Isle Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι ξερω, οι πιο πολλοι θα χρησιμοποιειτε Kaffeine, Amarok η Xmms, ωστοσο μερικοι εδω εχετε Mplayer, ποιο/α skin εχετε λοιπον, θα ηθελα να μου προτεινετε. http://www.mplayerhq.hu/design7/dload.html#skins Εγω εχω το Quicksilver, ωστοσο εχω μεγαλωσει λιγο τα κουμπια του χρονου και της εντασης με το gimp(απλες εικονες ειναι με ενα αρχειο που καθοριζει την θεση τους) για να τα κουνω πιο ευκολα.(Ναι, η απολαυση του να πειραζεις το software ωστε να σου ειναι πιο χρησιμο και δυνατο, ενταξει, δεν ειναι και χακια αλλα σε κανει να αισθανεσαι ωραια, αντιθετα με τον (οπως εχει χαρακτηρισθει απο τον paredwse:))βρωμο-windowsmediaplayer που ουτε config files ουτε τιποτα. Ωραια, περιμενω να μαθω ποια skin χρησιμοποιειτε.
capthookb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ χρησιμοποιώ mplayer αλλά μόνο από κονσόλα γιατί βολεύομαι καλύτερα και γρηγοροτερα έτσι. Οπότε..... το default τις φορές που τυχαίνει να ανοίξω το gmplayer.
nske Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 orange! Με βολεύει που είναι και πτυσόμενο σε full screen
NullScan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 PowerPlayer τώρα. Λίγο παλιότερα κι εγώ το QuickSilver.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.