blackstar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Exει ανακατεμένα τo Πλαισιο 50αδες DVD-R:-)-Γραφουν Made in Japan με μικρά γράμματα στο κέντρο πίσω στην συσκευασία Thank's, θα το εχω στα υπόψιν .
xouzel Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, μηπως ξερετε αν υπαρχουν DVD T/Y ή That's, που να ειναι Printable, full face και glossy, ολα αυτα μαζι ;;; Κι αν οχι, ποια αλλα DVD συνδυαζουν τα παραπανω στοιχεια και που μπορω να βρω ;;; (To e-Shop παντως δεν εχει, το εψαξα, ουτε το Μουλτιραμα και μαλλον ουτε το Πλαισιο. Καμια ιδεα ;;;
Nearly_God Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Verbatim Glossy Printable. Taiyo ή That's δεν έχω δει αλλά αν θέλεις τέτοια μπορείς εναλλακτικά στα απλά να χρησιμοποιήσεις ετικέτες.
xouzel Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Εχω δει τα Verbatim.Οπως ειπα, εχω κοιταξει στο e-Shop. Δεν ειναι full face. Οσο για τις ετικετες, ακομα και οι φθηνοτερες, κοστιζουν 40 λεπτα η μια !!! Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον.
M-81 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, μηπως ξερετε αν υπαρχουν DVD T/Y ή That's, που να ειναι Printable, full face και glossy, ολα αυτα μαζι ;;; Κι αν οχι, ποια αλλα DVD συνδυαζουν τα παραπανω στοιχεια και που μπορω να βρω ;;; (To e-Shop παντως δεν εχει, το εψαξα, ουτε το Μουλτιραμα και μαλλον ουτε το Πλαισιο. Καμια ιδεα ;;;Αυτό που ψάχνεις υπάρχει! Δες τα: (ANA.TAY0062) THAT'S DVD-R 16X 4,7GB WATERSHIELD PRINTABLE WHITE INKJET CAKEBOX 50 Είναι και Taiyo Yuden και Printable και Full Face και Glossy και αδιάβροχα (watershield)!! Υ.Γ.: Αν δεν τα βρεις διαθέσιμα στο e-shop.gr δοκίμασε στην Diskimpex.
xouzel Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Αυτό που ψάχνεις υπάρχει! Δες τα: (ANA.TAY0062) THAT'S DVD-R 16X 4,7GB WATERSHIELD PRINTABLE WHITE INKJET CAKEBOX 50 Είναι και Taiyo Yuden και Printable και Full Face και Glossy και αδιάβροχα (watershield)!! Υ.Γ.: Αν δεν τα βρεις διαθέσιμα στο e-shop.gr δοκίμασε στην Diskimpex. Εισαι σιγουρος οτι συνδυαζουν οτι ζηταω ;; Τα εχεις αγορασει;; Γιατι πηγα στο e-Shop και μου τα μασαγαν (δεν ειναι σιγουρο, πιθανον, δεν μπορω να σας εγγυηθω κλπ)
kolleen Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Εισαι σιγουρος οτι συνδυαζουν οτι ζηταω ;; Τα εχεις αγορασει;; Γιατι πηγα στο e-Shop και μου τα μασαγαν (δεν ειναι σιγουρο, πιθανον, δεν μπορω να σας εγγυηθω κλπ)Εδώ θα δεις πολλές εικόνες και σχόλια για αυτό που ρωτάς: Αναζήτηση εικόνων στο Google: yuden + watershield Καλές εγγραφές και καλές photo quality αδιάβροχες εκτυπώσεις!
xouzel Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Αυτό που ψάχνεις υπάρχει! Δες τα: (ANA.TAY0062) THAT'S DVD-R 16X 4,7GB WATERSHIELD PRINTABLE WHITE INKJET CAKEBOX 50 Είναι και Taiyo Yuden και Printable και Full Face και Glossy και αδιάβροχα (watershield)!! Υ.Γ.: Αν δεν τα βρεις διαθέσιμα στο e-shop.gr δοκίμασε στην Diskimpex. Τα πηρα σημερα. Αψογα σε πρωτη εκτελεση, αν και δε γυαλιζουν οσο θα ηθελα. Απ'οτι μπορεσα να μαθω, δεν ειναι glossy ακριβως, αλλα με την διαδικασια αδιαβροχοποιησης, αποκτουν καπως γυαλιστερη επιφανεια. Ελπιζω να ειναι και ανθεκτικα στο χρονο και να παιζουν και μετα απο λιγα χρονια.
M-81 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Τα πηρα σημερα. Αψογα σε πρωτη εκτελεση, αν και δε γυαλιζουν οσο θα ηθελα. Απ'οτι μπορεσα να μαθω, δεν ειναι glossy ακριβως, αλλα με την διαδικασια αδιαβροχοποιησης, αποκτουν καπως γυαλιστερη επιφανεια. Ελπιζω να ειναι και ανθεκτικα στο χρονο και να παιζουν και μετα απο λιγα χρονια.Εμένα πάλι μ'αρέσουν το πόσο γυαλιστερά είναι. Αυτά είναι γούστα. Aυτό όμως που με ενθουσιάζει περισσότερο είναι το ότι είναι αδιάβροχα. Όσο για την ανθεκτικότητά τους στον χρόνο: με την Taiyo Yuden έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Commentator Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 για ps2 ποια ειναι τα καλυτερα DVD-RW 4,7GB κατα την γνωμη σας.Εγω χρησιμοποιω TDK.
louben Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 για ps2 ποια ειναι τα καλυτερα DVD-RW 4,7GB κατα την γνωμη σας.Εγω χρησιμοποιω TDK. Φιλε και εγω TDK χρησιμοποιω.Αν και ειμαι tayionakias sto ps2 δεν εχουν δειξει καλο χαρακτηρα(αργει να τα διαβασει).
GIOMIL Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 νιμιζω οτι τα tdk μια χαρα την κανουν την δουλεια τους
caution Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Για PS -> TDK αλλά σε όλα τα άλλα Τaiyo Υuden (είναι αλεξίσφαιρα!)
hurin Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Αγόρασα TDK DVD+RW (σε κορίνα των 10) από eshop με 7ε, τα ίδια στο πλαίσιο έκαναν 13ε, ενώ το καθένα με cd case έκανε 1.10!!! Πιό φθηνά με θήκη απότι σκέτα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα