Προς το περιεχόμενο

Αποτυχία σύνδεσης στο internet

ribo7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δημιουργήσει κανονικά μια σύνδεση αλλά όταν πάει να καλέσει,δε συνδέεται με τίποτα! Προφανώς θα φταίει κάποια ρύθμιση στο firewall ε? το έχω ενεργοπιημένο αλλά άλλες ρυθμίσεις δε ξέρω αν χρειάζονται.. Έχω τα Windows XP με SP2 τα ελληνικά. Ξέρει κάποιος τι ρυθμίσεις απαιτούνται στο firewall ώστε να καταφέρω να συνδεθώ?

Ευχαριστώ..

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

PSTN έχω. Δε μου βγάζει σφάλμα. Απλά όταν καλεί, το modem κάνει έναν παρατεταμένο ήχο και δε συνδέεται όση ώρα και να περιμένω. Μήπως εκεί στο firewall που λέει κάπου για εξαιρέσεις, να ξετσεκάρω τη σύνδεση? απλά φοβάμαι αν τυχόν συνδεθεί μ'αυτόν τον τρόπο, θα είμαι απροστάστευτος από ιους..

Δημοσ.

Αν μπορείς δημιούργησε από την αρχή μια νέα σύνδεση και δοκίμασε και πάλι. Μου είχε τύχει παλία όταν έμπαινα με PSTN.

Επίσης δοκίμασε να καλέσεις ένα νούμερο τηλεφώνου ( το κινητό σου π.χ. ) να δεις αν δουλεύει το Modem.

Δημοσ.

Τα drivers του modem έχουν περαστεί σωστά. Λειτουργεί κανονικά. Η σύνδεση δε γίνεται ενώ καλεί για 1η φορά. Απλά δε συνδέεται όση ώρα και να περιμένω. Το κακό είναι ότι λόγω προβλήματος θ'αργήσω να δοκιμάσω σύνδεση χωρίς firewall..

Δημοσ.

Παιδιά ακόμα να αποκαταστήσω το πρόβλημα! Έχω δοκιμάσει με απενεργοποιημένο firewall αλλά τίποτα. Μήπως κάποιος έχει τα windows XP τα ελληνικά? Να μου πει τι ρυθμίσεις απαιτούνται που μπορεί να έχω λάθος.. Εκεί στο firewall που λέει για εξαιρέσεις, πρέπει να βάλω τον explorer? Το δοκίμασα κι'αυτό! Εκεί που λέει "Για προχωρημένους" τι ρυθμίσεις κάνω? Βοηθήστε με κάποιος γιατί χρειάζομαι και το ιντερνετ για να ενεργοποιήσω και τα windows!

Δημοσ.

Φιλε μου δε φταιει το firewall, δε μπορει να σου κανει αυτο το προβλημα...

Πιο modem εχεις? Εμενα οποτε μου εχει τυχει κατι παρομοιο ηταν θεμα drivers οποτε εψαχνα για αλλους...

Δημοσ.

Έχω το Tornado 562S. Έχω κάνει την εγκατάσταση των drivers. Στη "Διαχείρηση συσκευών" το εμφανίζει κανονικά το modem και λέει ότι λειτουργεί κανονικά. Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει! (Ως μέγιστη ταχύτητα του modem τί να βάλω? 115200? έχω απλή σύνδεση PSTN)

Δημοσ.

Apenergopoiise to ''Wait for dial tone before dial'' sta properties tis kartelas tou modem apo to device manager.

Meta apo ayto tha sou doulepsei...

O deamon tou pliktrologiou...sorry (yparxei arage epenergopoise??)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...