ale3is Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Θελω να βρω(φτιαξω?) μια function στο excel που να βρισκει το md5 ενος κελιου...Καποια βοηθεια?προγραμματα εχω βρει αρκετα,function θελω...
Hatman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Θελω να βρω(φτιαξω?) μια function στο excel που να βρισκει το md5 ενος κελιου...Καποια βοηθεια?προγραμματα εχω βρει αρκετα,function θελω... Me VBA mporeis na to kaneis re sy. Apla prepei na exeis ton algorithmo tou MD5
ale3is Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Εχω βρει και προγραμματα σε vb αλλα εγω θελω function!Πως μπορω να φτιαξω μια?
Hatman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 H VBA den einai programa me thn enoia tou e3wterikou programtos. H VBA einai Visual Basic for Applications: exei translator mesa to excel. Dhladh ton kwdika tha ton grapseis mesa sto excel. Twra an theleis funtion einai talaiporia. Ton kwdika to MD5 ton exeis? Enow pws bgainei to MD5.
ale3is Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Εχω ενα excel αρχειο το οποιο χρησιμοποιει vba και εχει μεσα τον κωδικα για το md5,μπορεις να με βοηθησεις να το μετατρεψω σε function?
alkisg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν μπορείς να φτιάξεις καθαρή (δηλαδή χωρίς VBA) Excel function με τον MD5, μπορείς όμως να φτιάξεις μια User Defined Function (UDF) που θα καλεί τον VBA αλγόριθμο που έχεις. Τη function αυτή θα τη βλέπεις στο Εισαγωγή->Συνάρτηση->Κατηγορία: συναρτήσεις χρήστη. Πώς: http://www.vertex42.com/ExcelArticles/user-defined-functions.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.