Προς το περιεχόμενο

Πως μπαίνω στο BIOS Setup Menu....

telias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...όταν το "del" την ώρα που Bootarei το pc δεν κάνει τίποτα?Έχω δοκιμάσει ήδη δυο διαφορετικά πληκτρολόγια (ένα usb και ένα κανονικό) και δεν δουλεύει με κανένα!Το ότι δεν μπαίνει στο setup menu μπορεί να σημαίνει κάποιο πρόβλημα?Και αν ναι τι?Ευχαριστώ!

Δημοσ.

isws xreiazetai na pathseis kati allo ektos apo "del"

des sto POST toy systhmatos ti leei sxetika me to bios setup

(se merika mhxanimata an thymame kala einai to F8-se alla einai to F1...)kati tetoio dld..

Δημοσ.

Συγγνώμη για την παράλειψη.ξαφνικά μετά από ένα format που έκανα δεν μπορούσα να ξαναμπώ,μέχρι πριν λίγες μέρες το κουμπάκι "del" την έκανε την δουλειά του!

Δημοσ.
bios update k 8a eise ok man

Έχω ήδη την τελευταία έκδοση του Βίος!

clear cmos kai mallon tha doulepsei....an den vriskeis to jumperaki pou kanei thn douleia vgale thn mpataria kai to reyma asto 15lepta gia sigouria ksanasyndesta kai anapsto

δεν το είχα σκεφτεί,θα το δοκιμάσω!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Δημοσ.
an den vriskeis to jumperaki pou kanei thn douleia vgale thn mpataria
Όντως αυτή είναι μια προτεινόμενη λύση γιατί ας μη ξεχνάμε ότι υπάρχουν μητρικές που δεν έχουν ανάλογο διακόπτη για να καθαρίζει το BIOS.

Συνήθως 1-2 λεπτά αρκούν (για να μην πω μερικά δευτερόλεπτα αναλόγως της κατασκευής της μητρικής) βέβαια η Gigabyte προτείνει μέχρι ένα δεκάλεπτο.

telias αν αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις το USB πληκτρολόγιο τότε ενεργοποίησε την αντίστοιχη επιλογή στο BIOS --> έχω photos στη Guidemania.

Επίσης μπορεί κάποιες φορές να σου κολλάει το USB mouse (αν έχεις).

Κάνεις restart και καθάρισες!

Δημοσ.

Συγγνώμη που άργησα τόσο να απαντήσω,αλλα είχα διαφορα προβλήματα με το pc.Διάβασα το manual του Mobo και έλεγε ακριβώς που είναι το jumper.Έπρεπε και να του αλλάξω θέση και να βγάλω την μπαταρία.Τελικά το έκανα (πολύ εύκολη διαδικασία για οποιον έχει το βιβλιαράκι) και κατάφερα να μπω στο βίος.Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...