Προς το περιεχόμενο

H E L P

tip8y

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόβλημα #1:

wtf2.JPG

αποφάσισε σήμερα ο καλός μου ο pc να με φρικάρει τελείως. τον άνοιγα και μετά απο κανα 5λεπτο μου κράσαρε. πρόσεξα οτι ένα schost έτρωγε όλη την cpu. όταν το τερμάτιζα ολα καλά όλα ωραία, ΑΛΛΑ δε μπορούσα να μπω internet :confused:

έκανα scan με το NOD32 και δε βρήκε τίποτα, έχει κανείς να προτείνει μια λύση..?

Πρόβλημα #2:

http://users.ntua.gr/ge01021/photoz/wtf.JPG

Και πάλι σημερινό "φρούτο", όποτε πάω να παίξω βίντεο ή μουσική μου βγάζει αυτό το πράμα.

έκανα uninstall τα πάντα απο creative και install τους νέους drivers αλλα τπτ, προφανώς δεν είναι εκεί το λάθος.

any ideas?

ευχαριστώ προκαταβολικά =)

Δημοσ.

δώστε ali στο λαό :P

updated τα win, έκανα scan και με αυτή την ηλιθιότητα το pest patrol, δε βρήκε τίποτα. μια καλή λύση είναι να πάρω το σφυράκι μου και να τα σπάσω όλα, αλλα λέω να τη δοκιμάσω τελευταία...καμια άλλη ιδέα...?

Δημοσ.

to eixa pa8ei kai ego apo trojan pantos. ALLH PERIPTOSH EINAI AYTH .This is due to a known bug in Microsoft Update. Maxing of the CPU usage occurs either when a scan is initiated via the Microsoft Update website or when Automatic Updates loads at computer startup. Here's the link to an article covering this in more detail:

searchwinit.techtarget.c...i1207419,00.html

Microsoft is currently working on a fix to resolve the issue, however, reverting back to Windows Update does the trick.

Δημοσ.

ωραίος, διάβασα εδώ οτι μπορώ να το σταματήσω με το process explorer, κι επίσης:

You cant obviously shut it by using the built-in task manager, cause' it will crash your computer (or in my case the sound driver). But once you restart your computer without that memory-hogging process, you will notice the difference.

οπότε παίζει να φταίει κι αυτό για το πρόβλημα με τον ήχο μου. τι μπορώ να κάνω γι'αυτό? στα hardware δε βλέπει την κάρτα ήχου (κι ενώ έχω εγκατεστημένα τα drivers), ενώ στα properties μου λέει dis device iz working properly :?

Δημοσ.

problem solved, προσκυνώ tsiviotizZz 8)

το process explorer ήταν το κλειδί, και όπως είχα διαβάσει αλλα ήμουν επιφυλακτικός, το windows update την έκανε τη μλκια. και στο ίδιο svchost με το winupdate αντιστοιχούσε και ο ήχος, οπότε όποτε το έκανα terminate...μούγγα. έκανα stop μόνο το winupdate με process explorer κι όλα καλά όλα ωραία (και με ήχο) :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...