Προς το περιεχόμενο

Εχουν νοημα οι τιμες 1600:1 της LG?

olisadebe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μονο που μ'ενδιαφερει ειναι η καλη ποιοτητα εικονας : κοντραστ,χρωματα,ευκρινεια κειμενου για office & ιντερνετ. Δεν πολυπαιζω παιχνιδια και αρα αδιαφορω για την ταχυτητα.

Βασικα ειμαι οπαδος των CRT αλλα τωρα αναγκαζομαι να περασω σε 17''LCD λογω ελλειψης χωρου. Οποτε θελω κατι ωστε να μην νοσταλγησω CRT.

1) Ειμαι αναμεσα σε LG1732P-SN (215 Ευρω) και 1752S-SF (<200 ευρω).

Η 1732 εχει pivot που θα το ηθελα αλλα η 1752 εχει 1600:1.

Τελικα αυτες οι τρελες τιμες contrast που εχουν καποια μοντελα της LG που τα υλοποιει με την πατεντα της DFC (Digital Fine Contrast) http://www.lge.com/about/press_release/detail/PRO%7CNEWS%5EPRE%7CMENU_20075_PRE%7CMENU.jhtml

ειναι κατι ουσιωδες η μονο μαρκετινκιστικο?

2)Επισης θα ηθελα να ξερω απο την εμπειρια σας: αξιζει (απο αποψη εικονας) να δωσεις κατι παραπανω για να πας σε 1770HQ(270 Ευρω). Εαν ναι τι ειναι αυτο που παιρνεις με το εξτρα κοστος, αφου τα τεχνικα χαρακτηριστικα τους ειναι πανω κατω ιδια (πλην του slim design)

3)Μηπως τελικα αυτο που ζηταω θα το βρω σε VA και οχι σε ΤΝ? Εαν ναι δωστε ρε παιδια καμια προταση εστω και σε αλλη μαρκα θυσιαζοντας το zero pixel

Ευχαριστω

Δημοσ.

file mou ego prosopika tha sou protina na pas stin NEC kai sigekrimena sto montelo 70GX2 i opia diatheti kai othoni "OPTICLEAR" (GIALISTERI DILADI) ego exo to antistixo montelo ton 19" kai to mono pou tha sou po ine oti den iparxi sigkrisi me tin ipolipes kines thnites othones TFT i 70GX2 ine 1 klasi mprosta!!!!!!!!!

episis gia ta pixel i NEC exi thesi ton pixi sta 2 kamena.

ala min ksexnas oti pernis NEC klasis mprosta apo LG kai SAMSUNG.....

KAI IDIKA TO MONTELO POU SOU PROTINI TO 70GX2 KSEFEUGI APO KATHE APOPSI..

SOU DINO KAI ENA LINK

http://www.pcworld.com/article/id,125145-page,1-c,monitors/article.html

Δημοσ.

εχω την 1732 και ειναι παραπολυ καλυ !!! Το πιωοτ ειναι φοβερο... πχ αν διαωαζεισ απο το pc !!! vlepeis olokliri tin a4 xorin na anevokateveneis sti selida... episis exei kai dvi exodo

Δημοσ.
file mou ego prosopika tha sou protina na pas stin NEC kai sigekrimena sto montelo 70GX2 i opia diatheti kai othoni "OPTICLEAR" (GIALISTERI DILADI) ego exo to antistixo montelo ton 19" kai to mono pou tha sou po ine oti den iparxi sigkrisi me tin ipolipes kines thnites othones TFT i 70GX2 ine 1 klasi mprosta!!!!!!!!!

episis gia ta pixel i NEC exi thesi ton pixi sta 2 kamena.

ala min ksexnas oti pernis NEC klasis mprosta apo LG kai SAMSUNG.....

KAI IDIKA TO MONTELO POU SOU PROTINI TO 70GX2 KSEFEUGI APO KATHE APOPSI..

SOU DINO KAI ENA LINK

http://www.pcworld.com/article/id,125145-page,1-c,monitors/article.html

Johnx2 διαβαζω πολυ καλες κριτικες για το μοντελο σου αλλα η τιμη με ζαλισε..

Ο σκρουτζ τη βγαζει 340 ευρω απο Γερμανια μονο(greek-shops.de).

Αληθεια τι ισχυει με την εγγυηση αν αγορασεις απο εξω?

Δημοσ.
εχω την 1732 και ειναι παραπολυ καλυ !!! Το πιωοτ ειναι φοβερο... πχ αν διαωαζεισ απο το pc !!! vlepeis olokliri tin a4 xorin na anevokateveneis sti selida... episis exei kai dvi exodo

ΦΙλε deviant, μαλλον θα την χτυπησω και εγω απο e-shop. Αληθεια ,εχεις δοκιμασει την αναλογικη εισοδο η μονο την DVI? Επειδη η καρτα μου δεν εχει dvi και εχω διαβασει οτι καποια μοντελα που εχουν και τις δυο , η αναλογικη ειναι κακης ποιοτητας (σε αντιθεση με μοντελα που εχουν μονο αναλογικη και η οποια ειναι αριστη, εφαμιλλη μιας dvi). Ισχυει κατι τετοιο εδω?

Ευχαριστω για την πληροφορια σχετικα με το πιβοτ. Αναρωτιόμουνα εαν θα το χρησιμοποπιησω πραγματικα ή μονο θα παιξω μαζι του την πρωτη βδομαδα.

Και εγω το θελω γιατι φανταζομαι οτι βοηθαει στο scrolling οταν διαβαζεις.

Δημοσ.

file mou "olisadebe" i othoni ine pragmatika korifea ala an kanis to lathos kai tin agorasis apo germania (sta 399euro poiu exi eki) stin periptosi pou tha sou pathi kati prepi na ksanapai germania gia service - episkeui i antikatastasi antistixa.

Δημοσ.

Λοιπόν, κι εγώ ήμουν οπαδός των crt αλλά η LG 1919S με άφησε άφωνο... Με 1400:1 και 8ms...

Δεν παίζω καθόλου παιχνίδια αλλά surfάρω πολύ, και γενικότερα διαβάζω κείμενα και βλέπω και 2-3 ταινιούλες το μήνα ή και σπανιότερα... Είμαι καταευχαριστημένος και πιστεύω ότι τα 220 € που έδωσα είναι πολύ λίγα μπροστά σε αυτά που πήρα...

19'' μάλιστα

Αυτά κι απο μένα...

Δημοσ.

δεν το εχω δοκιμάσει το d-sub... :( .

Κατα τ' άλλα είναι παραπολύ καλή με επίσης αρκετά καλή απόδωση του μαύρου.! ασχολούμαι με φωτογραφίες και fotomanipulation και η οθόνη ανταποκρίνεται πολύ καλά !

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα την χτυπησα την 1732P απο e-shop με 213 ευρω και ειμαι ευχαριστημενος.

Ολα τελεια και ιδιω ς το πιβοτ!!

Ειναι τελικα πολυ χρησιμο οταν διαβαζεις. Για πρωτη φορά μου κοπηκε η ταση που ειχα να εκτυπωνω τα e-books !!

Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...