Voorhees Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά φέτος “πείρα” το Lower αλλά δεν έχω το χαρτί. Σε κάτι χαρτιά που έκανα στις ξένες γλώσσες έβαλα lower αλλά ζητάνε επικυρωμένο τίτλο σπουδών. Ξέρετε που πρέπει να πάω για να πάρω μια βεβαίωσης πως το έχω πάρει; Μου έχει έρθει απλά ένα χαρτί που δείχνει τους βαθμούς μου και πως έχω περάσει αλλά δεν νομίζω να το δεχτούν αυτό αν το βγάλω φωτοτυπία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
grigas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 αν πήρες το Lower του Cambridge κάνε ένα τηλέφωνο στο βρετανικό συμβούλιο http://www.britishcouncil.com
lefterhs Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Λογικα πρεπει να σου ζητουν μεταφραση του Lower. Θα πας στο μεταφραστικο τμημα του Υπουργειου Εξωτερικων (νομιζω στο site του υπουργειου εχει οδηγιες για το πως θα πας εκει, ειναι στο Μοναστηρακι κοντα) και θα ζητησεις να στο μεταφρασουν καταβαλλοντας ενα παραβολο. Μην πας στο βρετανικό συμβούλιο, γιατι τη μεταφραση που θα σου δωσουν απο εκει δεν θα μπορεις να τη βγαζεις επικυρωμενα αντιγραφα απο τα ΚΕΠ δωρεαν, αφου η μεταφραση του δεν θεωρειται κρατικο εγγραφο και δεν επικυρωνεται. Μονο με τη μεταφραση απο το μεταφραστικο τμημα του Υπουργειου Εξωτερικων γινεται αυτο.
Voorhees Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι στα ΚΕΠ που ήμουν αυτό μου είπαν.
Tenshi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Για βεβαίωση Michigan Lower θα πρέπει να απευθυνθείς στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (http://www.hau.gr) που βρίσκεται Μασσαλίας 22 πάνω απο την Ακαδημίας (Πανεπιστήμιο). Σήμερα πέρασα απο κεί για να πάρω το Proficiency και για να μήν τα πολυλογώ,υπάρχει ταρίφα για τις επικυρώσεις.10 ευρώ η μία,12 οι δύο και για κάθε επιπλέον αντίγραφο είναι +6 ευρώ. Σε περίπτωση που θές το χαρτί για Δημόσια υπηρεσία κλπ,θα πρέπει να πάς το αντίγραφο στο υπουργείο εξωτερικών για μετάφραση.Εκεί υπάρχει δεύτερη ταρίφα,ανάλογα με το πόσο γρήγορα θές την μετάφραση. Για 3-4 εργάσιμες μέρες ζητάνε 10+ ευρώ/σελίδα,ενώ για 6 εργάσιμες ζητάνε 6-7 ευρώ/σελίδα
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Η μπορείς να το πας σε δικηγόρο να στο μεταφράσει, όπου υπάρχει πάλι η σχετική ταρίφα.
Voorhees Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Το lower πότε το παίρνουμε στα χέρια μας; Ξέρει κανείς;
Tenshi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Το lower πότε το παίρνουμε στα χέρια μας;Ξέρει κανείς; Κοίτα,εξαρτάται απο το πότε έδωσες για το lower.Απ ότι ξέρω οι εξετάσεις για το Michigan Lower/Proficiency γίνονται μια φορά το χρόνο.Μάρτη-Απρίλη αν θυμάμαι καλά ήταν η τελευταία εξεταστική.Εμένα τουλάχιστον με ενημερώσανε με δύο επιστολές,μία για την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων (ανεξάρτητα αν έχεις περάσει ή όχι) και μια δεύτερη πρίν απο 4-5 μέρες για να παραλάβω το πτυχίο μου.Η δεύτερη επιστολή μάλιστα είναι με μορφή εξουσιοδότησης, σε περίπτωση που μένεις εκτός Αθηνών.Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και σου στέλνουν το πτυχίο συστημένο σπίτι σου. Αν θυμάμαι καλά,είδα και κούτες με πτυχία του Lower σήμερα γι' αυτό πιστεύω οτι καλό θα ήταν να πάρεις ένα τηλέφωνο στο 2103680000 και να τους ρωτήσεις τι γίνεται.Μπορεί για κάποιο λόγο η επιστολή να μήν έφτασε ποτέ σπίτι σου.:|
panosno1com Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 βρυκολακιαζω το θεμα για να ρωτησω : Εστω οτι παω στο Μοναστηρακι στο υπ. εξωτερικων. Η μεταφραση θα γινει αυθημερον ή εστω σε μια εργασιμη ή οοοοοποτε εδεησουν? Επισης το πρωτοτυπο τους το αφηνω εκει? (εαν δεν ειναι αυθημερον η μεταφραση) . Σε δικηγορο: Παω και του ζηταω μεταφραση , και μετα ειμαι κομπλέ ?
insomniaK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Έχει δύο επιλογές, 5 ή 10 εργάσιμες νομίζω, με διπλασιασμό του κόστους για υποδιπλασιασμό του χρόνου αναμονής, σε κάθε περίπτωση θα σου δώσουν την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Είναι ανοιχτά για το κοινό 9-1300, μην πας στη μία.
panosno1com Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Χμ , ξερεις που ακριβως (ή εστω στο περιπου που λεει και η Μενεγακη ) ειναι το κτιριο του υπ.εξ ?? επισης , οι σχολες τριτοβαθμιας εκπαιδευσης , που σου λενε αν εχεις το lower , να το καταθεσεις (λογικα αντιγραφο) , θελουν μεταφρασμενο ή οχι ? Πχ η εμποροπλοιαρχων..?
chill Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Στην αριωνος είναι το μεταφραστικό.Στάση μοναστηράκι θα κατεβεις θα πας στον δρόμο προς την Ερμού και εκεί δίπλα σε έναν κάθετο παραδρομο είναι το κτήριο. Θα το καταλάβεις το κτήριο εύκολα από τους μπάτσους και τα μιλουνια πεμπτοκοσμικων που θα βρίσκονται εκεί. Σε μεταπτυχιακά που κατεθεσα αιτήσεις εντός της χώρας απλά.επικυρωμένα αντίγραφα από δικηγόρο κατεθεσα όχι μεταφρασμένα.
athlios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω που εχω χασει τα ΠΤΥΧΙΑ μου , μπορω οταν θελησω να ζητησω επανακτυπωση ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.