louben Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Gεια χαρα σε ολους Παιδια σας εχω δυο ερωτησεις 1)Sto microsoft word otan anoigv kapoia eggrafa syxna moy trvei thn kaτω γραμμη(και μου βγαζει προειδοποιηση στην εκτυπωση οτι η εκτυπωση ειναι εκτος οριων κτλ)>Υπαρχει τροπος να γινεται fit to page αυτοματα για να μην εχω απωλειες(η εστω πωςγινεται χειροκινητα.Εχω office 2003. 2)Sto acrobat reader 7 ξερει καποιος αν (και πως)γινεται οταν διαβαζω ενα εγγραφο να μου βγαζει στο πλαι προεπισκοπηση των επομενων σελιδων(οπως στο word )Ειναι αρκετα χρησιμο οταν διαβαζω περιοδικα να κανω μια γρηγορη φυλλομετρηση.
Paulus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Από File->Page Setup (Αρχείο->Διαμόρφωση σελίδας) έχεις τα margins πολύ μικρά γι' αυτό. Αν τα αλλάξεις σε 1'' (2.54 cm) τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Στο Acrobat, View->Navigation tabs->Pages. Γίνεται και από αριστερά αν κάνεις κλικ στο Pages.
Paulus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Α ναι ...στο Word πρέπει να πατήσεις και το κουμπάκι κάτω που λέει Default για να εφαρμόζεται σε κάθε σου έγγραφο, διαφορετικά θα χρειάζεται να το κάνεις κάθε φορά...
louben Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Καταρχας ευχαριστω για το ενδιαφερον, Το προβλημα με το acrobat λυθηκε. Στο word omos με γαλωσα τα κατω περιθωρια(4 εκ)αλλα αυτο που κανει ειναι να πηγαινει τη σελιδα πιο κατω.Αυτο που δεν τυπωνοταν πριν εξακολουθει να μην τυπωνεται(ας σημειωθει οτι ειναι υποσελιδο κατω δεξια-σαν ονομα λχ) και τρωει το μισο(απο τη μεση και κατω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.