dielatin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Αρχές Αυγούστου παράγγειλα από το e-shop ένα pc δικής μου σύνθεσης. Λόγω οικονομίας έβαλα έναν σκληρό δίσκο (IDE MAXTOR 200Gb) που ήδη είχα και χρησιμοποιούσα για αποθήκευση δεδομένων, που δεν γινόταν να κρατάω στον φορητό μου , αγορασμένο και αυτόν από το e-shop προ τετραμήνου. Στις 11/8/06 παρέλαβα τα κομμάτια και στις 14/8/06 το επέστρεψα συναρμολογημένο στο υποκατάστημα της Βέροιας γιατί υπήρχε πρόβλημα ασυμβατότητας των μνημών (2Χ512 twinmos DDR2 533) με το mobo (Asus M2N-SLI DELUXE). Ο υπεύθυνος εκεί πρότεινε να σταλθεί στα κεντρικά όλο το μηχάνημα ώστε να τοποθετηθούν άλλες μνήμες οι οποίες θα είναι συμβατές με το mobo. Εγώ επέμεινα να φύγουν μόνο οι μνήμες προς αντικατάσταση αλλά ο υπεύθυνος τελικά έστειλε ολόκληρο το pc. Στις 8/9/06 και έπειτα από άπειρα τηλέφωνα που έχω κάνει και άπειρο δούλεμα που έχω φάει, π.χ ¨ξέρεται έβγαλε πρόβλημα και ο σκληρός δίσκος σας ξαφνικά και έγινε αντικατάσταση του γι’αυτό αργεί και η αποστολή του μηχανήματος σας…¨, ήρθε το pc μου με κουτί διαλυμένο από πτώση, αλλαγμένο σκληρό δίσκο και έχοντας χάσει πάνω από 70Gb δεδομένων. Μέσα Σεπτεμβρίου πλέον, χωρίς pc ακόμη, ούτε συγνώμη άκουσα ούτε πρόκειται να αποζημιωθώ για την όλη ζημιά, την καθυστέρηση και την ταλαιπωρία που έχω υποστεί. Πολύ επαγγελματικό εκ μέρους του e-shop του οποίου ήμουνα πάρα πολύ καλός πελάτης.
memtsas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 φιλε dielatin ολοι εχουμε καποια κακη αναμνηση να διηγηθουμε απο το eshop. και εγω προσωπικα μετα απο ενα περιστατικο σκετης απαθειας εκ μερους τους, τους εγραψα κανονικα και απο τοτε δεν περασα ουτε εξω απο το καταστημα τους! τωρα εσυ επειδη εχεις παθει ζημια(και μαλιστα μεγαλη)με δικη τους υπαιτιοτητα θα σε συμβουλευα να κανεις μια κρουση στο ΙΝΚΑ. εσυ δεν εχεις πολλες πιθανοτητες να κερδισεις κατι απο την ολη ιστορια, αλλα ενα επιπλεον ταρακουνημα για το eshop μπορει και να σωσει κανεναν αλλο φουκαρα. ποτε δεν ξερεις!
iraklis91 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 file min to balis kato kai prospathise na apozimiothis giati kanoun poles ma....kies ego opote paragkelno den ftanei pou kathisteroun na erthoun me tin kourier alla erxonte se mia kouta poli mikri patimena mesa kai misoanigmena to mono kalo pou exoun einai oti exoun kales times.
pinkFloyd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 εγω πάμνως συμφωνώ με τον memtsas. Κάνε καμια καταγγελία... Μην το αφήνεις το ζητημα..
yannis27gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ πάλι, καχύποπτος γαρ, αναρωτιέμαι με ποιο σκεπτικό κάποιος κάνει εγγραφή και πρώτο ποστ για να θάψει ένα μαγαζί.
BiSoNaSs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ πάλι, καχύποπτος γαρ, αναρωτιέμαι με ποιο σκεπτικό κάποιος κάνει εγγραφή και πρώτο ποστ για να θάψει ένα μαγαζί. Δεν το κάνει για να θάψει, το κάνει για να πει το παραπονό του. Forum είναι δεν είναι το TOP 100 e-commerce Shops. Και προσωπικα συμφωνω μαζι του. Είχα και γω προβληματα με το service του eshop. ΥΣ. Ετσι και τύχη καποτε στο μέλον να σου πεί το eshop φερτε ολοκληρο το μηχανημα στο Service , θα έχεις έναν λόγο παραπάνω να το ξανασκευτείς ! Και αν το PC δεν είναι αγορασμένο Εξολοκλήρου απο το eshop ,τοτε μην το σκεφτείς καθόλου και κλεισε το τηλέφωνο !
Aias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ πάλι, καχύποπτος γαρ, αναρωτιέμαι με ποιο σκεπτικό κάποιος κάνει εγγραφή και πρώτο ποστ για να θάψει ένα μαγαζί. Δυστυχως τα παραπονα ειναι πολλα για το eshop οποτε ενα πανω ενα κατω δεν κανει αισθηση πια.
deathlok Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ πάλι, καχύποπτος γαρ, αναρωτιέμαι με ποιο σκεπτικό κάποιος κάνει εγγραφή και πρώτο ποστ για να θάψει ένα μαγαζί. κάποιος που γνωρίζει το forum το παρακολουθεί και βαριέται να γραφτεί, αλλα η αγανάκτηση του νικάει την βαρεμαρα του.
Razor333 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 A εγω το βρηκα το κολπο με το eshop οπως και πολυ αλλοι, παραγγελια μεσω internet παραλλαβη απο το καταστημα. Ποτε δεν ειχα προβλημα, αλλα ποτε δεν εκανα το λαθος να παρω ετοιμο συστημα απο οποιοδηποτε καταστημα, γιατι ξερω οτι κανουν χαλια συναρμολογιση και στο service ειναι για κλαματα.
yannis27gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 κάποιος που γνωρίζει το forum το παρακολουθεί και βαριέται να γραφτεί, αλλα η αγανάκτηση του νικάει την βαρεμαρα του. Maybe... Maybe not... ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.