psilos2000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά ψαχνω για δουλειά στην Γερμανία,και τα γερμανικά μου ειναι παιδιού 3 χρονών Ευτηχώς τα αγγλικά μου ειναι καλα. Ψαχνω λοιπόν εταιρίες που εδρεύουν οπουδήποτε στην Γερμανία και έχουν ως βασική γλώσσα επικοινωνίας τα αγγλικά. Με ενδιαφέρει το IT department. Δηλαδή και σπόρια να βγάζει ,αρκει να έχει IT department. Ζητάω πολλα? Αν ξέρει κάποιος τιποτα,θα με βοηθούσε πολύ.
insomniaK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω (με γενικόλογα). Αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Davinci (είναι ευρωπαϊκό πρόγραμμα για απόκτηση εμπειρίας), κάντο. Αυτοί διαθέτουν βάση με φορείς. Αν δεν μπορείς μία είναι η λύση. Σκέψου μία εταιρεία και βρες το site της και απλά κάνε αίτηση. Οι πολυεθνικές που εδρεύουν στη γερμανία προσλαμβάνουν από όπου να ναι κόσμο. Ο θείος μου με αυτόν τον τρόπο βρήκε πριν από 25 χρόνια δουλειά στην ibm Γερμανίας. Αν δε θες να πας σε πολυεθνική, μπορείς να προσπαθήσεις να βρεις δουλειά σε κάποιο industry park ή innovation center, αυτά είναι συγκροτήματα όπου μάζευονται διάφορες εταιρείες και έχουν τα γραφεία τους (όπως καταλαβαίνεις όλα αυτά διαθέτουν IT dep).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.