ribo7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω δημιουργήσει κανονικά μια σύνδεση αλλά όταν πάει να καλέσει,δε συνδέεται με τίποτα! Προφανώς θα φταίει κάποια ρύθμιση στο firewall ε? το έχω ενεργοπιημένο αλλά άλλες ρυθμίσεις δε ξέρω αν χρειάζονται.. Έχω τα Windows XP με SP2 τα ελληνικά. Ξέρει κάποιος τι ρυθμίσεις απαιτούνται στο firewall ώστε να καταφέρω να συνδεθώ? Ευχαριστώ..
carmir Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 τι ακριβως κανει? σου βγαζει καποιο error και αν ναι τι σου γραφει!
kostasplak1986 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 DSL h PSTN de mas eipes? apenergopoihse to firewall kai kane syndesi gia na deis an ftaiei ayto! an kai xlomo to vlepo na ftaiei!
ribo7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 PSTN έχω. Δε μου βγάζει σφάλμα. Απλά όταν καλεί, το modem κάνει έναν παρατεταμένο ήχο και δε συνδέεται όση ώρα και να περιμένω. Μήπως εκεί στο firewall που λέει κάπου για εξαιρέσεις, να ξετσεκάρω τη σύνδεση? απλά φοβάμαι αν τυχόν συνδεθεί μ'αυτόν τον τρόπο, θα είμαι απροστάστευτος από ιους..
kostasplak1986 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 mipos kaneis kapoio lathos ston arithmo klisis?
advantix Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Αν μπορείς δημιούργησε από την αρχή μια νέα σύνδεση και δοκίμασε και πάλι. Μου είχε τύχει παλία όταν έμπαινα με PSTN. Επίσης δοκίμασε να καλέσεις ένα νούμερο τηλεφώνου ( το κινητό σου π.χ. ) να δεις αν δουλεύει το Modem.
antonisid Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Απενεργοποίησε το firewall και δοκίμασε να συνδεθείς..!ώστε να σιγουρευτείς αν φτέει το firewall 'η όχι...!!!!!!!!
ribo7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Αριθμό κλήσης σωστά έχω.. μάλλον στο firewall θα πρέπει να παίζει πρόβλημα.Θα δοκιμάσω&θα σας πω..
Mystirios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παίδες σκεφτείται πιο απλά. Περνά τους οδηγούς του modem απλά για αρχή (δε νομίζω οτι έχουν περαστεί σωστά)
ribo7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Τα drivers του modem έχουν περαστεί σωστά. Λειτουργεί κανονικά. Η σύνδεση δε γίνεται ενώ καλεί για 1η φορά. Απλά δε συνδέεται όση ώρα και να περιμένω. Το κακό είναι ότι λόγω προβλήματος θ'αργήσω να δοκιμάσω σύνδεση χωρίς firewall..
ribo7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά ακόμα να αποκαταστήσω το πρόβλημα! Έχω δοκιμάσει με απενεργοποιημένο firewall αλλά τίποτα. Μήπως κάποιος έχει τα windows XP τα ελληνικά? Να μου πει τι ρυθμίσεις απαιτούνται που μπορεί να έχω λάθος.. Εκεί στο firewall που λέει για εξαιρέσεις, πρέπει να βάλω τον explorer? Το δοκίμασα κι'αυτό! Εκεί που λέει "Για προχωρημένους" τι ρυθμίσεις κάνω? Βοηθήστε με κάποιος γιατί χρειάζομαι και το ιντερνετ για να ενεργοποιήσω και τα windows!
asmilon Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Φιλε μου δε φταιει το firewall, δε μπορει να σου κανει αυτο το προβλημα... Πιο modem εχεις? Εμενα οποτε μου εχει τυχει κατι παρομοιο ηταν θεμα drivers οποτε εψαχνα για αλλους...
ribo7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω το Tornado 562S. Έχω κάνει την εγκατάσταση των drivers. Στη "Διαχείρηση συσκευών" το εμφανίζει κανονικά το modem και λέει ότι λειτουργεί κανονικά. Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει! (Ως μέγιστη ταχύτητα του modem τί να βάλω? 115200? έχω απλή σύνδεση PSTN)
advantix Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δοκίμασες να καλέσεις ένα άλλο τυχαίο νούμερο π.χ. το κινητό σου να δεις ότι όντως δουλεύει το modem ?
megasig Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Apenergopoiise to ''Wait for dial tone before dial'' sta properties tis kartelas tou modem apo to device manager. Meta apo ayto tha sou doulepsei... O deamon tou pliktrologiou...sorry (yparxei arage epenergopoise??)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.