gtr4460 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 hi pedes ti lei ego tha kano mia rotisi me merikes ipoerotisis den xero pies ine paranomes kai pies oxi an ine paranomes min apantate apantiste mono stis nomimes i esto me pm --------------------------------------------- ta xo pari agria me tou kleftes tis netmed(nova) les kai imaste sto kazakstan kai oxi stin evropi vevea ipparxi monopolio ti na pis --------------------- i nova gia mena ine kleftes giati den prosferoun kapia paketa sindromon opos to germaniko premiere kai sxedon ola ta evropaika paketa ---------------------------------------- ti enoo sto premiere thelis na dis ta championia dinis 10evropaika kai ta vlepis tpt alo(spor-paketo)kapou eki ine sinxoresteme an kano lathos ------------------------------------------------------------ erotisi psaxno maniodos na vro kapio site na poulai kartes nomimes i paranomes apo premiere elada ala tpt ----------------------------- opios xeri as pi ------------------------------ opios xeri kapio programa meso net pou se afini na dis tv messo kai idika champion as pi exo vri pola ala tpt gia mpala exi ena topic edo ala den katafera kai pola -------------------------------------------------- kapio site pou na exu sreming agones champions legue esto kai me pliromi ala se normal times --------------------------------------------------------------- afta opios theli as pi
gtr4460 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 repedia kanis den xeri esto gia to premiere
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.