Προς το περιεχόμενο

Ie 7

GianniSM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μόνο η χαρά ότι μπορείς να έχεις κάτι hackαρισμένο στο PC σου σε κάνει υπερήφανο ( αν και δεν το έχεις hackοποιήσει εσύ ! ) ...

Τώρα, εγώ το είπα απλά για να σας δείξω ότι μπορώ και δουλεύω με τον IE 7 και όχι ότι δουλεύω και με αυτόν επί του παρόντος... Έχω και Firefox και δουλεύω με αυτόν στο παρόν post...

ps. με ξετρέλανε το ''greek'' που λες... Ποτεεεεεεεεεεεέ Ελληνικά στο PC... Μόνο σε υπότιτλους και internet!

Δημοσ.

Το δοκίμασα και αυτό αλλά σε ταχύτητα είναι μακράν καλύτερη η Αλεπού... Και επίσης άλλος ένας ωραίος broswer -και αρκετά γρήγορος μπορώ να πω- είναι ο Maxthon

Ps. τελευταίο είναι ο avant σε γενικότερες επιδόσεις...

Δημοσ.
Re valte to mozilla firefox 1.5.0.6 greek na deite tin ygeia sas ti internet explorer kai mlkies. olo antigrafi einai to ie7. exei parei apeira pragmata apo ton mozilla p.z. ta tabs(diladi na anoigeeis nea parathira sto idio to programma kai oxi anoigontas neo programma) kai polla alla. ara pigente ston dimioyrgo olwn aftwn twn kainotomiwn kai afiste to eleino ie7. alwste min xexnate oti einai tis microsoft ara megalo meiwn gia enan browser.

Sumfono oti o IE einai copy tou FF! ALLA na tonisoume oti o IE kanei update kai sto kernel ton windows! Allazei dld ton windows explorer. Kai malista exei ginei(se mena 3/3 pc) pio grhgoro se polla pragmata!

Oso gia ton Opera moufa...ektos kai an ginei pavarotti:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Εμένα, κανονικότατα...

Για πες μου κάποιο πρόβλημα που είχε παρουσιάσει σε εσένα...

Δημοσ.

Είχα βάλει την πρώτη έκδοση που είχε βγεί, και αντιμετώπιζα πρόβλημα με κάποιες σελίδες, οι οποίες άνοιγαν μέχρι τη μέση!

Η τελευταία έκδοση τώρα ποια είναι;;;

Δημοσ.
olo antigrafi einai to ie7. exei parei apeira pragmata apo ton mozilla p.z. ta tabs(diladi na anoigeeis nea parathira sto idio to programma kai oxi anoigontas neo programma) kai polla alla.
E ενταξει τωρα,για να μην τα ισοπεδωνουμε ολα και για να λεμε αληθειες,ε οχι εχει παρει o ie τα tabs απο τον firefox,ψαξε λιγο την ιστορια των browsers και θα δεις οτι ο opera τα εφευρε --> http://blip.tv/journal/761(Tabbed browsing and pop-up blocking Opera made its niche in tabs and pop-up blocking long time ago.)

Το δοκίμασα και αυτό αλλά σε ταχύτητα είναι μακράν καλύτερη η Αλεπού...
Αυτο μονο εσυ το λες!Δεν λεω,ισως και να ισχυει στον υπολογιστη σου!Ομως ακομα και οι φανατικοι firefox χρηστες το παραδεχονται πως o opera ειναι ο γρηγοροτερος browser ολων!Και επειδη ποτε δεν μιλαω στον αερα και παντα εχω αποδειξεις και τεκμηριωνω τα λογια μου οριστε --> http://www.howtocreate.co.uk/browserSpeed.html

PS:Δεν θελω να ανοιξω για 639827 φορα flame war για το ποιος ειναι καλυτερος browser,εξαλλου ειναι thread για τον ie7,αλλα καποια πραγματα πιστευω πως επρεπε να ειπωθουν σωστα και αντικειμενικα!

Δημοσ.

Μπορεί, αλλά η Αλεπού τα έκανε διάσημα...

( Και όντως, στον δικό μου pc είναι πιο γρήγορος... )

Πέρα απ' αυτό δεν με βολεύει... Θα κάνω μια προσπάθεια και βλέπουμε...

@ Physics_Rulez : Δεν μου έχει παρουσιαστεί κάποιο τέτοιου είδους πρόβλημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...