Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολα τα DVD που εχω γραψει ειναι TRAXDATA αντε και μερικα ARITA (ροζ) δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα. Μια φορα εκανα backup σε ενα CREATION και αν και εδειξε write succesful μετα απο μερικες μερες σαν να αλλιωθηκε το DVD και δεν διαβαζε τιποτα... Με το DECRYPTER καταφερε ενας φιλος μου να σωσει οτι ειχα μεσα ευτυχως δλδ γιατι μιλαμε για παρα πολλα MP3!!!

Δεν εχω δοκιμασει ποτε αυτα που λετε παραπανω αλλα αφου ειμαι ευχαριστημενος με τα TRAXDATA γιατι να αλλαξω ?

• Απαντ. 448
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Υπάρχουν ένα σωρό άλλες εταιρείες, μην κολλάς σε αυτά, όσο φθηνά κ να είναι!

Όταν λες φθηνά πόσο φθηνά?

Δημοσ.

E, δε θυμάμαι πόσο κάνουν, αλλά ένας γνωστός μου τα προτιμά γιατί "ε, φθηνά είναι. γιατί να πάρω κάποια άλλα ακριβότερα, αφού κι' αυτά την ίδια δουλειά κάνουν"... Κι όμως, δεν κάνουν την ίδια!

Δημοσ.

Mε βάση τα τελευταία δεδομένα της Ελληνικής αγοράς σε retail προιόντα :

-That's ,Plextor (TY) -Japan (εκτός των 16x DVD+R λόγω ακόμα προβλημάτων παραγωγής και αδυναμίας fιrmware εγγραφής) από Diskimpex ή συνεργάτες

-Maxell 8x (MXL RG03) και 16x DVD-R (MXL RG04)-Japan-Gold/Ceramic παντού όπου έχουν γκρι σκούρα συσκευασία όχι γκρι ανοικτό

-Sony 16x DVD-R (TTH02 )-Luxemburg by TDK/Ceramic/mat

-Sony 8x DVD+R (SONYD11)-Austria-Silver

-Sony 8x DVD-R (SONY8D1) και 16x (SONY16D1) Τaiwan-Ceramic/mat/Color

από Μediamarkt,Mediacenter,Makro

-Samsung 16x DVD+R (RICOHJPN-R03)-Taiwan Ceramic από eshop.gr

-Fujifilm 16x DVD+R (PHILIPS-C16)-Taiwan-Ceramic pink -Aπό Αναστόπουλο -πρώτη στοά αριστερά (στο βάθος) οδός Πειραιώς από Ομόνοια.

-Verbatim 8x DVD+R (MCC-003)-Τaiwan Silver (by prodisc),Color (by CMC)

Παντού αν ελέγχεται SN όπως αναφέρεται εδώ :

http://forum.cdfreaks.com/showthread.php?t=128909

Προσοχή ο κωδικός MID από μόνος του,δεν είναι πια ταυτόσημος με ποιοτικό προιόν Α'διαλογής και τα 16χ media υποστηρίζονται από drives παλαιότερα του 2/2005 μέχρι 12χ για καλή εγγραφή.

Δημοσ.

Αναφερόμουν στα Maxell DVD-R χρυσαφί 16x σε 25αδα που δεν λένε made in.

Eπίσης πρέπει να λένε Μαxell Εurope-UK και όχι επιπλέον σε άλλες Ευρωπαικές γλώσσες διευθύνσεις κάποιων διανομέων τους.-Αυτό ισχύει και στα 8χ DVD-R (έχουν συσκευασία προς το λευκό που καλύπτει και την βάση τους ενιαία) ,που αυτά λένε μεν made in Japan αλλά δεν είναι (έχει γίνει ανασυσκευασία.)

-Μaxell 16x DVD-R με κωδικό RITEKF1 αν υποστηρίζονται με ταχύτητα 12x από το αντιγραφικό,είναι πολύ καλά σαν Ιαπωνικά,διότι είναι σε συνεργασία με την Fujifilm

-Tα Ricoh αν είναι χρυσαφί ίσως είναι made in India και όχι Τaiwan (και ας εχουν ίδιο MID).

Δημοσ.

Και η εγγραφή παίζει ρόλο,όχι μόνο η κατασκευή-Το scan δεν είναι καλό και θα εχεις πρόβλημα σε αρχεία video.-Να δοκιμάσεις άλλο firmware.-Aρκετά αντιγραφικά (και 2ετίας),γράφουν άριστα τα συγκεκριμένα στα 12x

Τα Ricoh 8x DVD-R = CMC MAG. AE1

http://homepage2.nifty.com/yss/dvd/mr8/mr8.htm

Δημοσ.

Gary_Kokkin, γράφεις προηγουμένως ότι...

...εκτός των 16x DVD+R λόγω ακόμα προβλημάτων παραγωγής και αδυναμίας fιrmware εγγραφής

για τα Taiyo Yuden +R 16x.

Έκανα το λάθος και ανυποψίαστος αγόρασα μια εκατοντάδα TY +R 16x από Disk Impex (προτού δω αυτή τη συζήτηση) και σήμερα διαπίστωσα ότι το Plextor 716A που έχω δεν μπορεί να τα γράψει! Όταν πάει να αρχίσει η εγγραφή εμφανίζει μήνυμα σφάλματος και αυτή διακόπτεται. Δοκίμασα εγγραφή με Nero, ImgBurn, DVDDecrypter και PlextTools Professional.

Αντίθετα το Nec 3550A τα γράφει μια χαρά σε 16x ταχύτητα.

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για το Plextor, εκτός από το να περιμένω για νέο firmware;

Τα δισκάκια έχουν κωδικό YUDEN000-T03-00

Δημοσ.
Gary_Kokkin, γράφεις προηγουμένως ότι...

για τα Taiyo Yuden +R 16x.

Έκανα το λάθος και ανυποψίαστος αγόρασα μια εκατοντάδα TY +R 16x από Disk Impex (προτού δω αυτή τη συζήτηση) και σήμερα διαπίστωσα ότι το Plextor 716A που έχω δεν μπορεί να τα γράψει! Όταν πάει να αρχίσει η εγγραφή εμφανίζει μήνυμα σφάλματος και αυτή διακόπτεται. Δοκίμασα εγγραφή με Nero, ImgBurn, DVDDecrypter και PlextTools Professional.

Αντίθετα το Nec 3550A τα γράφει μια χαρά σε 16x ταχύτητα.

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για το Plextor, εκτός από το να περιμένω για νέο firmware;

Τα δισκάκια έχουν κωδικό YUDEN000-T03-00

εμενα σε nec 4571 τα γράφει.

Αν κατάλαβα καλά κωδικός αναγράφεται στον δακτυλιο του dvd απο την κάτω μεριά, εμένα γράφουν TG001162 και ακριβως απέναντι ένα 1114. Diskimpex και αυτά.

Δημοσ.
Oxi auta einai kodikoi pio eidikoi pou exoun na kanoun me to pote kai pou kataskeuastike ena diskaki.Milame gia ta Manufacturer/Media ID (MID) pou diabazontai apo to drive gia na epileksei stratigiki eggrafis.Ola ta TY dvd-r 16x as poume exoun MID TYG03 kai ta TY dvd+r 16x YUDEN000 T03 aneksartita an einai Thats, Plextor i diskimpex logo.

http://dvd.identifier.cdfreaks.com/

thanks πριν 5 λέπτα το κατεβασα το identifier από cdfreaks και απο θέμα γνησιότητας είναι οκ αλλά απ'οτι φανηκε και συμβατοτητας, τουλαχιστον με το δικο μου drive

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...