bachtis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Πριν χροοοοονια ειχα ενα παιχνιδι ονoματι DIE HARD TRILOGY 2. Αναγκαστηκα τοτε να κανω ενα format και δεν προλαβα να σωσω τα save κι επειδη το παιχνιδι ειναι καλο, θελω τωρα να το ξαναρχισω. Το βαζω (παραδοξως δε ζητησε εγκατασταση, κατι που δε θυμαμαι αν εγινε την πρωτη φορα που το επαιξα), και οταν παταω ESC η παω στο OPTIONS, στην πρωτη περιπτωση απλα παγωνει η εικονα, ενω στη δευτερη μου δειχνει απλα το φοντο, κοινως δε μου δειχνει τις επιλογες, ωστε να κανω save, η οποιαδηποτε αλλη ενεργεια! Τι να κανω;
S2Katana Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Τι λειτουργικο εχεις?Καποιο update στην engine του παιχνιδιου ισως?
asmilon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Πρωτα κανε update στο παιχνιδι με το τελευταιο patch του και αν δε σου δουλεψει αυτο, βαλε τους τελευταιους οδηγους για την καρτα γραφικων σου...
bachtis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Που θα βρω το update στο engine του παιχνιδιου+ patch? @S2Katana Εχω WIN XP. @asmilon Τους τελευταιους οδηγους της καρτας τους εχω βαλει.
asmilon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορεις να βρεις το Patch του εδω: Die Hard Trilogy 2 v1.1 patch
bachtis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 @amilon Ευχαριστω Και στους υπολοιπους @aσmilon Τσαμπα δεν ειναι η εγγραφη? Γιατι απο οτι ειδα υπαρχει κι εγγραφη που πληρωνεις... Αφου δεν εδωσα αριθμο πιστωτικης καρτας, δε μπορουν να με χρεωσουν μεσω τηλ για παραδειγμα, ε?
asmilon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Απλα εκανες register φανταζομαι, οποτε δε πληρωνεις τιποτα. Συνεχιζεις και κατεβαζεις αυτο που θελεις... Αν ηθελες τις premium υπηρεσιες που προσφερει το site τοτε πληρωνεις την αντιστοιχη συνδρομη με την πιστωτικη σου. Σου εφτιαξε το προβλημα το patch?
bachtis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Οχι, γιατι δε βρισκει το diehard.exe... Tι υποτιθεται οτι πρεπει να κανω το patch απο τη στιγμη που δεν υπαρχει φακελος (!) του παιχνιδιου? Ασε που με εχει πιασει ανησυχια μην εχω κανει καμια μαλ@#%$ια και με χρεωσουν απο το gamespot. Πηγα να ξεγραφτω καλου κακου και μου λενε κατι για paid subscription...
asmilon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μηπως εχεις περασει καποιο cr@ck στο παιχνιδι? Τοτε δε θα μπορει να κανει την αναβαθμιση επειδη εχει αλλοιωθει το αρχικο εκτελεσιμο. Δοκιμασε να το ξαναγραψεις και να περασεις μετα το Update... Ti εννοεις πως δεν υπαρχει φακελος παιχνιδιου? Δε μπορει να ξεκιναει απο τον αερα το παιχνιδι καπου ειναι γραμμενο. Μην ανησυχεις για το Gamespot εγω ειμαι γραμμενος χρονια εκει και δε υπαρχει προβλημα...Αφου δεν εχουν στοιχεια για την καρτα σου δε υπαχει τροπος να σε χρεωσουν κατι...
bachtis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Διαβασα το Read me και το βρηκα! Μια βλακεια στο configure επρεπε να πατησω. Ευχαριστω πολυ
asmilon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Τιποτα φιλε μου, αφου σου δουλεψε ολα καλα;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.