simm Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια χαρα σε ολους.. Εχω ενα μικρο προβληματακι με το ρουτερ μου το οποιο ειναι το WAG54G v2 over pstn της Linksys.. Το προβλημα εχει ως εξης: Οταν ειχα dsl 384 στο σπιτι των γονιων μου το ρουτερ λειτουργουσε μια χαρα..(εκτος βεβαια απο καποια disconnects που εκανε.. αυτο ειναι γνωστο προβλημα).. Οταν ομως εκανα μεταφορα της γραμμης(ταυτοχρονα εγινε κ αναβαθμιση της γραμμης σε 768) στο σπιτι το δικο μου συνδεσα το ρουτερ κανονικα χωρις να εχω αλλαξει τις ρυθμισεις, το λαμπακι ''dsl" αναβοσβηνε για λιγο κ μετα εσβηνε τελειως.. Εκανε δηλαδη προσπαθεια να συνδεθει αλλα δεν μπορουσε.. Εκανα reset και ξαναεβαλα τις ρυθμισεις αλλα παλι τα ιδια.. Η γραμμη μου λειτουργει κανονικα γιατι συνδεθηκα μεσω ενος modem ενος φιλου χωρις προβλημα.. Οποτε το προβλημα ειναι στο router.. Εχω την εντυπωση οτι δεν μπορει να "συγρονιστει" το ρουτερ με την γραμμη κατα καποιο τροπο.. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?
pharmer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 den pas sto filo sou me to linksys na deis an doulebei se auton?? An den doulebei tote sigoura ftaiei to router
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.