Προς το περιεχόμενο

Azureus DHT firewalled

soiramk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ISP VIVODI dslCube 512/128(σε ΑΡΥΣ και η γραμμη μου εχει γινει 1024/256) και το router micricom AD2636. Στο Azureus 2.5.0.0 ενω εχω κανει κανονικα port forwarding και για TCP και για UDP ενω το NAT ειναι OK(green) το DHT μου λεει firewalled(yellow).. Δοκιμασα διαφορα πραγματα που βρηκα σε forums αλλα τπτ... Μπορει να με βοηθησει κανεις/μια?

Δημοσ.

Λοιπόν...

Δοκίμασα την 2.5.0.0 και το κάνει για λίγη ώρα (μερικά δευτερόλεπτα) και μετά πρασινίζει... Με την 2.5.0.1_Β7 δεν το κάνει...

Αν θες να δοκιμάσεις:

• Τελευταία βήτα: http://azureus.sourceforge.net/index_CVS.php
  • Κλείσε το πρόγραμμα
  • Πήγαινε στο c:\program files\azureus
  • Μετονόμασε το Azureus2.jar σε Azureus2.5.0.0.jar
  • Μετονόμασε το Azureus2.5.0.1_B7.jar σε Azureus2.jar και ρίξ' το μέσα.

ΥΓ: Η 2.5.0.1_Β7 είναι πολύ σταθερή εδώ. Την έχω μερικές μέρες σε Win και Linux και δουλεύει ρολόι.

Δημοσ.

Gia na kaneis disable to DHT pigene:

a) Tools - Options

B) Plugins

1)Distributed DB: Disable την επιλογή: "Enable the distributed DB"

2)Distributed Tracker: Disable την επιλογή: "Only track normal torrents when their tracker is unavailable".

k tha eisai ok ;)

Δημοσ.

@Eusebius

Εκανα αυτα που μου ειπες κ τπτ...Ακομα εχω DHT firewalled. Επισης κατω αριστερα στο Azureus πριν την εκδοση εχει ενα θαυμαστικο σε ενα κυκλο πρασινο και μοθ λειι κατι 15ms avg:....

16ms avg:....

Ειναι μηπως απο το AVG το antivirus που εχω?

@WaVe

Το θεμα ειναι ο,τι δε θελω να κανω disable το DHT...

Δημοσ.

@WaVe

Το θεμα ειναι ο,τι δε θελω να κανω disable το DHT...

Apo to arxiko sou post auto fenete pados!

Ti thes na kaneis diladi?

Pera apo auto den katalavenw ton logo pou den thes na to kaneis disable :roll:

Δημοσ.

Τελικα το DHT εγινε πρασινο!!!!(με αυτο που μου ειπες να κανω Eusebius,την beta version) Το θαυμαστικο ομως παραμενει... μπορει να μου πει καποιος τι ειναι? Σαν να μετραει μεσους χρονους

15ms avg: ['My Torrents' Refresh]12 samples; max:15; last:0

και κατι τετοια λεει αν αφησω το mouse λιγο πανω του..

Δημοσ.

@ Wave

Οι άλλοι έριξαν τόση δουλειά για να έχουμε trackerless επικοινωνία και εμείς θα κλείνουμε το DHT; Κι άμα δεν λειτουργεί ο τράκερ; Κατέβαζα χθες μια διανομή που ο τράκερ ήταν πεθαμένος, και χάρη στο DHT πήγαινε με 110-120, όσο πάει η γραμμή μου.

@ soiramk

Δεν έχω ιδέα τί είναι αυτές οι τιμές στο θαυμαστικό -- και δεν θυμάμαι αν έβγαινε και πιο παλιά το θαυμαστικό.

Απλά, αυτό που κάνω είναι, άμα κάνει νερά, βάζω την τελευταία βήτα. Και μου φαίνεται ότι τα έχουν κάνει λίγο ανάποδα εκεί πέρα, αφού όσες φορές έχω βάλει βήτα δουλεύει καλύτερα από την κανονική... :-?

Το άλλο που φροντίζω είναι να έχω την τελευταία Java. Μάλιστα, εδώ και 2-3 μήνες έχω την Java 6 Beta 2 και δουλεύει περίφημα (αλλά έχω ακούσει ότι κάποιες εφαρμογές έχουν πρόβλημα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...