Προς το περιεχόμενο

Broken Sword: The Angel of Death

tsakonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οραίο adventuraki αν κ ο χειρισμός με εκνέβρισε σε κάποιες φάσεις ειδικά στη κίνηση του ήρωα με το ποντίκι κ όχι με τα πληκτρα.

Επίσης δεν βρήκα κουμπί για να προσπερνάω διαλόγους :evil:

Λίγο σύντομο δεν σας φάνηκε σε διάρκεια ?

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

re paidia molis pairno to mp3 kai to manuscript,me bgazei mono tou se ena xarti(profanos to manuscript),me kati keimena perierga kai kolao ekei,den mporo na bgo apo ekei,mpas kai kano tipota lathos!!!oute apo to odhgo den bgazeis akri!!

Δημοσ.

SPOILER!!!

!!!Αν θυμάμαι καλά πρέπει να παρατηρήσεις κάτι πάνω στο δεξί κάστρο.!!! <--- tsolakos Ααα και κάτι άλλο.Παίξε ρε συ το παιχνίδι.Ευχαριστήσου το.Μη χρησιμοποιείς τόσο πολύ τα hints,ακόμα και αν ΨΙΛΟ-δυσκολεύεσαι. Φιλικά πάντα έτσι; :D

Τώρα όσο αφορά την απορία μου συνειδητοποίησα ότι πρέπει SPOILER !!! στα 3 πλάγια κενά να βάλω τους σταυρούς από το manuscript book. Έτσι σχηματίζεται στο πάνω ένα σχέδιο από 4 σταυρούς και τέρμα κάτω ακόμα ένα.Τώρα από αυτά τα 2 σχέδια πρέπει να καταλάβω ποιο είναι το σχέδιο στη μεσαία σειρά - δλδ πως να τοποθετήσω τους 3 σταυρούς που μου δίνονται, εφόσον ο ένας μπαίνει από το manuscript book.!!! Όμως ακόμα δεν έχω καταλάβει πως και βαριέμαι να κάνω το σύστημα του trial-error.Είναι πάρα πολλοί οι συνδυασμοί και βαριέμαι.Άλλωστε δεν θα έχει νόημα. Όποιος το 'χει κάνει ας μου πει και ας μου εξηγήσει και γιατί.Έχω κολλήσει 2 μέρες τώρα. :(

Δημοσ.

Παιδιά,ξέρει κανείς τι κάνω στο Βατικανό όταν πρωτοπάω,για να μπω μέσα?

Έχω κάνει όλους τους διαλόγους,τι αντικείμενο χρησιμοποιώ και που?

Ακόμα,αν κάποιος ξέρει την σελίδα με όλα τα hints για τη λύση του παιχνιδιού,ας δώσει ένα link.Ξέρω ότι υπάρχει γιατι την είχα βρει πριν και τώρα δεν την βρίσκω.

Δημοσ.

Παιδιά ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!

SPOILER !!! Στην πρώτη σειρά οι σταυροί έχουν απόκλιση 45 μοίρες και στην τρίτη σειρά 135 μοίρες, οπότε λογικό η δεύτερη σειρά να έχει απόκλιση 90 μοίρες!!!

SPOILER!!! Για όποιον δε κατάλαβε οι σταυροί μπαίνουν εξής: Δεξιά πάνω, Αριστερά κάτω, Δεξιά κάτω. !!!

Δημοσ.

Ομολογώ πως το απόλαυσα περισσότερο από το 3, που δε με ενθουσίασε και ποτέ. Κι οι γρίφοι του πιο δουλεμένοι και ξύπνιοι, παρά τα όποια τους προβλήματα. Βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση γενικά.

*** Ενδεχόμενο SPOILER ***

Τι διάολο έχουν πάθει όλοι με αυτά τα ανέμπνευστα endings?! Όλοι Καβάφη ρε γαμώτο έχουν διαβάσει και μας προσφέρουν ένα τόσο μούφα και φτωχικό φινάλε; :(

Δημοσ.

sYn mpravo pou ta kataferes!! k egw kati tetoio prospa8ousa na kanw alla de mou evgaine gmt :'( .

epsa3a ligo k vrhka th foto apo to gamespot.

pantws de 3erw egw de to xarhka toso oso to 3.symfwnw me blueviper ws pros to finale :D

Δημοσ.

Το άρχισα με έναν κρυφό ενθουσιασμό, σκεπτόμενος ότι θα παίξω λίγο τη μαγεία του broken sword πριν φτάσει στα χέρια μου το Runaway 2.Καθώς προχωρούσε το storyline αρκετές απορίες έφτασαν στο νου μου..

SPOILERS !!! Γιατί βάζουν τη μαφία και την εκκλησία??? , πως πήγε η Nico ντυμένη καλόγρια εκείνη τη χρονική στιγμή?? Ίσως το χειρότερο απ' όλα ήταν το τέλος.Δε ξέρω μήπως υπάρχει και εναλλακτική λύση :cry: ?? Χρησιμοποίησαν και σεναριογράφους που να πάρει και να σηκώσει.. !!!

Αντε περιμένω πως και πως το Runaway 2. Μάλλον θα τα ξαναπούμε εκεί :mrgreen:

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες,μόλις τερμάτισα το παιχνίδι,και έχω μια μεγάλη απορία..

MAJOR SPOILER:Η τελευταία σκηνή του παιχνιδιού είναι αυτή που η Νίκο λέει στον Γιωργάρα να πάνε σπίτι?Αν είναι έτσι,μπορώ να πω με σιγουριά πως παρ'όλο που η διαγράμμιση του παιχνιδιού μου άρεσε το σενάριο ήταν για κλάματα,αφού δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου αγωνία,και η απειλή έμοιαζε ψεύτικη.Τι απέγιναν αυτά τα φοβερά φινάλε του broken sword που σε έκαναν να νοσταλγείς την πρώτη στιγμή που πέρασες από καθε σημείο της ιστορίας?

Anyway εύχομαι η revolution να συνεχίσει τη σειρά,καθώς είναι πιά ιστορική,με πολύ πιό προσεγμένο την επόμενη φορά.(Το καλύτερο κατά τη γνώμη μου ήταν αυτό του 3ου μέρους,με τις ενεργειακές ροές.)Αυτά από εμένα και περιμένω κι εγώ με τη σειρά μου το runaway 2:-D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μόλις το τελειώσα και ξενέρωσα τρελλά...!

Τι ΜΑΛΑΚΙΑ φινάλε είναι αυτό. Πεθαίνει η ξανθιά και μας μένει η Γαλλίδα για 4η φορά; Και μετά από το θάνατό της 2 γραμμές διάλογοι και τέλος; Τι έγινε ο καρδινάλλιος, οι υπόλοιποι κακοί. Μαλακία σενάριο άπειρα κενά. Συν με τους γρίφους/παζλ βαρέθηκα κάποια στιγμή. Από το μανιουσκριπτ στους γρίφους είχε πολλά άκυρα οπότε κοίταγα λύσεις αβέρτα. Όσα ήταν κλασικά αντβεντουρίστικα όπως πως να κάνω κάτι, πως να περάσω από κάπου, πως να δραπετεύχω, πως να ξεκλειδώσω κλπ τα έκανα μόνος μου. Εκείνο το ρημαδοPDA το κούρασε 100 φορές τα ίδια και τα ίδια. Στενοχωριόμουν που τελείωνε για συναισθηματικούς λόγους αλλά οι γρίφοι/παζλ και το σενάριο ήταν απλά κακά.

Δημοσ.

εχω δωσει το mp3 στον συνεργατη μου.ελυσα το γριφακι με το PDA.ΤΩΡΑ εχω μπροστα μου το χαρτη με τους ιπποτες,τη θαλασσα,το idol,την κολαση και αυτα. ωραια????τι κανω τωρα???????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...