Προς το περιεχόμενο

windows activation

geovard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καί ξαφνικά μού λέει ένα μήνυμα ότι έχουν γίνει δραματικές αλλαγές στο υλικό τού υπολογιστή καί ότι εντός 3 ημερών πρέπει να κάνω(ξανακάνω) ενεργοποίηση αλλιώς θα κλειδώσουν τα windows.Φυσικά δεν άλλαξα τίποτα από το μηχάνημα παρά μιά ...βίδα στο πλαινό καπάκι τού κουτιού πού είχαν χαλάσει τα πάσα!

Είχε κανείς παρόμοια εμπειρία?Δεν μιλάμε γιά μούφα windows αλλά αγορασμένα με απόδειξη 76500 δρχ.

Δημοσ.

ακριβώς το ίδιο πριν 3 μήνες περίπου, ενώ δεν είχα αλλάξει ούτε βίδα!

πήρα τηλέφωνο τη microsoft απο αυτό το νούμερο που γράφει στο activation και το είπα στο δύσπιστο υπάλληλο, που με το ζόρι μιλούσε σπαστά ελληνικά.

Αφού του εξήγησα 2-3 φορές ότι έχω κανονικότατα αγοράσει τα windows, και αφού του είπα το αρχικό key που είχα από την αγορά, αυτός μου έδωσε ένα καινούριο, το πληκτρολόγησα και....τέλος.

Δημοσ.

Και σε 'μένα έχει συμβεί μετά από πέρασμα νέων οδηγών. Αφού έχω περάσει μερικούς νέους οδηγούς μετά τον Νο. Χ μου ζητάει activation!

Δημοσ.

Σήμερα μου έγινε κι εμένα αυτό. Αυθεντικά αγορασμένα μου έβγαλε αυτό το μήνυμα. Ξαναέκανα ενεργοποίηση μέσω του internet, έγινε κανονικά, αλλά μετά από κάποια ώρα μου το ξαναέβγαλε. Η μόνη αλλαγή που είχα κάνει είναι ότι απενεργοποίησα την κάρτα δικτύου.

Δημοσ.

Se ena filo me agorasmena win tou ebgale mnm meta apo update oti i ekdosi pou exei einai antigrafi kai oti prepei na epikinonisei me thn M$ ...

Eleos.. An einai dinaton..

Kai meta lene gia tis corporate... mia xara einai... ;-)

Δημοσ.
Καί ξαφνικά μού λέει ένα μήνυμα ότι έχουν γίνει δραματικές αλλαγές στο υλικό τού υπολογιστή καί ότι εντός 3 ημερών πρέπει να κάνω(ξανακάνω) ενεργοποίηση αλλιώς θα κλειδώσουν τα windows.Φυσικά δεν άλλαξα τίποτα από το μηχάνημα παρά μιά ...βίδα στο πλαινό καπάκι τού κουτιού πού είχαν χαλάσει τα πάσα!

Είχε κανείς παρόμοια εμπειρία?Δεν μιλάμε γιά μούφα windows αλλά αγορασμένα με απόδειξη 76500 δρχ.

Αυτό λέγεται microsoft genuine advantage :?

Αν δεν είχες αυθεντικά windows πως θα ζούσες τέτοιες εμπειρίες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...