Προς το περιεχόμενο

1024 απο το RAM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνδεεις το router στην καρατ δικτυου του PC.

Ανοιγεις τον explorer και γραφεις την IP του router σου στην γαρμμη διευθυνσεων.Την IP θα την βρεις απο το manula του router.

Εκει πρεπει να αναφερει και την IP και τα username και password που χρειαζεσαι για να μπορεσεις να μπεις στις ρυθμισεις του router.

Απο εκει και περα πας βασει του οτι λεει το manual του router σου.

Ρυθμιζεις username - password συνδεσης (αυατ που εχεις απο τον provider σου) , ρυθμιζεις τις επιλογες και κανονικα θα συνδεθει αμεσως.Δεν χρειαζεται αν κανεις τιποτα στο dial-up.

Ελπιζω να βοηθησα.

Δημοσ.

ναι αυτα τα ξέρω... όμως για να συνδεθώ χρειάζεται εκτός το pass/name και αριθμός τηλεφώνου. Ο router μου δεν έχει επιλογή για αριθμό τηλεφώνου...

Δημοσ.
ναι αυτα τα ξέρω... όμως για να συνδεθώ χρειάζεται εκτός το pass/name και αριθμός τηλεφώνου. Ο router μου δεν έχει επιλογή για αριθμό τηλεφώνου...

Οχι .

Στις adsl συνδεσεις δεν χρειαζεται αριθμος τηλεφωνου.

Δημοσ.
σωστά... έκανα pass/name από τη σελιδα αλλα με αυτούς τους κωδικούς δε μπαίνει.... μήπως θέλει τίποτα άλλο? με τη forthnet που έχω βάζω "[email protected] "

Τι router εχεις?

Πες μας μηπως μπορεσουμε να βοηθησουμε περισοτερο.

Δημοσ.

Δυστυχως δεν το γνωριζω και δεν το εχω δουλεψει.

Αν καποιος φιλος το εχει ας μας πει για τις ρυθμισεις που χρειαζονται.

Σιγουρα ειναι θεμα ρυθμισεων.

Θα κοιταξω μηπως βρω κατι να βοηθησω.

Δημοσ.

Βασικά έκανα register στη σελιδα της Altectelecoms βάζω το pass/name που μου έδωσαν και δεν κάνει τίποτα.... το έκανα setup στο router και το λαμπάκι του internet απο πράσινο ανάβει κόκκινο...:evil: :evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...