Speed Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Επειδή δεν θα έχω internet για καμμιά εβδομάδα στο σπίτι εκεί με τα καλώδια τι να κάνω ???? Εχω κολλήσει προφανώς χρειάζεται ένα αντικείμενο εκεί στον διακόπτη αλλά τι......
activex Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Υποτιθεται οτι οι απαιτησεις ειναι: PC RECOMMENDED Windows® XP DirectX 9.0c (included) Pentium 4 1.4GHz or better 512 MB RAM or above 400 MB free hard drive space 2x DVD-ROM Drive or better 128 MB Shader model 1.1 compatible video card or better* Windows compatible sound card* Keyboard, Mouse Παντως στον δικο μου P4 2.0 Ghz , 768RAM και NVIDIA 6200 128 mb σε αναλυση 800Χ600 low detail και χωρις AA το παιχνιδι δεν παιζετε με τιποτα και υποτιθεται ειμαι μεσα στα recommended specs!!! Nice Job Ubisoft!!!!!! Παλι καλα που μου το εφερε δωρο ο μπαρμπας μου..... γιατι αλλιως..... Αυτα κανουν και μας αναγκαζουν να παρουμε ολοι XBOX ή PS2 αλλα ελα που τετοια παιχνιδια που αν βγουν δεν τα απολαμβανεις στην κονσολα!!!! file opos katalabenis apo edw kai pera h karta grafikon sou den tha se bohthah kai poli...ti perimenis diladi apo tin 6200? etsi einai auta.
tsakonas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Επειδή δεν θα έχω internet για καμμιά εβδομάδα στο σπίτι εκεί με τα καλώδια τι να κάνω ???? Εχω κολλήσει προφανώς χρειάζεται ένα αντικείμενο εκεί στον διακόπτη αλλά τι...... Pas sthn porta ston panw orofo tin klidwneis kai tin klwtsas....
sYn Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Είχε δεν είχε κόλλησε το μυαλό μου.. Βρίσκομαι προς το τέλος στις κατακόμβες και προσπαθώ να λύσω ένα παζλ με 3 σταυρούς για να ανοίξει η πόρτα.!!!Παρατήρησα πως στο manuscript book έχεις τους 3 σταυρούς: κάθετα,πλάγια,οριζόντια!!!.Όταν το βάζω στο παζλ δε γίνεται τίποτα.Καμμιά ιδέα; !!! : Spoiler
blueviper Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Όχι ρε παιδιά! Ντροπή!!! Κι εδώ το Χριστούδουλο πρέπει να φάω στη μάπα!!!
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παίδες τα spoilers σε γρίφους και λύσεις δε θα πρεπε να μπαίνουν με άσπρα γράμματα...;
Speed Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά μου κάνει κάτι κουλα με τον ήχο στους διαλόγους... Ενώ στην αρχή όλα καλά στην πορεία δεν ακούγονται καθόλου.... Ξέρει κανείς τίποτα????
sYn Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά μου κάνει κάτι κουλα με τον ήχο στους διαλόγους... Ενώ στην αρχή όλα καλά στην πορεία δεν ακούγονται καθόλου.... Ξέρει κανείς τίποτα???? Να υποθέσω πως το έχεις αντιγραμμένο.. Όποτε problem solved:twisted: Παιδιά, ο Praetorian έχει δίκιο.PLZ διορθώστε
Speed Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Τι εννοείς solved.... Δεν έχω βρει τίποτα....
blueviper Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Προφανώς εννοεί πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις!
tsolakos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 re paidia ekei sto manuscript pou sou bgazei kati san xarti me tous ipotes kai ta kastra ti kanoume pou den mporo na katalabo,gia rixte kamia idea!!!!!!!!!!!!:evil: :evil: :evil:
sYn Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δώσε καμμιά σωστή πληροφορία..Που είσαι και έχεις κολλήσει; Πάντως αν έχω καταλάβει σωστά, έχεις το manuscript book και προσπαθείς να μπείς από την πρώτη πόρτα παζλ. Αν όχι γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος:-?
tsolakos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Molis exo parei to mp3 kai to manuscript kai mou bgazei ena xarti me kati kastra epano kai ipotes,den ksero ti na kano??????
lotusgr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 tsolakos θα πας πίσω στο γραφείο του stobbart και θα δώσεις το Mp3 στον συνεργάτη του..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.