CHRIS_MALL Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά, μόλις έβαλα ADSL της ΟΤΕΝΕΤ και δεν έχω εξοπλισμό! Από ότι ρώτησα και κατάλαβα μου είπαν στον ΟΤΕ ότι πουλάν 1 με 17,5 € USB και ένα με 45 € ethernet. Μου είπαν ότι τα αλλά φίλτρο κλπ είναι μέσα. Τι προτείνετε;; Τι να βάλω; Πείτε μου αν γίνεται κάτι καλό και φθηνό! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Εφόσον πας για φτηνές λύσεις, θα πήγαινα για κάποιο Zyxel ή Linksys. US Robotics, Sagem, Intracom, κλπ κλπ παραδείγματα πρός αποφυγήν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Slump Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Zyxel ασφαλώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 episis tha breis apira topic edomesa gia auto to thema.pigene se zyxel gia mena .osa exo litourgisei ola ok xoris kaneena provlima den thimame na exo dei xalasmena normal timi antexoun pola asimbaotita den exo dei .osoi piran zyxel pou tous protathike apo edomesa den exoun kanei parapono kai isa pou to brikan oraio kai eukolo stin xrisi gia port forward.opote zyxel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRIS_MALL Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 πόσο πάει το zyxel?? thanx a lot παιδιά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRIS_MALL Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Άσχετο αλλά θέλω να πω ένα special thanx στον poulinos που πραγματικά σε κάθε θέμα βοηθάει! Που να εισηγηθώ για να σε κάνουν mod ?? :) Απαίτηση λαού!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 πόσο πάει το zyxel?? thanx a lot παιδιά!! analogos to zyxel.xekinaei apo giro sta 60 euro to aplo me mia ethernet kai ftanei mexri 100 euro peripou to wireless.alla axizei giati einai kai adsl2.to plironeis mia kai iremeis. Άσχετο αλλά θέλω να πω ένα special thanx στον poulinos που πραγματικά σε κάθε θέμα βοηθάει! Που να εισηγηθώ για να σε κάνουν mod ?? :) Απαίτηση λαού!!! gia mod ligo diskolo.edo poles fores den prolaveno na apantao tha exo xrono na tsekaro kai ti lene? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarK_HumOuR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 καλως σας βρηκα. μπροστα στην επικειμενη αναβαθμηση της γραμμης μου στα 2048απο τον πΟΤΕ μεσω φορθνετ αναρωτιεμαι ποιο ειναι το καλυτερο κατα την αποψη σας μοντεμ (οχι μοντεμ-ρουτερ) ? εχω το κρυπτο φ200 αλλα καπου διαβασα οτι δεν λεει πολλα και μπουκωνει. ειναι λογος ενα μοντεμ ωστε να εχω μειωμενο bandwith? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 pare zyxel.apiroi exoun parei kaneis den exei kanei parapono.oxi den ofiletai to crypto f200 gia to miomeno bandwidth.antexei mexri 8 mbit.to dslam fteei kai o ote pou stous 1 mbit pou pigan sta 2 den exei dosei bandwidth.koinos ta exei kanei min po pos.pragmati antexoun ligotera connection kai genika enas router exei apira pleonektimata.den thelei drivers exei firewall ktl ktl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.