Προς το περιεχόμενο

Πολύμηνο ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

runner1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Pisteuw oti eite den exei katsei kala h cpu panw, trekse kanena programataki na deis th 8ermokrasia ths cpu h des to mesa apo to bios.

Eite to PSU den einai arketo, anoikse to case kai diavase posa Watt einai kai pes mas kai ti cpu exei

Eite oi mnhmes den einai sumvates opote mporeis na pas sto site tou kataskeuasth ths mhtrikhs kai na deis me poies mnhmes einai compatible, sunh8ws lene. Trekse kai to memtest na deis ti paizei.

Δημοσ.

Ξέρω πώς θα δω πόση μνήμη έχει και άλλα τέτοια!!!Το θέμα είναι να πάω κάποια στιγμή από εκεί να το ελέγξω.

Απλώς ο κύριος λόγος που έκανα αυτή την ερώτηση είναι ώστε να έχω κάποιες γνώμες και γενικώς να είμαι προετοιμασμένος!Ακόμα ήθελα να δω μήπως έχει ακούσει κανείς για τίποτα προβλήματα με την συγκεκριμένη μητρική!

Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις παιδιά!!!Το βασικό είναι να πάω να τα ελέγξω όλα αυτά και τότε θα σας πω τι έδειξε η....νεκροψία!! :)

Δημοσ.

Nfountou k egw enas apo autous eimai alla ta peiramata ta ekana prwta sto diko mou pc :-) twra peisteuw apektisa gnwseis logo sxoliou kiolas (ilektronikos siskeuwn k ipologistikwn monadwn) k twra eimai se 8esi na xtisw ena error free mixanima :-D tespa perimenoume na mas pei to paidi an brike ti fteei alla k egw epimenw stis mnimes oti einai to problima

Δημοσ.

Θα πάω μέσα στην εβδομάδα να το κοιτάξω αν είναι και θα σας πω!Εμένα όμως μου φαίνεται το εξής σύμπτωμα πολύ παράξενο από όλα τα άλλα γιατί όλα τα άλλα μπορούσαν να εξηγηθουν:πώς γίνεται και το power dvd έπαιζε κανονικά και εντελώς ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει;;;Και το πιο κουφό...την δεύτερη φορά μετά το format και αφού πέρασαν λίγες μέρες δεν έπαιζαν ταινίες που είχαν....μενού!!!Τρελά πράγματα σας λέω!!

Τώρα για το αν κατάλαβα αν ήξερε το παιδί....από ότι μου είπαν....είναι από τους "γνώστες" που....το παίζουν!!!!

Δημοσ.

Αυτό που είχε αυτή ήταν το original....δηλαδή αυτό που ερχόταν στο retail πακέτο του DVD ROM!

Κι εκεί το έκανε και στο "σπασμένο" που έβαλα εγώ,το οποίο παρεπιπτόντως έπαιζε σε όσους υπολογιστές το έχω βάλει ΕΚΤΟΣ από τον δικό της!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...