yiannakas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 χρησιμοποιώ πολύ επαναγράψιμα dvd tdk αλλά γρατζουνιούνται εύκολα. Ποια μάρκα ειναι ανθεκτική (σε επαναγράψιμα)? ευχαριστώ
chesty Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 TAIYO YUDEN +++ μακραν τα καλυτερα.... +1000000000
The_Judas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Το καλό με το Yuden είναι ότι όλα έχουν την ίδια προέλευση. Ενώ στα Verbatim κυκλοφορούν και β' διαλογής (made in india). Τα καλά Verbatim είναι made in Singapore ή Taiwan.
blackstar Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Το καλό με το Yuden είναι ότι όλα έχουν την ίδια προέλευση. Ενώ στα Verbatim κυκλοφορούν και β' διαλογής (made in india). Τα καλά Verbatim είναι made in Singapore ή Taiwan. Έχει κάνει της μα*****ς της και τη ΤΥ made in Japan / Packed in China εκει να δεις γέλιο, αλλά σε γενικές γραμμές είναι μια χαρά, αν και πλέον αξίζουν και τα Made UAE:devil:.
Tzimmys Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδιά, τι έγιναν τα Taiyo Yuden? Μπαίνω στο πλαίσιο, τα "+" που θέλω τα έχει μόνο εκθεσιακά!! Μπαίνω skroutz, τίποτα. Από που τα παίρνουμε τώρα?
Tzimmys Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μμμ, αυτά θέλουν παραγγελία και έξοδα αποστολής. Και βλέπω πλέον συνεργασία με την jvc. Μήπως ήρθε ώρα να αλλάξω? Νομίζω πως εφάμιλλης ποιότητας είναι τα verbantin. Σωστά?
sakis.kom Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 TY, Philips, TDK, Sony, JVC. Όποια μάρκα βρεις από αυτές δεν θα σε προβληματίσει. Με άλλες μάρκες παλιότερα την έχω πατήσει.
mlitsis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Τα TAIYO YUDEN κάποτε ήταν αξιοπιστία τώρα νομίζω πως τα καλύτερα ειναι τα Intenso τα χρησιμοποιω τους τελευτέους μήνες και έχω πάθει πλάκα, στα εκάτο ζήτημα εαν μου καίγεται ένα
JIMBOAthens Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Τα TAIYO YUDEN κάποτε ήταν αξιοπιστία τώρα νομίζω πως τα καλύτερα ειναι τα Intenso Τα Intenso είναι μακράν από τα χειρότερα δισκάκια ever. Το ότι σου καίγεται 1 στα 100 όπως λες δεν σημαίνει τίποτα. Το θέμα είναι να έχουν εγγραφεί με ασφάλεια τα δεδομένα σου. Πίστεψέ με ΜΗΝ τα εμπιστεύεσαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα