Gary_Kokkin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μακρια απο τα SONY!!!!Γραφουν Sony πάνω και είναι καSONY... lol eytixos den mou etixe kanena sony mapa se anti8esi me verebatim ekei htan to apolito gelio, made in taiwan, stampa verbatim -r 8x kai to cdspeed na leei TY, prepei na einai h proti fora poy eida ty dvd made in Taiwan (bebaios ta dvd htan entlos mapa, kai pigan ston kado ameso). Mαιμούδες και Β'διαλογής προιόντα (και με εμφάνιση retail),είναι γεμάτη η αγορά ,θελει προσοχή ,αλλά κοιτάμε και το αντιγραφικό μας τι μάρκες συμπαθεί και με τι firmware. Τα ψευτό Verbatim (TY) συνήθως κυκλοφορούν σε μικρές (10αδα) retail συσκευασίες,και χύμα,και όπως όλα τα χύμα δισκάκια
zoranb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Kαι πως τα ξεχωρίζεις τα ψευτοVerbatin, άμα δείς 10άδες verbatim είναι μαιμού? Νομίζω είναι λίγο υπερβολικά αυτά που λες!
Lorea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 πού τα πουλάνε αυτά ρε παιδιά? πρώτη φορά τα ακούω! Και στο E-shop εχει αρκετα προιοντα της That's TY
sotris99 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 και η γραμμή έχει ty και το cd market στην σταδίου
blackstar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Mαιμούδες και Β'διαλογής προιόντα (και με εμφάνιση retail),είναι γεμάτη η αγορά ,θελει προσοχή ,αλλά κοιτάμε και το αντιγραφικό μας τι μάρκες συμπαθεί και με τι firmware. Τα ψευτό Verbatim (TY) συνήθως κυκλοφορούν σε μικρές (10αδα) retail συσκευασίες,και χύμα,και όπως όλα τα χύμα δισκάκια 10 htan kai to diko mou paketaki, tespa, 4 euro sta skoypidia opote pleon mono ty.
louben Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ante re paidia kai to blepa kai den ijera ti shmainei.Dhladh xaxaxaxa ktl sosta? Tha meletiso to lejiko endelexos thanks.
Gary_Kokkin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Kαι πως τα ξεχωρίζεις τα ψευτοVerbatin, άμα δείς 10άδες verbatim είναι μαιμού? Νομίζω είναι λίγο υπερβολικά αυτά που λες! Με μια βόλτα σε άλλα καταστήματα θα δείς συσκευασίες Verbatim να διαφέρουν-Το περιεχόμενο δεν το ξέρεις σε κάθε περίπτωση,αλλά όταν κάτι δεν σε πείθει δεν το κοιτάς κάν...
zoranb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Να διαφέρουν ίσως, αλλά πώς ξέρεις ποιό verbatim είναι το original από τα 2? Εδώ νομίζω πρέπει κάποιος που έχει και τα δύο να κάνει μια φωτογράφιση των μεν και των δε και να τα postarei online νομίζω θα ήταν ενδιαφέρον!
Gary_Kokkin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 και η γραμμή έχει ty και το cd market στην σταδίου Κυρίως έχουν τα χύμα Μade for Diskimpex,που έχουν διαφοροποιήσεις σε ποιότητα σε αντίθεση με τα retail (That's,Plextor), οπότε αν δεν εχεις χρόνο να ελέγχεις κάθε φορά τις εγγραφές σου,τ'αποφεύγεις.
Gary_Kokkin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Να διαφέρουν ίσως, αλλά πώς ξέρεις ποιό verbatim είναι το original από τα 2?Εδώ νομίζω πρέπει κάποιος που έχει και τα δύο να κάνει μια φωτογράφιση των μεν και των δε και να τα postarei online νομίζω θα ήταν ενδιαφέρον! Eλέγχεις τα S/N εδώ : http://www2.verbatim-europe.com/index/articles_view.php?lang_id=1&change_lang=1 http://forum.cdfreaks.com/forumdisplay.php?forumid=33
Gary_Kokkin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Τα DVD-R ,αλλά και πάλι όχι τόσο όσο τα 8x .
louben Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Τα DVD-R ,αλλά και πάλι όχι τόσο όσο τα 8x . Mporeis na gineis pio safhs?
Gary_Kokkin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Eχω δώσει link σε εξιδεικευμένο site για media-Kάνε αναζήτιση εκεί.
hxomania Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 polloi ty re paidia..diladi oloi i alloi einai gia petama?kala ta ty alla min trela8oume kiolas. magazi exo ..kai mou ti spaei ayto to monopoliako.yparxoun kai kalytera tdk-maxell-verbatim kai se kalyteri timi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα