sradan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 paidia eimai se trelo dilima.feugo eksoteriko gia spoudes se liges meres kai prepei na paro epeigontos mia apofasi alla den vgazo akri.ta kalitera xaraktiristika tis toshiba i tin anerxomeni dinami tis LG kai ti dieti eggiisi.opoios mporei na voithisei tha me sosei.EINAI ANAGKI!!!
lalanis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω στη θέση σου θα έπαιρνα τον Toshiba. Φοβερή ποιότητα κατασκευής, και άριστη τιμή για τα χαρακτηριστικά του.
klog Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω εδώ και κάνα μήνα περίπου το μικρό αδερφάκι του 192 το 237 με Τ2400 και 80 GB σκληρό ως κύριες διαφορές απο την μαμά του και επιπλέον 512ΜΒ μνήμης απο εμένα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος σε αυτό το χρονικό διάστημα τόσο απο την ποιότητα κατασκευής όσο και απο την λειτουργία του. Αρκετοί που χρησιμοποιούν φορητό περισσότερο καιρό νομίζω πως θα σου πουν τα καλύτερα σε γενικές γρμμές για τα Toshiba. Η αποψή μου είναι Toshiba.
felikas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Η συγκεκριμένη σύγκριση έχει γίνει πολλάκις σε αυτό το forum, κάνε ένα search κ θα βρείς χίλιες-δυό απόψεις. Και τα 2 είναι εξαιρετικά, διαλέγεις κ παίρνεις... Υπάρχει και το LG S1, το οποίο συγκρίνεται ευκολότερα με το Toshiba. Ρίξ' του μια ματιά. Φιλικά.
Angeldust Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Toshiba χωρίς δεύτερη σκέψη. Το 100-192 είναι απο τα καλύτερα μοντέλα που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή και για Toshiba έχει μια χαρά τιμή.
talikra Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Sto idio dhlhma eimoun kai gw file mou alla ti to psaxneis otan thn apanthsh thn xsereis kai sy mesa sou.....
seiracides Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπόν φίλε, Το συγκεκριμένο TOSHIBA το έχω εγώ. Το δεύτερο φορητό στην κατοχή μου. Προτιμώ τα σταθερά (τα ανοίγεις τα διαμορφώνεις όπως θέλεις τα αναβαθμίζεις και είναι φθηνότερα), το φορητό όμως έχει τη φορητότητα και το κουβαλάς όπου και όταν χρειάζεται. Το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι καλή κατασκευή και καλά υλικά. "Γερό πράμα". Δυνατό επεξεργαστή (ρίχνει 17,5% στα αυτιά τον υπερχρονισμένο 2.88GHz P4 Northwood, 1.5 GB DDRAM) Το μηχάνημα ζεστένεται νομίζω φυσιολογικά. Το ανεμιστηράκι του (ένα από κάτω) ακούγεται ελαφρά. Αυτά τα φορητά που είναι εντελώς αθόρυβα και ζεστά τα φοβάμαι λίγο. Το LG μου φάνηκε λίγο "πλαστικούρα" και με "χάλασε" αυτό. Εν πάσει περιπτώσει δεν μπορώ να πώ κάτι άλλο για το μηχάνημα LG. Δύο χρόνια εγγύηση... καλό αυτό. Και λένε ότι έχει πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους. Τώρα τα αρνητικά του TOSHIBA A100-192. 1. Πληκτρολόγιο ελαφρώς μικρότερο από το κανονικό (145mm έναντι 152mm από κέντρο πληκτρου Α έως κέντρο πλήκτρου L), (αυτό για μένα που πήρα το φορητό για να γράφω είναι απαράδεκτο!). 2. H οθόνη του δεν με ικανοποιεί αλλάζουν τα χρώματα με αλλάγή της γωνίας θέασης έστω και κατά 30 μοίρες μόνο. Επίσης, η φωτεινότητα έχει 8 επίπεδα ρύθμισης μόνο. Τώρα, δέν έχω κάτσει σε άλλα φορητά μπροστά να δουλέψω, και χρησιμοποιούσα ως τώρα μία EIZO 17'' TFT 3 ετών με τον σταθερό H/Y. Έχω δεί άλλες οθόνες TFT σταθερών π.χ. philips, acer, nec, samsung τετραετίας και δούλεψα λίγο μπροστά τους. Αίσχος. Αλλά δεν μπορώ να πώ το ίδιο για αυτή του TOSHIBA. Εκείνο που λέω είναι ότι δε συγκρίνεται με την EIZO. 3. Και επειδή παρατηρώ λίγο τις λεπτομέρειες... πάνω απ' την PCMCIA θύρα του φορητού τα υλικά είναι λιγάκι "χαλαρά", αλλά πολύ λίγο, τόσο που να μη δημιουργεί καθόλου πρόβλημα. Αυτά φίλε που σκέφτεσαι να διαλέξεις μεταξύ TOSHIBA κα LG. καλή επιλογή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.