Προς το περιεχόμενο

Αποτυχία σύνδεσης στο internet

ribo7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το dial tone δεν εχει σχεση, αυτο ειναι μονο για Αμερικη στην Ελλαδα δεν εχουμε... Ψαξε μηπως υπαρχει καποια αναβαθμιση για το οδηγο του μοντεμ σου, μπορει να στρωσει μετα...

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Epenergopoiise to ''Wait for dial tone before dial'' sta properties tis kartelas tou modem apo to device manager.

Meta apo ayto tha sou doulepsei...

Αντιθέτως φίλε megasig, θα πρέπει στάνταρ να είναι unchecked και καλό θα είναι για σιγουριά να δώσει και στα properties του modem το at command 'x3'.

Δημοσ.

Αλλη μια ψήφο κι από εμένα για dial tone unchecked.

Αυτό χρησιμοποιείται για κάποιες τηλεφωνικές γραμμές στο εξωτερικό.

Δεν δουλεύει Ελλάδα.

Εφ'όσον καλεί και κάνει θόρυβο και μετά περιμένεις σημαίνει ότι το μόντεμ καλεί ,προσπαθεί να κάνει σύνδεση και αποτυγχάνει στην πραγματοποίηση της σύνδεσης. Το μόντεμ λειτουργεί οκ.

Μήπως άλλαξες κατα λάθος στα ελληνικά πριν γράψεις το password?

Μήπως ήταν το caps lock ενεργοποιημένο?

Δημοσ.

Το password το έχω τσεκάρει. Να ρωτήσω κάτι άλλο? Στις "Επιλογές τηλεφώνου και Modem", στην καρτέλα "Κανόνες Κλήσης", εκεί που λέει για τοποθεσία, πρέπει να βάλω και τον υπεραστικό κωδικό 210? Έχω σύνδεση Ε.Π.Α.Κ άρα χρειάζεται το 210? Για να δοκιμάσω να καλέσω άλλο νούμερο advantix, εννοείς στον καλούμενο αριθμό της σύνδεσης να γράψω το κινητό μου? Στο τηλέφωνο έχω φραγή προς κινητά και υπεραστικά άρα δε ξέρω αν θα δουλέψει αυτό!

Δημοσ.

Όχι δεν χρειάζεται να βάλεις το 210. Αυτό θα το βάλεις σαν ένα τηλέφωνο στον Αριθμό τηλεφώνου.

Μπορείς να καταργήσεις για λίγο την φραγή προς εξερχώμενα ή κάνε κλήση σε ένα άλλο σταθερό.

dialfn2.th.jpg

Δημοσ.

Παιδιά τίποτα.. Το modem καλεί προς άλλα σταθερά. Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει. Κάτι άσχετο.. Το καλώδιο το βάζουμε πίσω από το κουτί στην υποδοχή που λέει "Line" ή "Phone"? Βασικά εγώ παλιά στο phone το είχα και δούλευε. Εξάλλου, το δοκίμασα και στις 2 υποδοχες και δε γίνεται τίποτα.. Πεσ'τε καμια άλλη ιδέα..

Δημοσ.

Το καλώδιο από την τηλεφωνική γραμμή θα το βάλεις στην υποδοχή line. Η υποδοχή phone υπάρχει σε περίπτωση που θές να έχεις και τηλέφωνο πάνω στην ίδια πρίζα. Μήπως ξέρεις κανένα άλλο να έχει τον ίδιο provider με σένα;; Το λέω για περίπτωση που ο server είναι κάτω.

Δημοσ.
Παιδιά τίποτα.. Το modem καλεί προς άλλα σταθερά. Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει. Κάτι άσχετο.. Το καλώδιο το βάζουμε πίσω από το κουτί στην υποδοχή που λέει "Line" ή "Phone"? Βασικά εγώ παλιά στο phone το είχα και δούλευε. Εξάλλου, το δοκίμασα και στις 2 υποδοχες και δε γίνεται τίποτα.. Πεσ'τε καμια άλλη ιδέα..

Από την στιγμή που καλείς σταθερό τηλέφωνο μέσο του modem είναι όλα ok με την συσκευή και άρα λειτουργεί σωστά.

Οπότε ή έχει λήξει η συνδρομή σου με τον ISP και δεν ισχύει, ή κάπου κάνεις λάθος με τα username και password που βάζεις.

Δημοσ.

Gia na min anoigw allo 8ema:

Phra ena crypto modem 56k gia na mpainw sto internet. Edw kai 2 mines, mpainw kai sta 10 lepta me petaei sta kala ka8oymena. Merikes fores sindeete sta 14.4kbps.

1)Exw alla3ei DRIVERS - KALWDIO

2)DEN exw spyware - ious (tceckarismeno)

3)Otan kalei to modem prin parei thlefono akougete 8orivos stin grammi. Ena fisima. An kai oxi panta alla arketa sixna.

4) Otan einai sindemeno merikes fores stamataei i kinisi down/up sta kala ka8oymena. meta 3ana arxizei na "travaei" dedomena.

Me exei spasei ta nevra. Den mporw na mpw gia wra sto internet.

Δημοσ.

Μια άποψη πολύ απλή σαν σκέψη μιας και μου είχε τύχει παλαιότερα, είναι σε πέρνει κάποιος εκείνη την στιγμή τηλέφωνο και σου κόβει την γραμμή με αποτέλεσμα να σε πετάει έξω.

Αν έχεις αναμονή κλήσης είναι καλύτερο να την ακυρώσεις αν και το καλύτερο αλλά όχι από άποψη οικονομίας είναι να έκανες εκτροπή στο κινητό σου ώστε να εκτρέπονται εκεί οι κλήσεις και να μην σε πετάει έξω.

Δημοσ.
Το καλώδιο από την τηλεφωνική γραμμή θα το βάλεις στην υποδοχή line. Η υποδοχή phone υπάρχει σε περίπτωση που θές να έχεις και τηλέφωνο πάνω στην ίδια πρίζα. Μήπως ξέρεις κανένα άλλο να έχει τον ίδιο provider με σένα;; Το λέω για περίπτωση που ο server είναι κάτω.

Επειδή θα έχω και το τηλέφωνο στην ίδια γραμμή,θα το βάλω τότε στο phone. Ο ISP δε πρέπει να έχει πρόβλημα γιατί δοκίμασα την ίδια σύνδεση και από άλλο pc και μπαίνω κανονικά! Δε ξέρω τι φταίει και είναι κρίμα να φωνάξω τεχνικό απ'το πλαίσιο όπου τον πήρα πρόσφατα? Λέτε να έχουν κάνει αυτοί καμιά βλακεία στη συναρμολόγηση? Δε νομίζω όμως γιατί το modem καλεί! Λέτε να φταίει η φραγή που έχω στο σταθερό? Στον ΟΤΕ που ρώτησα για καλό και για κακό, μου είπαν ότι δεν παίζει κάποιο πρόβλημα. Τί κάνω λάθος??:confused:

Δημοσ.
Μια άποψη πολύ απλή σαν σκέψη μιας και μου είχε τύχει παλαιότερα, είναι σε πέρνει κάποιος εκείνη την στιγμή τηλέφωνο και σου κόβει την γραμμή με αποτέλεσμα να σε πετάει έξω.

Αν έχεις αναμονή κλήσης είναι καλύτερο να την ακυρώσεις αν και το καλύτερο αλλά όχι από άποψη οικονομίας είναι να έκανες εκτροπή στο κινητό σου ώστε να εκτρέπονται εκεί οι κλήσεις και να μην σε πετάει έξω.

advantix πολύ καλή η σκέψη σου αλλά δε νομίζω να συμβαίνει κάτι τέτοιο γιατί προσπαθώ επί ώρες!! Στην αρχή καλεί, μετά κάνει ένα παρατεταμένο ήχο και μετά πάλι σα να καλεί και τότε λέει αποτυχία κλήσης και ξαναπροσπαθεί!

Στο firewall εκεί που λέει για εξαιρέσεις, πρέπει να βάλω και τον Internet Explorer? Αν και το έχω δοκιμάσει και αυτό!

Δημοσ.
Gia na min anoigw allo 8ema:

Phra ena crypto modem 56k gia na mpainw sto internet. Edw kai 2 mines, mpainw kai sta 10 lepta me petaei sta kala ka8oymena. Merikes fores sindeete sta 14.4kbps.

1)Exw alla3ei DRIVERS - KALWDIO

2)DEN exw spyware - ious (tceckarismeno)

3)Otan kalei to modem prin parei thlefono akougete 8orivos stin grammi. Ena fisima. An kai oxi panta alla arketa sixna.

4) Otan einai sindemeno merikes fores stamataei i kinisi down/up sta kala ka8oymena. meta 3ana arxizei na "travaei" dedomena.

Me exei spasei ta nevra. Den mporw na mpw gia wra sto internet.

Φίλε kazantzidi τί σύνδεση έχεις? Είχα και εγώ παλιά 1 crypto 56άρι και το μέγιστο που έμπαινα ήταν 36k!! Μήπως έχεις ενεργοποιήσει το "αποσύνδεση μετά από αδράνεια" στα 10 λεπτά και γι'αυτό σε πετάει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...