tsakonas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Επιτελους!!! Μετα απο πολυ καιρο επανερχεται ενα πολυαγαπημενο παιχνιδι. Ελπιζω να ναι τοσο καλο οσο τα προηγουμενα!!! Απο αυριο εντυπωσεις...
The_Sheep Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 eeee exo kolisei stin arxi! ekei pou exei kati ilektrofora kalodia den ksero ti na kano. exo parei ton spago apo tin porta alla meta apo auto??? an kaneis mporei na voithisei....?
v-tidus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μήπως ξέρει κανείς τις απαιτήσεις του παιχνιδιού?Έχω κάπως αδύναμο pc και θέλω να δω αν θα παίζει.
User_32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μήπως ξέρει κανείς τις απαιτήσεις του παιχνιδιού?Έχω κάπως αδύναμο pc και θέλω να δω αν θα παίζει. Το Demo θελει: SYSTEM REQUIREMENTS PC MINIMUM Windows® XP DirectX 9.0c (included) Pentium 4 1.4GHz 256 MB RAM 400MB GB free hard drive space 2x DVD-ROM Drive 128 MB Shader model 1.1 compatible video card* Windows compatible sound card* Keyboard, Mouse PC RECOMMENDED Windows® XP DirectX 9.0c (included) Pentium 4 1.4GHz or better 512 MB RAM or above 400 MB free hard drive space 2x DVD-ROM Drive or better 128 MB Shader model 1.1 compatible video card or better* Windows compatible sound card* Keyboard, Mouse *indicates that device must be compatible with DirectX 9.0c.
sYn Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Τα Broken Sword είναι πολύ αγαπημένη μου σειρά.Το αποκτώ σιγά σιγά . Περιμένω πως και πως και το Runaway 2
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Απογοήτευση, η κίνηση είναι με το πληκτρολόγιο και το βελάκι με το ποντίκι... Που πήγαν τα καλα point & click ; οεο
User_32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Broken Sword Runaway Monkey Island είναι τα αγαπημένα μου adventure (φυσικά μου αρέσουν και κάποια άλλα παλιότερα) Για να δούμε όμως αυτό εδώ θα είναι ισάξιο με τα προηγούμενα ή θα βγει καμια πατάτα ;
Dreamcatcher Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Απογοήτευση, η κίνηση είναι με το πληκτρολόγιο και το βελάκι με το ποντίκι...Που πήγαν τα καλα point & click ; οεο point n click einai apla an thes kounas ton xaraktira kai me to keyboard.
tsakonas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Re paides ligh voitheia plz!! exw kolisei sthn arxh epanw sthn taratsa pou exei ena gerano kai kremontai alysides...ti sto kalo kanw ekei?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 @tsakonas, Με το μπαστούνι του golf πιάνεις την αλυσίδα, αν δεν έχεις το μπαστούνι, πηγαίνεις πίσω στο ασανσέρ να βάλεις αυτό που τράβηξες από το άνοιγμα για να πάρεις το μπαστούνι πάλι πίσω @Dreamcatcher, Έχεις δίκιο.
tsakonas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 doiing...to skeftika afto kai piga pisw alla de boresa na bw kai nomiza oti den einai afto!! ti lakis...gia na try again! thanks exsa
jk Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι ρε παιδια point and click ειναι μην μουρλαθουμε,να σας πω την αληθεια εγω νομιζω πως το παιχνιδι το φτιαξαν οσο καλυτερα μπορουσαν για να πλησιασουν την αιγλη των παλιων παιχνιδιων και να μην σταματησουν να προχωρανε μπροστα ,γιατι οτι και να λεμε αμα εβγαινε με τα παλια γραφικα δεν θα ηταν ωραιο ρε παιδια το να λεμε που ειναι τα παλια point and click ειναι απλα μια νοσταλγια εκεινων των καιρων και τιποτα παραπανω και για οσους νοσταγλουν http://www.baphometsfluch25.de/ broken sword 2.5 ανεπισημη κυκλοφορια απο οτι φαινεται στα σκαρια, και τσεκαρεται και στα news στην αρχη σε τη ξενοδοχειο λενε οτι μεναν τα ατομα στις διακοπες τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.