Lemuria Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Εγω απορω πως σε ενα τετοιο πολυμηνο προβλημα εχετα κομη την υπομονη και ασχολειστε! απο το να σου σπασουν τα νευρα αφου ουτςσ λη αλλως οι αλλες ειναι ασχετες πηγαινε το στο service του πλαισιου να ξερεις αν υπαρχει σιγουρα προβλημα hardware γιατι και συ ψιλο noob φαινεσαι οποτε τζαμπα κουραζεσαι ασε που απο τα πολλα restart σε βλεπω να καις τιποτα στο τελος!!!
runner1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Από υπολογιστές ευτυχώς ξέρω αρκετά γιατί ασχολούμαι μόνος μου από το γυμνάσιο! Το θέμα είναι ο χρόνος μου για να μπορέσω να το κοιτάξω! Για το πώς κάνω υπομονή....εμένα στην ουσία πριν κάνα μήνα περίπου μου είπαν το πρόβλημα και στην ουσία ασχολήθηκα καθαρά 2 μέρες με το μηχάνημα και κατάκαβα ότι κάτι δεν πάει καλά!Για αυτό και ζήτησα και την βοήθεια σας μήπως υπάρχει κάτι που μου ξεφεύγει! Η βλακεία είναι ότι δεν έχω κάνα δίσκο για να το δοκιμάσω.Για το σέρβις του Πλαισίου...τζάμπα κόπος!Σιγά μην έκαναν τίποτα τα ζώα-άσχετοι!Ήδη την έβαλα να το πάει γιατί αυτοί ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ έχουν τα κατάλληλα μηχανήματα και μπορούν ακόμα να δοκιμάσουν και συσκευές (λόγω του ότι έχουν το κατάλληλο εμπόρευμα) ΑΛΛΑ αυτοί δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα(όταν ήταν ήδη χαλασμένο)!Μου φαίνεται απλώς δεν ασχολήθηκαν διεξοδικά και έκαναν ένα απλό format! Θα κοιτάξω να δω μήπως μπορώ να βρω κάνα μεταχειρισμένο δίσκο για να τον δανειστώ για να δω τι παίζει!
blindastra Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 apo olla osa eipes ena simperasma vgenei CPU big problem... tsekareti kai emena kati tetoia koula kolomita etroge, evala programma na tin testaro kai i thermokrasia pigene sta ipsi me to pou to anoiga, to piga sto Plaisio apo pou to pira kai mou tin allaxan, provlimatiki CPU mou eipan den xreiazotan kan psaximo!!!!
Lemuria Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 runner 1 θα συμφωνησω μαζι σου στο θεμα του σκληρου. Μπορει καπου να εχει χτυπησει. Θα σου προτεινα ωστοσο να δοκιμαζες να αλλαζες μαρκα στις ram μπας και...! Ακουγεται λιγο κουλο αλλα ειχα παρομοιο προβλημα σε ολοκαινουριο μηχανημα και παρ' ολο που το ramtest μετα απο 18 ωρες δεν εβγαλε ουτε ενα error! Απλα κατι δε συνεργαζοταν μαζι της. Τωρα το τι δεν ξερω. Διορθωνω το σχολιο μου για το τι γνωριζεις απλα στο πα μην ταλαιπωρεισαι τζαμπα γιατι οχι τιποτε αλλο αλλα να, καθεσαι και σκεφτεσαι τι μπορει να ειναι, αλλα δεν εχεις τα ανταλλακτικα ουτε τα κοριτσια μπορουν να διαθεσουν τα χρηματα για να αγορασουν εξτρα τα κομματια. Κι αν στο πλαισιο σου παν ολα οκ παρ'το οπως ειναι πηγαινε το πισω βρισε τους και απαιτεισαι ή τα λεφτα σου πισω ή ενα ολοκαινουριο μηχανημα. Δεν ξερω σε ποιο καταστημα πηγες παντως στο service του Πειραια τα παιδια ειναι πολυ καλοι στη δουλεια τους και οποτε τους χρειαστηκα συνεννοηθηκα πληρως!
runner1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 blindastra: CPU πρόβλημα;Χμμμμμ.....τέτοιου είδους πρόβλημα σε πεξεργαστή δεν έχω ξανακούσει.Συνήθως άλλα συμπτώματα υπάρχουν.Θα το κοιτάξω! Lemuria: Στο Πλαίσιο Καλλιθέας το πήγε και της είπαν ότι της...είπαν!άρα μέχρι τώρα έχω καταλήξει στα εξής με σειρά προτεραιότητας: 1.Σκληρός 2.Μνήμες 3.Επεξεργαστής Απλώς εκεί παιδιά που κολλάω είναι ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ το πρόβλημα εμφανίζεται μετά από 2-4 εβδομάδες!!!Τι στο καλό....ούτε προγραμματισμένο να ήταν!
Lemuria Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μηπως επειδη στις 2-4 εβδομαδες αρχιζουμε να το φορτωνουμε λιγο περισσοτερο? την πρωτη βδομαδα το προσεχουμε ιδιαιτερα μεχρι αηδιας.... την 2η αρχιζουμε να δοκιμαζουμε ! θα μου πεις τα κοριτσια αυτα τι να δοκιμασαν... ε δεν εχει να κανει κανονιζουν οι κατασκευαστες αυτο το διαστημα γιατι ξερουν οτι την πρωτη εβδομαδα δικαιουμαστε αλλαγη χωρις ψαξιμο της καθε συσκευης απο το καταστημα αγορας! ενω απο την 2η ειμαστε πια στα πλαισια της εγγυησης!
runner1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Όντως αυτές δεν έβαλαν απολύτως τίποτα!Ούτε καν ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ μπήκαν!Αφού εγώ τους έβαλα ότι πρόγραμμα χρειάζονταν και υπόψιν.......τα ίδια προγράμματα τα έχω εγώ εδώ και ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ καιρό (απλώς να σας πω το εξής κουφό....έχω να κάνω κάνα χρόνο και παραπάνω format!!!!) συν ότι εγώ το ξεσκίζω με ΟΛΗ την σημασία της λέξης(ανοιχτό από τον Γενάρη 2006 μέχρι τώρα με 2 κλεισίματα 2 βράδια!!!),μετατροπές και επεξεργασία βίντεο,παιχνίδια,κατεβάζω ασταμάτητα από το Ίντερνετ πράγματα,αντιγραφές κ.α. και συνεχίζουν να δουλέυουν ΟΛΑ μια χαρά!!
Kyanh_Akth Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 gia na asxolitheis na ftiakseis ypologisth gynaikas prepei h na exeis poli ypomonh h na thn goustareis.. lol
DIMITRISG Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μεγάλε άμα της φτιάξεις το pc την κέρδισες. εγώ είμαι μηχανικός αυτοκινήτων και οι γυναίκες με τα αυτοκίνητα με καλοπιάνουν κλπ για να τις εξυπηρετώ. Μετά σε βλέπει με άλλο μάτι , και η αίσθηση ασφάλειας που της δίνεις μετράει να ξέρεις -φιλικά-
thanocaster Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 blindastra:Στο Πλαίσιο Καλλιθέας Εγώ είχα αρκετές άσχημες εμπειρίες με κάποιους από τους τεχνικούς του Πλαισίου Καλλιθέας, τόσο σε επίπεδο αντιμετώπισης όσο και στη δουλειά που κάνανε.
runner1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 DIMITRISG: Δεν χρειάζεται να την κερδίσω.....έχω κερδίσει την αδερφή της!ΧΕΧΕ! Kyanh_Akth: Από υπομονή......άλλο τίποτα!!! Thanocaster: Άρα με καταλαβαίνεις απόλυτα φίλε μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.