mariner Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 προβλημα ηχου απο pinacle pctv v3.2a -------------------------------------------------------------------------------- καλησπερα σε ολους.θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με ενα προβλημα που αντιμετωπιζω εδω και καιρο οταν χρησιμοποιω την pinacle.το προβλημα εχει να κανει με τον ηχο.καθε φορα που ανοιγω την τηλεοραση η το ραδιοφωνο μεσω της pinacle ακουγεται ενας θορυβος σαν παρασιτο ο οποιος ειναι διακεκομμενος και ακουγεται μονο πανω απο τις φωνες τις tv.οταν δηλ δεν μιλαει κανενας ο θορυβος σταματαει.αν πειραξω λιγο καποιες ρυθμισεις ισως ο ηχος αυτος προσωρινα να σταματησει.δεν πιανει παντα ομως.καρτα ηχου εχω την sound blaster 4.ο τεχνικος αφου μου αλλαξε την καρτα αρχικα και το προβλημα παρεμεινε εκανε διαφορες γεφυρες μεταξυ καρτας τv και καρτας ηχου και εσωτερικα και εξωτερικα αλλα παλι τιποτα.τελικα δεν εχω βρει λυση και αναρωτιεμαι μηπως ειναι θεμα ρυθμισεων τις οποιες εγω δεν γνωριζω. ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.