Προς το περιεχόμενο

Nova Pvr

anna1976

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eτρεξα η καλή σου να αγορασω τον καινουργιο αποκωδικοποιητή της νοβα.... Και ενω περιμενα μια βδομαδα να ερθει ο τεχνικός, μου ειπε να κανω υπομονή, γιατί δεν ξέρει...ακόμα το μηχανημα και τον τροπο εγκαταστασης...Με τα πολλά, μετα απο μερες ηρθε. Το εγκατεστησε....Ο αποκωδικοπ δουλευει οκ στην μια τηλεοραση, το "ματι" (link) ομως στην αλλη τβ συνεχεια κολλάει, δεν αλλάζει κανάλια κτλ. Ο τεχνικός βέβαια άφαντος, η Νοβα δεν μπορει να με εξυπηρετήσει τηλεφωνικά, παρα μονο ο τεχνικός, και τούμπαλιν.... Κατεβάζει κανενός το μυαλο του γιατί να μην μου αλλάζει τα καναλια πότε - πότε. Άλλαξα καλωδίωση μήπως φταίει αυτό, άλλαξα συχνότητα.... Ολα τα κάναμε....

Είδατε όμως εξυπηρέτηση η ΝΟΒΑ? Πλήρωσα 400 ευρώ και 100 ευρώ εγκατάσταση, μετρητούλια, και άφαντοι.....και ανιδείκευτους τεχνικούς.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Den xero ti sinvenei me ton singekrimeno dekti kai to provlima sou

Alla mou fenete poli moufa oli i doulia me touto to dekti.

Pia ypireseia afta edo pou lene oti kanei aftos o dektis ego na kano edo kai 2-2,5 xronakia me Dreambox kai oloi oi dektes pou exoune ensomatomeno Disko.

Gia pia ypiresia mas lene oi xeroles kai koroidevoune ton kosmo?

Exoun to thrasos kai zitane kai 7.5 € parapano.

Ti itheles kai to pires kai edoses tzampa 500€.

Me afta ta lefta tha epernes dekti me @@.

polidis μπορεις να έχεις νοβα σε 2 tv με dreambox ; Έχω συνδρομή και τον αποκωδικοποιητή της Νόβα

Oxi se 2 alla se 10 mporis( se oses travaei i psixi sou).

Alla oxi me afto to karvouno pou dini i Nova.

Aplos me Dreambox

....Ότι χρειάζεται μια ευτυχισμένη οικογένεια

Δηλαδή μια τηλεόραση ο καθένας για να είμαστε ευτυχισμένοι!

Η υπηρεσία Nova Pvr..........

Ρε λέτε μόλις παγώνεις την εικόνα να σταματά και ο δορυφόρος το streaming; :)

Ποιος ξέρει! Και ζητάνε και 7.5e παραπάνω ε; Θα χρειάζονται φαίνεται...

Να που βάλαμε και ευτυχία στη ζωή μας με μηνιαίο πάγιο.

Ειδικά ο τύπος που εξηγεί την τεχνολογία του επόμενου αιώνα της υπηρεσίας του Nova pvr με αηδιάζει....

Anna το μόνο που μπορώ να σε συμβουλέψω, μιας και δεν έχω ιδέα για τη συσκευή είναι να επιμείνεις να έρθει τεχνικός άμεσα να σου φτιάξει την εγκατάσταση όπως πρέπει να δουλεύε από την αρχή και να τους ζητήσεις και χρηματική αποζημίωση και για τη συσκευή που δε δουλεύει οπως έπρεπε και για το χρόνο που χάνεις εσύ προσπαθώντας να βρεις τι φταίει.

Paidia afta pou thelete na mathete den legonde edo dimosia(Tha mas klisoun olous mesa)

Alla an exete ligi ora stin diathesi sas kai psaxte sto Net exei poli prama.

Kathiste diavaste prosektika vreste plirofories agoraste ena Onoirokouti kai opios exei peretero apories edo imaste pali.

Aloste kai ego den ime kai poli idikos se doriforika themata.

Δοκίμασε να αλλάξεις κατεύθυνση στα link, το ένα να σημαδεύει το άλλο (αν έχω καταλάβει καλά πώς λειτουργούν).

Όσο αφορά την "υπηρεσία" PVR, νομίζω ότι είναι ανεπίτρεπτο από τη Nova να τη χρεώνει, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν προσφέρει καμμία απολύτως υπηρεσία! Όλα είναι θέμα αποκωδικοποιητή!

Όσο αφορά την "υπηρεσία" PVR, νομίζω ότι είναι ανεπίτρεπτο από τη Nova να τη χρεώνει, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν προσφέρει καμμία απολύτως υπηρεσία! Όλα είναι θέμα αποκωδικοποιητή!

XAXAXAXAXA!!!!!

Etsi Bravo!!!!

Pia ypireseia moreeeeeeeee!!!!Tous asxetous.

Vriskoune ton kosmo anenimeroto ton kopanane me ena soro diafimiseis kai paei o alos o m@m@k@s kai dinei 7.5? to mina kai alla 400 gia to dithen mixanima tou melondos gia aniparktes ypireseies.

Diladi ypireseies pou prosferoun oloi oi dektes telefteas genias me HDD.

XAXAXAXAXA!!!!!

Etsi Bravo!!!!

................. kai paei o alos o m@m@k@s kai dinei 7.5? to mina kai alla 400 gia to dithen mixanima tou melondos gia aniparktes ypireseies...........

thx !!!! :-?

XAXAXAXAXA!!!!!

Etsi Bravo!!!!

Vriskoune ton kosmo anenimeroto ton kopanane me ena soro diafimiseis kai paei o alos o m@m@k@s kai dinei 7.5€ to mina kai alla 400 gia to dithen mixanima tou melondos gia aniparktes ypireseies.

Diladi ypireseies pou prosferoun oloi oi dektes telefteas genias me HDD.

thx !!!! :-?

anna1976, λάθος έκφραση από τον polidis, προφανώς.

Για να καταλάβεις όμως ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζητάει η Nova τα 7,5 ευρώ το μήνα, σκέψου το εξής. Αν βρω με οποιονδήποτε τρόπο ένα αποκωδικοποιητή σαν αυτόν που αγόρασες (σκέτο, χωρίς κάρτα και συνδρομη), και αγοράσω μία απλή κάρτα Nova, θα μπορώ να έχω όλα αυτά που διαφημίζει η Nova ως PVR (δύο τηλεοράσεις, pause, rewind, ff) πληρώνοντας 55,40 Ευρώ το μήνα και όχι το χαράτσι των 7,5 ευρώ. Πώς σου ακούγεται αυτό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...