Προς το περιεχόμενο

To GTR 2 ΜΟΝΟ στη Ελλάδα;

Voodooman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω παίξει πολύ το GTR 2 αλλά αυτό που δεν μου αρέσει καθόλου, είναι η αντιδράσεις των αυτοκινήτων...Είναι πολύ απότομες... Από την άλλη ο ήχος είναι από άλλο πλανήτη!!! Τουλάχιστον στα περισσότερα αυτοκίνητα, γιατί σε κάποια δεν μου άρεσε και τόσο...

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτο το gforce simulation με εχει καψει παιδια.... Ξεχνιεμαι να στριψω ρε, χωρις πλακα... Ολο προσεχω την ροη

Δημοσ.
Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το Simple Debris Collision στα Advanced options των γραφικών.

Θα το δοκιμασω, αλλα ειναι δυνατον να μην επαρκει μια 7900GTX?

Οσο για τα αλλα που αναφερες, εχεις δικιο!Το παιχνιδι με εχει πορωσει ασχημα.Εχω ξεκινησει το πρωταθλημα NGT 2003 και εχθες ετρεξα στον αγωνα της Monza.Πρωι, βροχη και σε καποια φαση ειχαν σκοτεινιασει ολα απο τα συννεφα!Να μη βλεπεις τιποτα απο το σπρευ των αυτοκινητων, το μοτερ της F360 να λυσσαει στις 9300rpm, και σε καθε φρεναρισμα θεεικο αναποδο τιμονι ή φιλανδικο φλικ!Συγγνωμη για τη φραση, αλλα το παιχνιδακι ειναι κ@υλα!!!

Δημοσ.
Θα το δοκιμασω, αλλα ειναι δυνατον να μην επαρκει μια 7900GTX?

Στη θεωρία το παιχνίδι θέλει περισσότερο cpu και λιγότερο gpu, στην πράξη όμως έχω κι εγώ προβλήματα, όπως ανέφερα προηγουμένως. Κατέβασα κι άλλες ρυθμίσεις μέσα στις γραφικές του ρυθμίσεις και κατάφερα να βγάζω μέσο όρο 40fps στο Nordschleife, με ανάλυση 1600x1200x16bit στα 70Hz, shader Dx9, FSAA=Level 1 (x2) και vsynch off. Δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω αλλού και δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα γίνει σε αγώνα με πολλούς αντιπάλους ή σε βρόχινους αγώνες. :(

Οσο για τα αλλα που αναφερες, εχεις δικιο!Το παιχνιδι με εχει πορωσει ασχημα.Εχω ξεκινησει το πρωταθλημα NGT 2003 και εχθες ετρεξα στον αγωνα της Monza.Πρωι, βροχη και σε καποια φαση ειχαν σκοτεινιασει ολα απο τα συννεφα!Να μη βλεπεις τιποτα απο το σπρευ των αυτοκινητων, το μοτερ της F360 να λυσσαει στις 9300rpm, και σε καθε φρεναρισμα θεεικο αναποδο τιμονι ή φιλανδικο φλικ!Συγγνωμη για τη φραση, αλλα το παιχνιδακι ειναι κ@υλα!!!

Ποστάρετε κανα χρόνο ρε σεις να δούμε που βρισκομαστε :roll:

Αυτο το gforce simulation με εχει καψει παιδια.... Ξεχνιεμαι να στριψω ρε, χωρις πλακα... Ολο προσεχω την ροη

Όλοι ξεχνάμε να στρίψουμε :grin: Είναι αυτό που έλεγα ότι θέλει early turn-in, δεν είναι θέμα ροής, είναι θέμα της φυσικής του GTR2. Σε ανταμοίβει μάλιστα και σε χρόνο αν το κάνεις. Πάντως το G-Force simulation μπορείς να το ρυθμίσεις όσο θέλεις.

ΥΓ. Να κανονίσουμε κανά online (με... hamachi 8-) ). Εμείς θα μπούμε σήμερα το βράδι, μετά τις 10-10.30.

Δημοσ.

Παιδια εγω παιζω το gtr1 με τιμονιερες κλπ. και μου αρεσει παρα πολυ σαν ρεαλισμος! Τι λετε να προχωρησω στην αγορα του 2; Εχει πολυ μεγαλυτερες διαφορες απο το 1;!:confused:

Δημοσ.
Το demo του GTR2 με απογοητευσε και το... διέδωσα. Πριν τις γιορτές αποφάσισα να δοκιμασω το... "φουλ" βέρσιον. Στη Μόντσα και στο Σπα με GT3 RS τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα από την παλιοΒαρκελώνη που έχουν στο ντέμο (όπου για να βάλεις 6η κάνεις 100 δεήσεις, 300 μετάνοιες και στο τέλος δεν βάζεις κιολας :twisted: ) όμως το game έχει σοβάρό πρόβλήμα με το -παλαιότατο είναι αλήθεια - τιμόνι μου. Μου ελφαρώνει αφύσικα στο κέντρο του, ακόμα και στις ευθείες, με αποτέλεσμα να παλέυω κυριολεκτικά να κρατήσω όχι μόνο γραμμές αλλά ούτε καν μπορώ να διατηρήσω ευθεία το αμάξι όταν φρενάρω. Κοινώς ψαρέυει αφάνταστα, παρόλες τις ρυθμίσεις που έκανα (το μόνο sim που μου δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα στο τιμόνι μου... ούτε καν το rFactor δεν μου το κάνει που έχει την ίδια μηχανή με το GTR2). Όπότε το ξαναπαράτησα.

Προχτές αποφάσισα να ασχοληθώ ενδελεχώς με τις ρυθμίσεις του ffb στο αρχείο των ρυθμίσεων (username.plr), όπου έχει ίσαμε με 30 ρυθμίσεις μόνο για το ffb. Μετά από πολύ κόπο και αντιπαράθεση με το αντίστοιχο αρχείο ρυθμίσεων του rFactor, κατάφερα να βελτιώσω κάπως την κατάσταση χωρίς όμως να καταφέρω να εξαλέιψω το πρόβλημα.

Τέλος πάντων, ακόμα κι έτσι έτρεξα αρκετά αυτές τις μέρες και η ετυμηγορία είναι μια: το καλύτερο GT sim ever made!!!! Θέλει πολλά άντερα για να κάνεις χρόνο και πολλά @@ για να τον επαναλάβεις. Αν μάθεις τα τερτίπια της φυσικής του (κυρίως early turn-in) και δουλεύεις μισόγκαζο (trail brekaing δνε έχω καταφέρει να κάνω ακόμα στο GTR2) η εμπειρία που βιώνεις είναι σκέτη μαγεία. Σε αυτό συμβάλλουν φυσικά και ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ήχος καθώς επίσης και τα εξαιρετικά γραφικά. Κυρίως όμως ο ήχος και τα στοιχεία που ανάφερε παραπάνω ο zeppos (G-force simulation όχι μόνο στο κεφάλι αλλά και στο κοκπιτ που ανταράσσεται με περισσότερη αληθοφάνεια από οποιοδήποτε άλλο sim έχω δοκιμάσει).

Έχω όμως πρόβλημα με τα fps, αφού παρατήρησα πως είτε βάλω ανάλυση 800x600 είτε 1600x1200 και είτε ανοίξω ή όχι τα AA και AF στους drivers της κάρτας, τα ingame fps παραμένουν σχεδόν αμετάβλητα (Northwood [email protected], XFX 7800GS Extreme/AGP 256DDR3, 1 Giga DDR). Τα μόνα που φαίνεται να επηρεάζουν τα fps είναι οι εσωτερικές ρυθμίσεις γραφικών μέσα στο παιχνίδι. Τώρα με ανάλυση 1280x960x32bits@85Hz, ingame ΑΑ=4x, shader Dx9 και custom ρυθμίσεις γραφικών μεταξύ High και Medium βγάζω γύρω στα 40 fps στη Μόντζα σε Time Trial (τρέχω μόνος μου δλδ, εγώ και το ghost moy) και στο 3rd party 24Hours Nurburgring αναγκάζομαι να κλείσω τν καθρέφτη για να βγάλω κατά μέσο όσο 30 fps :evil:

Πάντως οδηγώντας για αρκετή ώρα το GTR2 και ειδικά στο 24Hours Nurburgring, αν πας μετά να οδηγήσεις άλλο sim με αντίστοιχα αυτοκίνητα (GT, NGT) σχεδόν βάζεις τα γέλια. Το μόνο που κρατάει ψηλά τη σημαία δίπλα στο GTR2 είναι το LFS (αλλά ρε πστ μου πότε θα φτιάξουν επιτέλους τον ήχο στο LFS;;;;;;;;;; σαν ψαροκάικα ακούγονται τα GTR αυτοκίνητά του συγκριτικά όχι μόνο με το GTR2 αλλά και με το rFactor... το οποίο rFactor έχει btw την καλύτερη F1 που έχω συναντήσει ποτέ σε sim! )

Αυτά τα ολίγα από μένα :mrgreen: Αν το τιμόνι σας ΔΕΝ είναι Logitech Wingman Formula Force του 1999 (όπως το δικό μου) και είστε simmer, το GTR2 είναι MUST HAVE!! Και κατεβάστε οπωσδήποτε το παλιό Nurburgring για να δείτε τι πραγματικά εστί GTR2!!!!!!!!

ΥΓ. Παρά τα ffb probs μου με το ψάρεμα, κατάφερα 1.43.141 στη Monza 2004 με Ferrari Maranello 550 και 1.50.065 με Porsche 911 GT3 RS

Xάρη αλλάξαμε γνώμη ...?:twisted: 8)

Οταν σου έλεγα ότι είναι πολύ καλό και ΕΙΝΑΙ λόγος να αλλάξεις το αρχαίο τιμόνι σου...εσύ στρουθοκαμηλίζεις...:lol:

Δημοσ.

Για το ελάφρωμα του τιμονιου στο gtr δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το centering spring και ξαναφτιάξε τις ρυθμίσεις βάση αυτού…

Συζητώντας με τον cavallino θυμήθηκα το θυμήθηκα αυτό.

Το τιμόνι του είναι μια χαρά… σε όλα τα τιμονιά αν βάλεις τις ρυθμίσεις που έχει θα έχεις το ελάφρωμα στο κέντρο..

Δημοσ.

@kaynd: το έφτιαξα τελικά το τιμόνι (και με φουλ το centering force στους drivers :smile: ). Το φτιαξαμε και στους harogeo και istrios χτες που παίξαμε online. Βασικά χρειάζεται να παίξεις με δυο ρυθμίσεις, την Sensitivity (πάνω αρστερά) και την Speed Sensitivity (κάτω δεξιά)... η δεύτερη καθορίζει πόσο θα αναισθητοποιείται το τιμόνι όσο μεγαλώνει η ταχύτητα του αυτοκινήτου (νομίζω σε μικρές ταχύτητες δεν ενεργοποιείται καν) και η πρώτη καθορίζει πόσο ευαίσθητο είναι το τιμόνι στις κινήσεις του χεριού σου, ανεξαρτήτως ταχύτητας με την οποία ταξιδεύεις. Δηλαδή η πρώτη ρύθμιση δουλεύει πάντα και η δεύτερη μόνο όταν τρέχεις πολύ.

Εγώ εχω πειράξει πάντως και την ενότητα [Controls] μέσα στο username.plr αρχείο.

@elteo: Σάββα, ακόμα και να μην το έφτιαχνα το τιμόνι δεν θα το άλλαζα μόνο και μόνο για το GTR2... σε οποιοδήποτε άλλο sim πάει μια χαρά το τιμονάκι μου (τώρα πάει και στο GTR2 καλά, αν και θα μπορούσε να πάει και καλύτερα)... εχτές onine με τα παιδιά και χωρίς καθόλου βοηθήματα σε 10 laps έβγαλα 1.50.3x στη Monza 2004 με M3GTR... εχει 1-2 secs ακόμα σίγουρα :)

Δημοσ.
Εχει κανεις χρονο για το SPA?

Με Ferrari NGT 360M εκανα 1:24 σε στεγνο και 1:32 σε βρεγμενο.

Δεν το έχω τρέξει το combo, αλλά θα κάνω μερικούς γύρους το βράδι που θα πάω σπίτι και και θα ποστάρω χρόνους (κατά τις 11.00 υπολογίστε)

Δημοσ.

Πακέτο!!

Μετά από καμια 15αρια γύρους κατάφερα 2.25.5x, αφού όμως πρώτα έβαλα λίγο tc (στο low). Μιλάω για το layout του Spa 2003.

Πάω να συνχίσω :)

msn έχεις φίλε skatana; Κάστε να σου στείλω pm μπας και μπούμε online.

edit: χμμμ.. πώς στέλνω pm σε αυτό το φόρουμ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...