ppsakis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 καλησπερα , σημερα απο το πρωι βρισκομαι αντιμετωπος με ενα πρωτοφανες προβλημα.... η dsl συνδεση μου σερνεται κυριολεκτικα ,ωντας κοντα σε επιπεδα dial-up, ενω μεχρι χτες ήταν μια νορμαλ 768/192...σημερα τα τεστς μου βγάζουν μαξ 190kbps downstream..... μιλησα με τη φορθνετ που μου ειπε οτι δεν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα, ομως οταν εκανα ενα netstat βρηκα κατι περιεργες συνδεσεις με σαιτ απο Κορεα, Καναδα κλπ παρολο που ολες οι εφαρμογες ηταν κλειστες....μου ειπαν οτι πιθανως καποιος ιος να συνδεεται με διαφορα σαιτ και να μου τρωει bandwidth.... ομως εκτος του οτι εκανα διαφορα virus scans και δε βρηκα τιποτα,δοκιμασα να τρεξω το utorrent να δω τι ταχυτητα πιανει και....κατεβαζει κανονικα με 60-70kb/s..... οποτε αναρωτιεμαι: γιατι οι browsers σερνονται? αν καποιος ιος ετρωγε bandwidth δεν θα πρεπε να τρωει και απο το download ??? αν εχει κανεις καποια ιδεα ας βοηθησει..... α, ξεχασα να πω οτι το ιδιο πραγμα συμβαινει και στους τρεις υπολογιστες που εχω πανω στην ιδια συνδεση και που μεχρι χτες ολα δουλευαν ρολοι....
giannisk1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Είναι πολύ πιθανό να έχεις κολήσει κάποιον ιό,και μόνο που βλέπεις συνδέσεις με site απο Κορέα και Καναδά είναι ύποπτο. Ϊσως θα έπρεπε να δοκιμάσεις σκάν με διάφορα antivirus/anti spyware κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.