kazantzidis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Dokimasa na parw thlefwno otan eimai online. Den me petaei e3w. "Aposindesh meta apo adraneia" htan energopoihmeno sta 20 lepta. Alla eimai sigouros oti den ftaiei afto giati me petaei kai otan katevazw. merikes fores otan kanw klisi ekei pou stamataei o 8orivos kai paei na pei gia "epivevaiwsh kwdiko xristi" stamataei kai den kanei tpt kai leei oti o apomakrismenos upologistis den apokri8ike. Twra sinde8hka sta 31.2kbps. Ex8es sta 50.6kbps. Alla to provlhma paramenei. Mipws prepei na pw ton OTE tipota gia na dei an exw 8orivo stin grammi? Den exw k allo modem na dokimasw.. :/
ribo7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Φίλε kazantzidi μου το έκανε και μένα αυτό παλιά που ενώ έγραφε "Γίνεται επιβεβαίωση.." και τα σχετικά, με πέταγε έξω. Τί σύνδεση έχεις? Εγώ παλιά είχα Ε.Π.Α.Κ και προφανώς καλυτέρεψε η σύδεσή τους γιατί διορθώθηκε το πρόβλημα. Βέβαια τώρα έχω το πρόβλημα με το καινούριο pc που δε μπορώ να συνδεθώ καν! Λέτε να φταιεί η φραγή του τηλεφώνου προς κινητά και υπεραστικά? &Στις πληροφορίες ΟΤΕ που πήρα μου είπαν ότι δε παίζει πρόβλημα. Είχε κάποιος ανάλογο πρόβλημα? Τί φταίει τότε?
GRECTORAS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 kalese ton provider na rthei na diorthosei.tapini mou gnomi
ribo7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 kalese ton provider na rthei na diorthosei.tapini mou gnomi GRECTORA αν αναφέρεσαι στο δικό μου πρόβλημα, καλή η λύση σου αλλά έχω σύνδεση ΠΕΑΚ. Εξάλλου την έχω δοκιμάσει και σε άλλο pc και έμπαινα. Αν φωνάξω τεχνικό απ'το Πλαίσιο θα καλυφθώ πιστεύετε ή τζάμπα λεφτά θα δώσω?
kazantzidis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 56kbps - epak - panafonet - tellas - otenet oles ta idia einai.
advantix Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Τελικά από ότι φαντάζομαι πρέπει να σου κάνει την ζημιά η φραγή εξερχομένων κλήσεων που έχεις. Αν μπορείς απενεργοποίησέ την για λίγο και δοκίμασε.
ribo7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Έλα όμως που η αδερφή μου δε θυμάται τον κωδικό για να απενεργοποιήσουμε τη φραγή?? Λογικά θα πάρω στον ΟΤΕ για απενεργοποίηση αλλά το παράδοξο είναι ότι όταν πήρα στις πληροφορίες, μου είπαν δεν υπάρχει πρόβλημα!! Είδωμεν..
novice21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Καλα σου τα ειπε ο ΟΤΕ.Η φραγη μπλοκαρει τα κινητα 69,090,091,και τα υπεραστικα.Ο ΕΠΑΚ εξαιρειται απο αυτην την διαδικασια.Αν ηταν ετσι,οσοι εχουν psdn,τοτε θα κινδυνευαν απο τους πιτσιρικαδες με τα 090,η δεν επρεπε να ειχαν καθολου συνδεση.Κοιταξε τι κωδικο σου βγαζει μαζι με το μηνυμα,και ψαξε στο help των windows και βρες τον συγκεκριμενο κωδικο.Η,επικοινωνεις με την εταιρεια σου και της αναφερεις τον κωδικο. Ερωτηση:Μηπως καποιος "φιλος",σου πηρε δολιως το username/password?. Μηπως λεω........
ribo7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Φίλε novice21 τί εννοείς "Κοιταξε τι κωδικο σου βγαζει μαζι με το μηνυμα" ? Στην αρχή καλεί το modem, μετά κάνει ένα παρατεταμένο ήχο και μετά πάλι σα να καλεί και τότε λέει αποτυχία κλήσης και ξαναπροσπαθεί! Δε βλέπω κάπου να λέει κάποιο μήνυμα. Ο κωδικός δε νομίζω να έχει κλαπεί.. καλή η σκέψη σου όμως..
Mystirios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 ribo , τουλάχιστο κόβω το κεφάλι μου οτι το μόντεμ σου είναι προβληματικό ή το πιο πιθανό , δεν έχεις περάσει σωστά τους οδηγούς. Όσον αφορά τους οδηγούς στο λέω γιατί τα xp για τα εσωτερικά μόντεμ έχουν δικούς τους οδηγούς οι οποίοι όμως δε λειτουργούν σωστά και τους περνάνε by default με το που δουν το μόντεμ. ναι μεν βλέπει το μόντεμ αλλα δε καλεί σωστά και δε μπορείς να συνδεθείς.ξαναπέρνα τους οδηγούς λοιπόν... και αμα σου πει τίποτα για driver signification πάτα continue anyway. Αν πάλι είναι προβληματικό το μόντεμ , θα το διαπιστώσεις μεσω control panel -> Phone and modem options -> modem -> βρίσκεις το μόντεμ απο τη λίστα -> properties -> modem query και αμα το μόντεμ είναι προβληματικό λογικά όλο και κανα πρόβλημα θα σου βγάλει.αμα θες πόσταρε και τα αποτελέσματα του query
ribo7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Mystirie έχω περάσει τους drivers του modem από το cd. Όπως έχω γράψει και παραπάνω, το modem καλεί. Δοκίμασα και πήρα σε σταθερό τηλέφωνο 1 φίλου μου και μάλιστα άκουσα απ'το ηχειάκι του modem ότι απάντησε! Το query που λες το έχω δοκιμάσει ήδη και μου λέει "επιτυχία" ή κάτι τέτοιο. Δε μπορώ να σκεφτώ τί άλλο φταίει!! Any other :idea: ?
ribo7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Σφάλμα 678 μου βγάζει.. Πηγαίνω την Βοήθεια αλλά δε βγάζω άκρη! Καλώ από το σταθερό μου το τηλέφωνο κλήσης και ακούγεται ένας διαρκής ήχος. Λέτε να φταίει η τηλεφωνική γραμμή? Μα τότε πως παίρνω τηλέφωνα? Το σταθερό του φίλου μου πώς το είχα καλέσει? Δοκίμασα και χωρίς φραγή αλλά όπως ήταν αναμενόμενο δε συνδέθηκα. Προφανώς δε φταίει η φραγή. Στις ριθμίσεις του "Τείχος Προστασίας" ίσως κρύβεται το μυστήριο. Κάποιος που έχει Windows Xp SP2 τα ελληνικά να μου πει τί ρυθμίσεις έχει εκεί που λέει για "Εξαιρέσεις" και τέτοια..
ribo7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Κάποιος που να έχει τα Windows τα ελληνικά να με βοηθήσει με καμιά ρύθμιση? please.. thanks..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.