Προς το περιεχόμενο

Nova Pvr

anna1976

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, δεν κάθησα να ψαξω το παραμικρο. 7,5ευρω ειναι, δεν ειναι μια ψυχή...! Γίνετε ομως με αυτον τον αλλο αποκωδικοπ να βλεπεις σε δυο τηλεορασεις δυο διαφορετικα καναλια, οτι θελει ο καθενας δηλαδη; Εγω μεχρι τωρα ηξερα το "ματι" που βαζαμε στην δευτερη τηλεοραση για να αλλαζεις το καναλι χωρις να σηκωνεσαι κ να πηγαινεις στον αποκωδικοπ....Και παλι ολοι βλεπαμε το ιδιο καναλι....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, δεν κάθησα να ψαξω το παραμικρο. 7,5ευρω ειναι, δεν ειναι μια ψυχή...! Γίνετε ομως με αυτον τον αλλο αποκωδικοπ να βλεπεις σε δυο τηλεορασεις δυο διαφορετικα καναλια, οτι θελει ο καθενας δηλαδη; Εγω μεχρι τωρα ηξερα το "ματι" που βαζαμε στην δευτερη τηλεοραση για να αλλαζεις το καναλι χωρις να σηκωνεσαι κ να πηγαινεις στον αποκωδικοπ....Και παλι ολοι βλεπαμε το ιδιο καναλι....

@Anna1976

Sorry gia tin ekfrasi pio pano den pigene gia sena.

Aplos eprepe na toniso me kapio tropo tin koroidia pou iparxei apo plevras tis sindromitikis mas kata polon anthropon pou den gnorizoun h den einai mesa sta pragmata(Opos esy exo katalavei)

Kai parasironde apo taxa mou ypireseies tou melondos.

Tespa

Tora stin erotisi sou an ginete na vlepeis se poles tileoraseis diaforetiko kanali h apandisi mou einai opos kai pio pano.

Ginete kai oxi mono se 2 tileoraseis alla se 102 alla prepi na eise psagmenh h na sou to kanei atomo pou xeri.

Oson afora to poson.Ok den einai kai tipota simandiko ta 7.5? to mina parapano alla einai to gamoto kai h koroidia kai to pos sou ta pairnoune plasarondas sou dithen ypiresies pou yparxoune edo kai kamposa xronakia.

Psaxto to thema prin kaneis tin epomeni kinisi.

Afto exo na sou po mono

7.5€ δεν είναι τίποτα.....όταν μιλάμε για ένα άτομο όμως.....

Όταν μιλάμε για πολλά, γιατι η Nova θα τα πάρει αυτα τα 7.5€ απο πολλούς...πάρα πολλούς... τότε είναι σημαντικό το ποσό....

(1000 άτομα να τα δώσουνε είναι 7.500 το μήνα.....αλλά καλά θα ήτανε να τα δίνανε μόνο 1000)

Συζητώντας με ένα φίλο μου, που έχει nova μου είπε πως δε μπορεί να δει δεύτερο κανάλι (λογικά δεν αφήνει η κάρτα να γίνονται διπλά queries απ'ότι μου είπε) και γι'αυτό τα παραπάνω 7.5e της nova.

Κι από τη μύγα ξύγκι ένα πράγμα πάντως.

Τελικά anna1976 στο ρύθμισαν το δέκτη;

Συζητώντας με ένα φίλο μου, που έχει nova μου είπε πως δε μπορεί να δει δεύτερο κανάλι (λογικά δεν αφήνει η κάρτα να γίνονται διπλά queries απ'ότι μου είπε) και γι'αυτό τα παραπάνω 7.5e της nova.

ΟΧΙ, ακόμα !!! Αλλάξαμε "Λινκ", τίποτα. Αλλάξαμε καλωδιωση, τίποτα. Έχουμε κάνει 1000 φορές άλλες ρυθμίσεις, σε άλλες τηλεοράσεις, με άλλα καλώδια, με άλλα πράγματα...τίποτα! Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα! Η εταιρεία έχει λεει πρόβλημα και σε άλλα μηχανήματα, και μας ζήτησαν κατανόηση, γιατί είναι πρώτη παρτίδα, και οπωσδήποτε θα έχουμε "αναβαθμίσεις" και διορθώσεις....!

Αυτά!

• 7 μήνες μετά...

Δεν έχει καμιά σχέση η κάρτα για να μπορείς να δεις σε δεύτερη τηλεόραση...

Την κάρτα την διαβάζει ο reader του irdeto που έχει μέσα και αυτό ήταν...ο δεκτής που λανσάρουν έχει επάνω ένα cardspliter που απλός κάνει αναμεταδώσει τα ECM της κάρτας και μπορείς να τα δεις εικόνα και σε δεύτερη τηλεόραση, το χαράτσι που έβαλαν μάλλον είναι για την δυνατότητα που μπορείς να δεις εικόνα σε δεύτερη τηλεόραση και όχι επειδή προσφέρουν αυτή κάτι που στην ουσία δεν προσφέρουν τίποτα...εγώ τα κάνω αυτά που λένε εδώ και 5-6 χρονιά με το ονειροκούτι.

@anna1976! τελικά στο έφτιαξαν

Πάντως σε κοροϊδέψανε για τα καλά τους έδωσες 100 ευρώ για να σου στήσει μια σταθερή κεραία και να μην ξέρει πως δουλεύει ο δεκτής...

Εδώ για εγκατάσταση κινητού πιάτου και ρύθμιση του τόξου δεν σου παίρνουν τόσα.

Να τονιστει βεβαιως οτι τις ταινιες που εχεις αποθηκευσει στο σκληρο της ΝΟΒΑ μπορεις να τις δεις ΜΟΝΟ οσο εισαι συνδρομητης ΝΟΒΑ.Μετα απλα κλειδωνουν.ΠΑραλληλα δεν γινεται να μεταφερθουν με οιονδηποτε τροπο σε αλλα μεσα εγγραφης(πχ βιντεο).Αυτο πως σας φαινεται?

• 5 μήνες μετά...

θα Πας και θα αγοράσεις μια συσκεύη η οποία θα την βάλεις πριν τον ενισχυτή στο σπίτι σου και θα της βαλεις να κάνει εκποπτή μέσα στο κανάλι του ενισχυτή λογικά στο 12channel θα ειναι η συσκεύη και εχει flash memory και δεν χάνει το κανάλι που εχεις βαλει να κανεις την μετάδοση μέσα στο κανάλι στο 12 channel θα βαλεις στα VHF που πλεον δεν την χριαζοματε ειναι η ερτ 1 και αν δεν θέλεις στα UHF αλλα αρκει να μην σου πεφτει πανω σε κανάλι εκπομπής τωρα η συσκευή που εχεις παρει απο την PANASAT λογικα θα εχει υποδοχες RC-A or s-video ή με τον ενα τρόπο η με τον αλλον καλώδια ενωσης δηλαδη γινεται με την συσκευη που σου λεω κανει 30 ΕΥΡΟ αντε 40 το πολύ και πιανει ολο το σπιτι σε ολες τις τηλεοράσεις.... ψαξε λιγο το ολο θεμα και θα δεις ειναι πολύ κορυφη και πολυ φθηνότερο....φυσικα ενα κανάλι θα βλέπουν ολες οι TV αλλα ειναι πολύ πιο οικονομικός τρόπος πιστεύω

πιστεύω να σε help αρκετά φίλε μου

• 2 χρόνια αργότερα...

Γεια σας! Θελω μια μεγαλη βοηθεια! Μου εχει χαλαση το tv link απο το pvr και θελω να αγορασω εναν! Μηπωσ ξερετε κανενα site που μπορω να παραγγειλω? Μονο ο συγκεκριμενος τις nova δουλεβει? Σας ευχαριστω!

• 4 μήνες μετά...

πως μπορω αμα εχω nova κ να την εχω συνδεση σε πολες τv στον ιδιο χωρο να μπορεσω να δω διαφορετικο καναλη οχι απαρετητα νοβα απο αλλη τηλεωραση?

πως μπορω αμα εχω nova κ να την εχω συνδεση σε πολες τv στον ιδιο χωρο να μπορεσω να δω διαφορετικο καναλη οχι απαρετητα νοβα απο αλλη τηλεωραση?

Αν έχεις Nova PVR μπορείς να ορίσεις δύο εξόδους σε δύο TV,οπότε με το τηλεχειριστήριο μπορείς απλά να ορίζεις τι να παίζει στην tv1 και τι στην tv2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...