geioannou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 μπορω να βαλω wallpaper σε καποιο folder??elpizv na egine katanohto to ti thelo!
wizzy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία μέσα στο φάκελο, να την ονομάσεις "folder" και όταν θα κάνεις προβολή τον φάκελο σε thumbnail θα εμφανίζεται η φωτογραφία που ονόμασες folder στο "εξώφυλλο" του φακέλου. Αν εννοείς να βάλεις wallpaper στο background του Windows Explorer σε κάθε φάκελο ξεχωριστά, νομίζω ότι δεν γίνεται.
damdim Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Υπάρχει τέτοια δυνατότητα μέσω του desktop.ini, αλλά επειδή είναι λίγο περίεργη, χρησιμοποίησε το παρακάτω πρόγραμμα που το κάνει αυτόματα: http://www.sodabush.com/products/windowpaperxp/downloads.php
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Υπάρχει τέτοια δυνατότητα μέσω του desktop.ini, αλλά επειδή είναι λίγο περίεργη, χρησιμοποίησε το παρακάτω πρόγραμμα που το κάνει αυτόματα:http://www.sodabush.com/products/windowpaperxp/downloads.php Πολυ καλο !!!! :-D
Leros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 to desktop.ini xreiazete registeration h serial h kati tetoio??
Paulus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Ο κωδικός που γράφει στο desktop.ini δεν είναι ούτε serial ούτε registration. Είναι ο κωδικός του κλειδιού στο registry (δεκαεξαδικής μορφής) στο οποίο υπάρχουν τα στοιχεία που περιγράφουν τις αλλαγές στο interface του φακέλου όπως για παράδειγμα την εικόνα και άλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.