Sutter Cane Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μολις σημερα αγορασα το κουτι για εξωτερικο σκληρο, τον εχω συνδεσει με το ρευμα και με το USB στο Laptop αλλα δεν τον βρησκω πουθενα!!!!! Που ειναι;; Και ρωταω, μηπως θα πρεπει να κανω κατι με την εισοδο που λεει S-ATA; Γιατι στο Laptop μου δεν υπαρχει αναλογη εισοδος!!!!
geo9419 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Πρεπει να το κάνεις πρώτα format διαφορετικά δεν θα μπορεσεις να τον δεις. Υπαρχει ενα προγραμμα που λέγεται Partition Magic εγω μ' αυτό τον εκανα format γιατι δεν μπορούσα με τις αλλες μεθοδους που ηξερα.
Sutter Cane Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορω να του κανω format αφου δεν το βλεπω; (κατεβαζω ηδη το partition magic)
Sutter Cane Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Τωρα δεν το βλεπω ουτε κατω δεξια εκει που σου δειχνει αν κατι ειναι συνδεμενο με USB με τον υπολογιστη!! Ενω πριν το εδειχνε.Πατησα το on/off, αλλαξα USB θυρα, ΤΙΠΟΤΑ!! Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι εγινε τι στο καλο γινεται;
Nfountou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Mporeis na kaneis partition kai apo to control panel - administrative tools - computer management - storage - disk management.
Sutter Cane Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 ΠΡΕΠΕΙ να κανω partition; Ο σκληρος μου ειναι ηδη χωρισμενος σε 2 κομματια, και τι δουλεια εχει το partition με το προβλημα που εχω εγω; Ρωταω.
pkalaits Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Έχεις πάρει το κουτί που είναι για SATA? Εσωτερικά πως έχεις συνδέσει τον σκληρό? Έχει ένα καλωδιάκι μέσα που καταλήγει από έξω στην υποδοχή για SATΑ host. Τον σκληρό ΔΕΝ πρέπει να τον συνδέσεις με αυτήν την υποδοχή εκτός και αν σκοπεύεις να τον συνδέσεις μέσω καλωδίου SATA με τον υπολογιστή και όχι μέσω USB (1). Πρέπει να χρησιμοποιήσεις το καλώδιο για SATA (data) που έχει μέσα στο κουτί και να συνδέσεις τον σκληρό με την υποδοχή SATA που βρίσκεται πάνω στην πλακέτα δίπλα από την υποδοχή SATA host (2). Ελπίζω οι φωτογραφίες να βοηθήσουν να καταλάβεις τι εννοώ.
wannaplay Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 kane ston ypologisth moy deji klik,meta pata diaxeirish(managemet),meta diaxeirish diskwn(disk management.)kai apo ekei an einai ola syndedemena 8a deis kai ton forhto.opote meta to mono pou sou menei einai na tou kaneis neo partition.opws eipe kai o Nfountou
Sutter Cane Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπον τα προβληματα μου μαλλον δεν εχουν τελειωμο!!!! Αυτο που μου εχει συμβει τωρα ειναι οτι εκει που ηταν ολα καλα και ειχα μεταφερει καποια πραγματα στον καινουργιο σκληρο, ετσι ξαφνικα χωρις να κανω τιποτα μου βγαζει την μπλε οθονη με τα ασπρα γραμματα σε στιλ dos λεγοντας οτι τα windows βρηκαν καποιο προβλημα και θα πρεπει να κλεισουν και μπλα μπλα μπλα. Μετα απο μερικες προσπαθειες και reboots οταν τον συνδεω μου βγαζει οτι δεν αναγνωριζει την συσκευη!! Στο device manager στα USB λεει "Unknown Device". Το CD δεν εχει drivers για τα XP γιατι δεν χρειαζεται λεει. Τι εγινε ρε παιδια;;;; Γιατι για καποια στιγμη δουλευε και τωρα οχι;!
mitsos! Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Alla3e USB 8yra (an dn to kanes hdh) logika dn 8a to kanei se alles 8yres... To ekane kai se mena me ton e3wteriko sklhro 3afnika sto asxeto. kamia m@l@ki@ twn Windows 8a nai... ti na pw...
Sutter Cane Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Εχω αλλαξει θυρα, ολες τις εχω χρησημοποιησει!!!!! Τωρα παλι μου βγαζει την μπλε οθονη!!! Μολις εχθες το βραδυ ειδα οτι μπορω να μπω με "safe mode" και ετσι φαινεται ο σκληρος. Δεν μπορω να ειμαι ομως συνεχεια σε "safe mode". Τι να κανω;;
Jos3ph Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Πρέπει να έχεις XP με SP1 ... ακόμα καλύτερα με SP2 ...
Jos3ph Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 o σκληρός είναι σε FAT32 ή σε NTFS ; είναι προτιμότερο σε FAT32 ...
Sutter Cane Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 NTFS ειναι και πως μπορω να το αλλαξω σε FAT32; Φταιει αυτο ομως;; Εχθες παλι για καποιο διαστημα 10 λεπτα ηταν οκ, μετα παλι το πηρε και το σηκωσε!!! Υπαρχει περιπτωση να ειναι μαπα ο σκληρος; Α! και κατι αλλο. Οταν μου βγαζει την οθονη την μπλε που λεει για το προβλημα, λεει οτι φταιει το αρχειο sysdrv.sys το οποιο ειναι μεσα στον φακελλο system32. Tι ειναι αυτο το ριμαδι;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.