Προς το περιεχόμενο

exo enan disko western digital

cyberstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kai ton eixa xorisi se 2 partiiton to eixa san apothikeutiko xoro .....piga mesa apo tin diaxirisi ton windows disk managment kai ekana deksi klik kai ta esvisa kai ta dio kai meta egine ena partition 74giga afou o diskos einai 80 gb...kai thelo na rotiso an autos einai sostos tropos na svino partition xoris programma tritou kataskeuasti tipou partition magic......kai kati akoma an kaneis ena partition active ti ginete???

Δημοσ.

Δεν ειναι και οτι πιο σωστο υπαρχει αλλα δεν βγαζει και προβληματα. Το σωστο partition γινεται μεσα απο το BIOS χωρις αλλα προγραμματα τυπου partition magic κτλ. αυτα δημιουργουν εικονικα partitions, και extra προβληματα τιποτα αλλο. Εσυ απλα ενσωματωσες το 2ο partition στο πρωτο και επειδη το λογισμικο ειναι φορτωμενο στο 1ο δεν εχεις προβλημα.Κανονικα επρεπε να σβησεις μονο το 1 οχι και τα δυο. Οταν κανεις ενα partition active απλα το κανεις ενεργο nothing more nothing less απλα μετα ξανακανε δεξι κλικ και καντο και να φαινεται για να σου εμφανιζεται και στο My Computer

Δημοσ.
Το σωστο partition γινεται μεσα απο το BIOS χωρις αλλα προγραμματα τυπου partition magic κτλ. αυτα δημιουργουν εικονικα partitions, και extra προβληματα τιποτα αλλο.

Mπορεις να μου εξηγησεις τι partition μπορεις να κανεις μεσα απο BIOS Lorea??

To τι partition θα χρησιμοποιησεις εχει αμεση σχεση με το τι λειτουργικο θελεις να δουλεψεις, δε μπορει ενα BIOS να παρεχει υποστηριξη για κατι τετοιο...

Μπορει να εννοεις το low level format, αλλα αυτο δε σου δημιουργει καποιο partition και ενα μια τεχνικη που δε προτεινεται επειδη μπορει να ξεκανει τον δισκο και προσωπικα δε εχω πετυχει μητρικη που να σου δινει αυτη την δυνατοτητα...

Cyberstorm μια χαρα ειναι ο τροπος που ακολουθησες, ο λογος για να χρησιμοποιησεις καποιον Parition manager ειναι για να κανεις πιο περιπλοκες ενεργειες με τα partitions σου χωρις να χασεις δεδομενα...

Δημοσ.

Οταν λεω μεσα απο το bios εννοω για κατασταση format. Τα χωριζεις απο την αρχη και ξερεις τι σου γινεται. Ιδιαιτερα αν παιζεις με διαφορετικο OS σε καθε partition. Εγω οσες φορες χρησιμοποιησα partion managers κλτ ειχα προβλημα μεγαλο με τα DLL (που προφανως να ηταν και απο λαθος δικες μου ρυθμισεις) οποτε κανω απο την αρχη τα partitions στους σκληρους μου και ξερω τι μου γινεται

Δημοσ.

Εννοεις δηλαδη κατα το setup του λειτουργικου? Αλλο αυτο και αλλο το BIOS, το ΒΙΟS ειναι κατι τελειως διαφορετικο.Το σιγουρο ειναι οτι και η μια και η αλλη διαδικασια μπορουν να σου δημιουργησουν ενα κανονικο και λειτουργικο partition, δε τιθεται θεμα σωστης ή λαθος μεθοδου, μονο λαθος χειρισμου, αν δε σου δουλεψει σωστα ο partition manager...

Δημοσ.
kai ton eixa xorisi se 2 partiiton to eixa san apothikeutiko xoro .....piga mesa apo tin diaxirisi ton windows disk managment kai ekana deksi klik kai ta esvisa kai ta dio kai meta egine ena partition 74giga afou o diskos einai 80 gb...kai thelo na rotiso an autos einai sostos tropos na svino partition xoris programma tritou kataskeuasti tipou partition magic......kai kati akoma an kaneis ena partition active ti ginete???

Καλό είναι να μην φτιάχνεις τα partitions έτσι.....Να προτιμάς να χρησιμοποιείς fdisk ή partition magic.

Επίσης όταν κάνεις ένα partition active τότε μπορούν να το βλέπουν τα windows και επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα για εγκατάσταση OS σε αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...