Προς το περιεχόμενο

Bρίσκει γεμάτο πάντα το κάδο ανακύκλωσης

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά κάνω συχνά format και από τη στιγμή που το ξαναέκανα χρησιμοποιώντας όπως πάντα το window washer για να καθαρίζονται αρχεία μου καθαρίζει πάντα και σε κάθε άνοιγμα(ενώ ο κάδος φαίνετε άδειος) 635 mb ...

Πάντα όμως...5 συνεχόμενες φορές να πατήσω το πρόγραμμα πάντα θα μου τα καθαρίζει τόσα mb...Τι παίζει?Γνωρίζει κανείς?

Δημοσ.

μαλλον καποιο anti-virus διαγραφει αρχεια και τα στελνει στον καδοχωρισ να ζητα comfirmation! για τσεκαρετο και πες.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο

Δημοσ.
μαλλον καποιο anti-virus διαγραφει αρχεια και τα στελνει στον καδοχωρισ να ζητα comfirmation! για τσεκαρετο και πες.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο

το kaspersky internet security 6 έχω.τι διαγράφει το κακόμοιρο?πως το βλέπω?

Πρωτη φορά το ακούω να διαγράφει αρχεία αντιβιοτικό...

Δημοσ.

Από πότε το antivirus τα πετάει στον κάδο ανακύκλωσης; Ποτέ δε συνέβαινε αυτό. Αν θέλει να κρατήσει προσωρινά αρχεία ιοφόρα χρησιμοποιεί άλλες θέσεις (quarantine).

Δημοσ.

Στο panda, που το χρησιμοποιούσε ένας φίλος, νομίζω πως όταν έβρισκε ιό του πέταγε ένα παράθυρο με τις εξής επιλογές (μπορει να ειχε και αλλες):

1. IGNORE FILE

2. MOVE TO QUARANTINE

3. DELETE FILE(μηπως τα πεταγε στον καδο?)

και από το options είχε επιλογή να μην βγαίνει παράθυρο αλλά να εκτελεί την ίδια εντολή κάθε φορά που βρίσκει ιό, Trojan, worms etc!

Δημοσ.

Το εικονίδιο του κάδου που αλλάζει όταν έχει την "ψευδαίσθηση" ότι έχει αρχεία μέσα καθορίζεται στο registry. Είναι πιθανότερο να υπάρχει εκεί κάποιο σφάλμα πιστεύω. Έχεις δοκιμάσει να ελέγξεις το registry σου;

Δημοσ.

Τα κλειδιά που είναι υπεύθυνα για το recycle bin είναι τα:

HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}

και

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\

CLSID\{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}\DefaultIcon

Αλλά εννοούσα με κάποιο πρόγραμμα ελέγχου του registry να το διορθώσεις γιατί μπορεί το σφάλμα να μην βρίσκεται ακριβώς εκεί - π.χ. registry mechanic και τέτοια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...