louben Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια χαρα σε ολους. ΠΑιδια μεχρι τωρα εκειγα στα εξης δισκακια http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TDK0011 απο τα οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος(απο την αποψη οτι ειναι πολυ οικονομικα και δεν μου εχει καει ουτε ενα-εχω Nec 4551). Ωστοσο φιλοι μου που ασχολουνται περισσοτερο σπο εμενα μου προτεινουν ανεπιφυλακτα αυτα http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0013 Εχουν τοση μεγαλη διαφορα ρε παιδια η αλλα λογια ναγαπιομαστε?Ανασταλτικος παραγοντας στα τελευταια ειναι και η ταχυτητα τους(8Χ αντι 16Χ). ΒΑσικα με ενδιαφερει η αντοχη στο χρονο.Θα δω διαφορα η οχι? Ως προς τι τελος τελος παντων θεωρουνται καλυτερα τα δευτερα Τις αποψεις σας.
tvagge Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Το θεμα που ανοιγεις εχει συζητηθει διεξοδικα και αναλυτικα απο πολλους στο φορουμ. Ενα search θα σε βοηθουσε. Να μην ξαναλεμε τα ιδια πιστευω. Φιλικα παντα.
louben Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μα κανω search και δε μου βρισκει κατι/Μηπως βαζω λαθος κλειδια?Αν γινεται παραθεστε μου καποια link να μην σας κουραζω.
PlaStiK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Αν είσαι πολύ ευχαριστημένος απο τα dvd που ήδη χρησιμοποιείς, τοτε μην κάθεσαι να το ψειρίζεις το θέμα. Εγώ χρησιμοποιώ tayio yuden για τις εγγραφές μου, όμως όπως λένε και οι φίλοι και αγαπητοί σύμμαχοί μας αμερικάνοι "if it ain't broke, don't fix it".
konnak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παίδες, μιας και είναι επίκαιρο, τα Taiyo Yuden Ceramic που έχει το e-shop είναι τα καλύτερα Taiyo Yuden; Θυμάμαι ότι σε μια ανάλογη συζήτηση κάποιοι έλεγαν ότι τα Taiyo Yuden που φέρνουν κάποια μαγαζιά δεν είναι τα καλύτερα, και ότι υπάρχουν διάφορες παρτίδες, και εξαρτάται από το που παράγονται, κτλ. κτλ. Μιας και τα τόπικ με Taiyo Yuden είναι πάρα πάρα πολλά θα φάω πολύ χρόνο (και είμαστε εν μέσω εξεταστικής), και χρειάζομαι δισκάκια σύντομα, μήπως μπορεί κάποιος που ξέρει να με διαφωτίσει; ΥΓ: Επίσης, απ' ό,τι είδα, ceramic βγαίνουν μόνο σε DVD-R (τουλάχιστον μόνο τέτοια έχει στο e-shop). Δεν υπάρχουν DVD+R; EDIT: Άκυρο, έχει και DVD+R.
madsc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μα... TDK γνήσια δεν υπάρχουν πλέον εν Ελλάδι εδώ κ καιρό. Το ευρωπαϊκό της εργοστάσιο έχει κλείσει. ΤΥ είναι η επιλογή σου. H αντιπροσωπεία είναι η DiskImpex. /sc
HamerZ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Τα μόνα που αγόρασα της TDK ήταν τα ScratchProof http://www.tdk-europe.com/index.php?id=49&b_from=hp&b_id=26&WYSESSID=jqjbe4lq6b703b9ghckgkjrhc1 σε 10άδα όπως και αυτά που είναι στο link σου αλλά με τιμή 8 ευρώ η 10άδα. Αλλά για 200-300 κομμάτια που θέλω να πάρω στο σύντομο μέλλον τηα παρς από diskimpex τα TY. Στην Θεσσαλονίκη τα TDK ScratchProof (σε 10άδα cakebox) τα βρήκα μόνο στα καταστήματα extra 1) Εγνατίας 1 (Βαρδάρης) 2) Παπαναστασίου 50 (Ιπποκράτειο) 3) Παλαιολόγου 10 (Καμάρα) - σε αυτό είχαν τελειώσει τα cakebox όταν ρώτησα πριν από καμιά 10αριά ημέρες.
EKTELESTES Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 ΠΡΟΣΟΧΗ με τα TDK. Ήταν η μάρκα που έπαιρνα μέχρι πριν 1 χρόνο περίπου όταν ήθελα καλύτερα δισκάκια, μέχρι που την έπαθα! Υπάρχουν παρτίδες που κατασκευάζονται και στην Ινδία, οι οποίες είναι κατώτερης ποιότητας απο τις αντίστοιχες της Ιαπωνίας. Μιλάμε να γράφονται σε 4χ ενώ έλεγαν 8χ κ να μου χουν καεί πολλά. Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορείς να ξέρεις εκ των προτέρων που κατασκευάζονται όμως, πχ. δεν αναφέρει κάτι στο κουτί - συσκευασία! Ενω Yuden ( Ceramic, blue, gold, printable ) που έχω πάρει ως τώρα, ήταν όλα κατασκευασμένα στην Ιαπωνία κ έπαιζαν άψογα παντού ( pc, ps2, επιτραπέζιο Dvd-Recorder LG )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.