pusher Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Χρησιμοποιώ αρκετό καιρό τον Firefox και τώρα την εκδοσή του 1.5.0.6. Τι διαφορές έχει από τον mozilla 1.7.13;
asmilon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Αν δεις το λινκ που δινεις για τον Mozilla σου εξηγει την διαφορα τους: Web-browser, advanced e-mail and newsgroup client, IRC chat client, and HTML editing made simple -- all your Internet needs in one application. Ο Mozilla ειναι σουιτα που περιεχει εφαρμογες που σε βοηθανε στην πλοηγηση σου στο ιντερνετ, ενω ο Firefox περιεχει μονο τον Browser για να σερφαρεις. Ως προς το σημειο των browsers εχουν πολλα κοινα στοιχεια, αλλα δε ειναι το ιδιο προιον εχουν μερικες διαφορες...
pusher Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Ο Mozilla ειναι σουιτα που περιεχει εφαρμογες που σε βοηθανε στην πλοηγηση σου στο ιντερνετ, ενω ο Firefox περιεχει μονο τον Browser για να σερφαρεις. Ως προς το σημειο των browsers εχουν πολλα κοινα στοιχεια, αλλα δε ειναι το ιδιο προιον εχουν μερικες διαφορες... Αυτό ήθελα να ρωτήσω βασικά. Για τις διαφορές στους browsers. Καλύτερος browser o Firefox ή αυτός του mozilla suite;
asmilon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Googlαροντας για την απορια σου φιλε μου βρηκα αυτο που πιστευω θα σε καλυψει: The Differences between Mozilla versus Firefox 1.5 and Thunderbird 1.5 Δεν εχουν μεγαλες διαφορες, αλλα υπαρχουν...
Dr_Slump Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Το mozilla έχει μετονομαστεί σε seamonkey.
pusher Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Googlαροντας για την απορια σου φιλε μου βρηκα αυτο που πιστευω θα σε καλυψει: The Differences between Mozilla versus Firefox 1.5 and Thunderbird 1.5 Δεν εχουν μεγαλες διαφορες, αλλα υπαρχουν... Κι εγώ νομίζω οτι με καλύπτει. Ευχαριστώ!
pusher Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Το mozilla έχει μετονομαστεί σε seamonkey. Νεότερη έκδοση από την 1.7.13; Και αυτό το link (http://www.mozilla.org/products/mozilla1.x/) πού οδηγεί; Στις παλιότερες εκδόσεις (προ μετονομασίας) του seamonkey;
Eusebius Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Το mozilla έχει μετονομαστεί σε seamonkey. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Ίδρυμα Μοζίλλα διέκοψε την εξέλιξη της σουίτας πριν κανένα χρόνο (τώρα πια βγάζουν μόνο ενημερώσεις ασφαλείας και θα βγάζουν για λίγο καιρό ακόμα). Αυτό προκάλεσε τότε πολλές διαμαρτυρίες. Τελικά μια ομάδα αποφάσισε να πάρει τον κώδικα και να συνεχίσει να εξελίσσει το πρόγραμμα. Έτσι γεννήθηκε η σουίτα SeaMonkey. Το Ίδρυμα Μοζίλλα παρέχει υποστήριξη και υποδομή στο πρότζεκτ, αλλά δεν είναι επίσημο πρότζεκτ του Μοζίλλα. Είναι κοινοτικό και εθελοντικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.