ntg24 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Yparxei kapoios tropos na stelneis fax mesw internet dwrean? Eyxaristw
Members gsarig Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Υπάρχει μια σχετική υπηρεσία της Forthnet. Επίσης και τα windows έχουν ενσωματωμένο ένα πρόγραμμα για αποστολή fax. Τώρα το κατά πόσο είναι αποτελεσματικά αυτά τα δύο θα σε γελάσω.
ntg24 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 prosoxh thelw na ginetai mono mesw internet
cmelegos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 nai kai egw ithela na stelnw fax me dsl alla...... an breis kai esu pes mou
nske Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 ntg24 η υπηρεσία της forthnet δε σου κάνει;
ntg24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 h ypiresia ths forthnet mallon den leitourgei! As dokimasei kai kapoios allos alla emena apetyxe
kid Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 μέσω windows λειτουργεί; έχει στείλει κανεις;
tpapo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 μέσω windows λειτουργεί; έχει στείλει κανεις; nop συνδεεις σειριακό Modem σε com1,com2 και στελνεις,σε γραμμη adsl δεν γινεται ..ακόμη..
kid Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 ναι με modem εννοώ pstn..πως γίνεται να στείλω όμως ένα έγγραφο word,excel με φαξ;
cyberstorm Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 katevase to programa me to onoma winfax pro vale ena aplo analogiko modem 56k gia apli pstn grammi kane setup to programa kai meso autou steile to fax opou thes...dokimasmeni methodos.....
PETROS13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 το winfax pro 10 το έχω εχμ...αγοράσει...δεν τοέχω χρησιμοποιήσει ακόμα γιατι μου έχουν πει οτί χρεώνεται η τηλεφωνική γραμμή λίγο..το πόσο δεν το ξέρω..γνωρίζει κανείς?
ntg24 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Paidia to thema htan an yparxei kapoios tropos na stelnontai fax mesw internet, gia na mhn yparxei xrewsh. As mhn platiazoume se allous tropous. Eyxaristw
nske Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 μου έχουν πει οτί χρεώνεται η τηλεφωνική γραμμή λίγο..το πόσο δεν το ξέρω..γνωρίζει κανείς? Σε ότι αφορά τον τηλεποικινωνιακό πάροχο (ο οποίος είναι αυτός που σε χρεώνει) -π.χ. ΟΤΕ- , γνωρίζει μόνο ότι κάνεις μία τηλεφωνική κλήση μικρής διάρκειας (όσο να συνενωηθούν και να ανταλλάξουν data τα fax modems), οπότε θα σε χρεώσει σα να έκανες μία τηλεφωνική κλήση μερικών δευτερολέπτων/λεπτών στον εκάστοτε αριθμό. Paidia to thema htan an yparxei kapoios tropos na stelnontai fax mesw internet, gia na mhn yparxei xrewsh. Κατά πάσα πιθανότητα δε θα είναι αξιόπιστο, όμως θα μπορούσες να δοκιμάσεις μέσω μιας VOIP υπηρεσίας που δίνει δωρεάν κλήσεις στο τηλεφωνικό δίκτυο της Ελλάδας, π.χ. voipbuster, σε συνδιασμό με μία συσκευή ATA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.