγγελματία οδηγό αυτοκινήτων σε πίστα. Το να περάσεις 70-80 φορές την ίδια στροφή με τον ίδιο τρόπο είναι απίστευτα δύσκολο. Καλά λένε ότι είναι και εγκεφαλικό άθλημα...
migf1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Απόλυτο δίκιο έχεις, είναι σκότωμα.Αλλά από τότε που άρχισα να παίζω στα GTR πλήρεις αγώνες εκτίμησα ακόμη περισσότερο και τον πιο άχρηστο επαγγελματία οδηγό αυτοκινήτων σε πίστα. Το να περάσεις 70-80 φορές την ίδια στροφή με τον ίδιο τρόπο είναι απίστευτα δύσκολο. Καλά λένε ότι είναι και εγκεφαλικό άθλημα... Γιατί μόνο στα GTR; Και στα άλλα sims την ίδια δυσκολία έχει
Voodooman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Σε ποιό άλλο, στα TOCA; Εκεί η ΑΙ μπορεί να σου χαρίζει και 4-5 λάθη σε κάθε γύρο, στο GTR και ανάλογα με το πόσο δύσκολους αντιπάλους έχεις βάλει, δεν σου συγχωρούν το παραμικρό.
S2Katana Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Απόλυτο δίκιο έχεις, είναι σκότωμα.Αλλά από τότε που άρχισα να παίζω στα GTR πλήρεις αγώνες εκτίμησα ακόμη περισσότερο και τον πιο άχρηστο επαγγελματία οδηγό αυτοκινήτων σε πίστα. Το να περάσεις 70-80 φορές την ίδια στροφή με τον ίδιο τρόπο είναι απίστευτα δύσκολο. Καλά λένε ότι είναι και εγκεφαλικό άθλημα... Ειπες κατι ολοσωστο. Σκεψου οτι εμεις, παιζοντας 3 ωρες, υφισταμεθα μονο την νοητικη κουραση και ισως λιγο κουραση απο χερια-ποδια.Ας φανταστουμε τι βιωνουν οι επαγγελματιες οδηγοι, με πιεση απο τις ομαδες και τους χορηγους για αποτελεσματα, με αυτοκινητα δυσκολα στο χειρισμο, με αντιπαλους βενζινοκεφαλους και με τις δυναμεις της φυσικης πανταχου παρουσες. Για να μη μιλησουμε για πρωταθλητες τυπου Σουμαχερ-Αλονσο-Σενα κτλ.!
newlynx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά το έβαλα χθες και διαπίστωσα πως είναι εκπληκτικό. Βέβαια το δύσκολο για μένα είναι να βρίσκω χρόνο να παίζω γιατί αυτού του είδους τα παιχνίδια θέλουν υπομονή για να τα μάθεις. Αλλά πάντα ένας καλός χρόνος σε πίστα είναι η καλύτερη επιβράβευση Δεν έχω τιμονιέρα αλλά χρησιμοποιώ το χειριστήριο του XBOX (με μετατροπέα USB) και πράγματι είναι το πρώτο που πρέπει να ρυθμίσεις σωστά αν θες να ελέγξεις το αυτοκίνητο.
S2Katana Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Η περιοδος εξοικειωσης ειναι μεγαλη στο GTR2.Ειδικα το φρεναρισμα!
SGP Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Σε όλα τα σοβαρά sims έχει μεγάλης διάρκειας αγώνες και είναι πράγματι πολύ διαφορετική εμπειρία. Εγώ είχα ένα αγώνα 80 γύρων τις προάλλες on-line με το gpl (να, παίζω ακόμα)... 2 ώρες με πραγματικούς αντιπάλους, αλλά σε τέτοιους αγώνες, ο αγώνας είναι με τον εαυτό σου πρωτίστως.
newlynx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 2 ώρες???Μπράβο υπομονή... Πρέπει όμως να είναι φοβερή εμπειρία.
SGP Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 http://forum.rscnet.org/showpost.php?p=3344451&postcount=47 http://forum.rscnet.org/showpost.php?p=3344453&postcount=48 ένα γρήγορο report που έφτιαξα... Ήταν πρώτη φορά που το επιχείρησα, πιάστηκε ο κώλος μου, αλλά άξιζε
migf1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Εννοείται πως η ουσία των sims αρά ή γρήγορα είναι αγώνες μεγάλης διάρκειας online με ζωντανούς αντιπάλους. Κι εγώ έχω τρέξει αγώνες 1.30 ώρας + 20 λεπτά προκριματικά και είναι σκέτη... τάβλα Τα μισάωρα είναι πλέον στο χαλαρό κι ας έχουν και άλλη μισή ώρα προκριματικά. Φίλε Voodooman, δεν αναφερόμουν στην AI αλλά σε αυτό που είπες για το πόσο δύσκολο είναι να επαναλάβεις τα καλά περάσματα σε κάθε γύρο (αυτό δεν έχει να κάνει με την AI). Φίλε S2Katana, αν τα παίξεις σωστά τα sims (δλδ online, με σωστά ρυθμισμένο το ffb, σε μεγάλης διάρκειας αγώνα και φυσικά με ζωντανούς αντιπάλους) τότε δεν έχεις μονο νοητική κούραση, αλλά και σωματική. Και άμα τρέχεις συστηματικά και σε πρωτάθλημα, τότε έχεις ακόμα περισσότερη πίεση. Δεν εννοώ φυσικά ότι στα sims κουράζεσαι όσο κουραζονται οι πραγματικοί οδηγοί, αλλά κουράζεσαι αρκετά και στα sims. Εγώ πάντως μετα από αγώνες πάνω της 1 ώρας (ή ακόμα και προκριματικά ή practice) πιάνονται και τα πλευρά μου και οι τρικέφαλοί μου και οι καρποί μου. Ειδικά αμά τρέχω με αυτοκίνητα που έχουν απότομες μετατοπίσεις βάρους (όπως π.χ. το UFR στο LFS) ή/και μεγάλη υστέρηση στο τούρμπο τους (όπως π.χ. το XRT, πάλι στο LFS).
HomoR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Lipon mias kai vlepo arketo kosmo na asxolite me to game ti lete na antalaksoume e-mail sto msn gia na vriskomaste na pezoume metaksi mas? To diko mou einai [email protected] To idio isxyei kai gia osous exoune to hamachi.. Ante pedia:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.