Akrapovic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Πως θα φτιάξω σύνδεση με ethernet router? dial up? κατι άλλο? Στη dial up σύνδεση δε μπορώ να επιλέξω το router μου, έχει μόνο το modem :cry:
JXID Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Συνδεεις το router στην καρατ δικτυου του PC. Ανοιγεις τον explorer και γραφεις την IP του router σου στην γαρμμη διευθυνσεων.Την IP θα την βρεις απο το manula του router. Εκει πρεπει να αναφερει και την IP και τα username και password που χρειαζεσαι για να μπορεσεις να μπεις στις ρυθμισεις του router. Απο εκει και περα πας βασει του οτι λεει το manual του router σου. Ρυθμιζεις username - password συνδεσης (αυατ που εχεις απο τον provider σου) , ρυθμιζεις τις επιλογες και κανονικα θα συνδεθει αμεσως.Δεν χρειαζεται αν κανεις τιποτα στο dial-up. Ελπιζω να βοηθησα.
Akrapovic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 ναι αυτα τα ξέρω... όμως για να συνδεθώ χρειάζεται εκτός το pass/name και αριθμός τηλεφώνου. Ο router μου δεν έχει επιλογή για αριθμό τηλεφώνου...
JXID Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 ναι αυτα τα ξέρω... όμως για να συνδεθώ χρειάζεται εκτός το pass/name και αριθμός τηλεφώνου. Ο router μου δεν έχει επιλογή για αριθμό τηλεφώνου... Οχι . Στις adsl συνδεσεις δεν χρειαζεται αριθμος τηλεφωνου.
Akrapovic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 σωστά... έκανα pass/name από τη σελιδα αλλα με αυτούς τους κωδικούς δε μπαίνει.... μήπως θέλει τίποτα άλλο? με τη forthnet που έχω βάζω "[email protected] "
JXID Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 σωστά... έκανα pass/name από τη σελιδα αλλα με αυτούς τους κωδικούς δε μπαίνει.... μήπως θέλει τίποτα άλλο? με τη forthnet που έχω βάζω "[email protected] " Τι router εχεις? Πες μας μηπως μπορεσουμε να βοηθησουμε περισοτερο.
JXID Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δυστυχως δεν το γνωριζω και δεν το εχω δουλεψει. Αν καποιος φιλος το εχει ας μας πει για τις ρυθμισεις που χρειαζονται. Σιγουρα ειναι θεμα ρυθμισεων. Θα κοιταξω μηπως βρω κατι να βοηθησω.
Akrapovic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Βασικά έκανα register στη σελιδα της Altectelecoms βάζω το pass/name που μου έδωσαν και δεν κάνει τίποτα.... το έκανα setup στο router και το λαμπάκι του internet απο πράσινο ανάβει κόκκινο...:evil: :evil:
JXID Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Σιγουρα ειναι ενεργοποιημενο το ADSL στην γραμμη σου?
Akrapovic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 ναι έχω από τη forthnet βάλει....δεν έχει λήξει (σε κανα μηνα) και δουλεύει κανονικα
capthookb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Το οτι ανάβει κόκκινο σημαίνει οτι έχεις λάθος username/password. Το έχεις βάλει με τη μορφή [email protected] ή [email protected] ? Δεν ξέρω τι πάει μετά το @ για την altec
Akrapovic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 το έβαλα σκέτο :-D χωρίς @altecnet κλπ κλπ....
FilipposMD Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Πρέπει να το γράψεις σε μορφή @altecnet και πιστεύω θα σου λειτουργήσει κανονικά. Σ'εμένα δούλεψε πάντως.
Akrapovic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 ok λοιπον τσεκάρα σε Pppoe/Pppoa [email protected] pass αλλα τίποτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.