Προς το περιεχόμενο

Gnome Or Kde ??

X-Ray

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κατά την ταπεινή μου γνώμη KDE. θα έχεις περισσότερο παραμετροποιήσιμο σύστημα με λιγότερη κονσόλα....Βεβαια θα κάνει και πιο ομαλή τη μετάβασή σου από παράθυρα σε λινουξ λόγο δομής λαι λειτουργικότητας και όπως και να το κάνουμε στην αρχική του μορφή (χωρίς να παίξεις με στυλ κτλ) είναι πιο όμορφο.

Είναι βεβαια πιο βαρύ από το Gnome και λιγότερο σταθερό (και τις δύο φορές που έχω φάει κρασαρισμα σε λινουξ με ΚDE ήταν).

άλλωστε όπως πρόσφατα είπε και ο ίδιος ο Linous

«...πλεόν νομίζω ότι οι δημιουργοί του gnome θεωρούν τους χρήστες του linux ηλίθιους...»

αυτά

Hasodikis

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι το ubuntu μονο σε gnome. Υπάρχει και το kubuntu που είναι KDE το default desktop enviroment. Αλλά ούτως η άλλως μπορείς να κάνεις εγκατάσταση και τα 2 σε οποιαδήποτε διανομή linux θέλεις. Αυτό προτείνω να κάνεις και να τα δοκιμάσεις και τα 2.

Καλή αρχή στο linux :)

το kubuntu το έχεις ακούσει? είναι ubuntu alla με KDE,

δώσε http://www.kubuntu.org

αν από την άλλη θες μια πιο «εύκολη» διανομή και πιο έτοιμη μετά την αρχική εγκατάσταση δες την simplymepis. αυτή έχω εγώ. δες σε http://www.mepis.org. kai h Mepis KDE έχει και έχει πολύ ανώτερη αναγνώριση συσκευών από το UBUNTU/KUBUNTU παρά το ότι στην τελευταία της εκδοση βασίζεται στην τελευταία έκδοση του UBUNTU (Dapper Drake)

Hasodikis

Eimai Arxarios Sto Linux ,pio Einai Kalitero Gia Mena.

Gnome Or Kde ??pio Euxristo?

Thanks!!

Καλώς ήρθες!

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα δοκιμάσεις και τα 2 (και ό,τι άλλο βρεις και σου γυαλίσει) και να αποφασίσεις ποιο κάνει καλύτερα τη δουλειά που θες. Εξάλλου, δωρεάν είναι ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...