Προς το περιεχόμενο

Agora home cinema

R.H.C.P.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 1500 μπορείς να πάρεις πολύ καλό ηχοσύστημα. Πήγαινε στη στοά Φέξη (κάτω από την πλατεία Κάνιγγος, εκεί που βγαίνει Πατησίων) εγώ από κει πήρα τα ηχεία μου και βρήκα πολύ καλές τιμές. Πάντως η γνώμη μου είναι ότι μπορείς να δώσεις 2000 πχ για την τηλεορα και 1000 για το ηχοσύστημα και να πάρεις μεγαλύτερη οθόνη. Όλα βέβαια εξαρτώνται απ'το αν θα βρεις καμιά καλή προσφορά, γι'αυτό ψάχτο μην πάρεις απ΄το πρώτο μαγαζί που θα μπεις.

Δημοσ.
Με 1500 μπορείς να πάρεις πολύ καλό ηχοσύστημα. Πήγαινε στη στοά Φέξη (κάτω από την πλατεία Κάνιγγος, εκεί που βγαίνει Πατησίων) εγώ από κει πήρα τα ηχεία μου και βρήκα πολύ καλές τιμές. Πάντως η γνώμη μου είναι ότι μπορείς να δώσεις 2000 πχ για την τηλεορα και 1000 για το ηχοσύστημα και να πάρεις μεγαλύτερη οθόνη. Όλα βέβαια εξαρτώνται απ'το αν θα βρεις καμιά καλή προσφορά, γι'αυτό ψάχτο μην πάρεις απ΄το πρώτο μαγαζί που θα μπεις.

sth stoa pou les exoun kala hxeia se fash b&w crystal audio kai ta loipa?

thanks gia thn apanthsh!

Δημοσ.

Απ' όλα έχει, είναι 3-4 μαγαζά εκεί μαζεμένα. Πάντως αν πας σε "μάρκα" ανεβαίνει πολύ το κασέ δυσαναλογα με την ποιότητα. βρες το best value for money. Εγώ πήρα ενισχυτή sony, ηχεία και subwoofer Magnat, όλα σε προσφορά και μου βγήκαν πολύ οικονομικά. Τώρα πραγματικά ευχαριστιέμαι ήχο κι ας μην είναι top τα ηχεία μου.

Δημοσ.
Απ' όλα έχει, είναι 3-4 μαγαζά εκεί μαζεμένα. Πάντως αν πας σε "μάρκα" ανεβαίνει πολύ το κασέ δυσαναλογα με την ποιότητα. βρες το best value for money. Εγώ πήρα ενισχυτή sony, ηχεία και subwoofer Magnat, όλα σε προσφορά και μου βγήκαν πολύ οικονομικά. Τώρα πραγματικά ευχαριστιέμαι ήχο κι ας μην είναι top τα ηχεία μου.

Thanks tha paw na tsekarw!

:-D

Δημοσ.

Magnat υπάρχουν πολύ καλά μοντέλα σαν value-for-money (έχω ακούσει τα Motion990 που αν δεν κάνω λάθος έχει ο DhZou). Eπίσης ρίξε μια "αυτιά" σε μοντέλα της Roister.

Ενισχυτή θα πρότεινα Yamaha...

Ρίξε μια ματιά στον RX-V459

Με τα λεφτά που δίνεις, παίρνεις άνετα καλό σύστημα.

Δημοσ.

Gia agora Home cinema prepei na laveis ipopsi sou to xwro poy tha mpei min pas kai pareis oti poio dinato yparxei mono kai mono gia na peis oti spaei tzamia an o xwros den einai swsta kalimenos apo ta watt kai i katanomi ton ixeiwn lathos den tha exeis apotelesma. egw edwsa pollllllaaaaa euro gia home cinema alla to epsaksa 2 mines prwta. episis simantiko einai i epilogi ton kalwdion kathws auksanoun ena 15-20% tin apodosi tou sistimatos sin oti toso o enisxiteis alla kai ta ixeia kai to sub theloun gyrw stis 200 wres "strosimo" prwta kai meta tha soun dwsoun to 100% tis apodosis tous me tis swstes rythmiseis panta.twra apo markes kai montela: koita gia tV samsung ti seira R... kai philips ti seira ambi-light, gia enisxiti ton pioneer 1015, kai apo ixeia B&W kai CRYSTAL AUDIO mporw na sou protinw kai montela an thes gia ta ixeia alla prota koita ta tetragonika tou xwrou pou tha ta baleis. Eidika an meneis se polukatoikia AKOUGETAI POLU pistepse me.

Δημοσ.
(έχω ακούσει τα Motion990 που αν δεν κάνω λάθος έχει ο DhZou).

Όντως αυτά έχω, :mrgreen: με ξέρεις καλά

και όπως είπε και ο Lorea, αν μένεις σε πολυκατοικία, αν έχεις καλές σχέσεις με τους γείτονές σου θα τις χαλάσεις :-P

Δημοσ.

H entasi einai ontws provlima vlepw tainia kai vlepei kai olh i polukatoikia mazi mou mexri pou trizei kai to asanser giati doksa to theo to 15ari to sub varaei teleia. kai parepiptwntos.......DhZou....... oxi o Lorea H Lorea...:-D

Δημοσ.

Α με το μπαρδόν! Δεν σας εννόησα... :-D

Εγώ ευτυχώς μένω σε μονοκατοικία με διπλά παράθυρα και δεν κάνω δημόσιες προβολές για τους γείτονες.

Δημοσ.

Ok no problem DhZou... just to know its other gender. Egw skeftomai na valw kai eisitirio stin eisodo etsi opws pame kai fysika den mporw na dw tipota meta tis 11 para mono me akoustika :cry:

Δημοσ.
Gia agora Home cinema prepei na laveis ipopsi sou to xwro poy tha mpei min pas kai pareis oti poio dinato yparxei mono kai mono gia na peis oti spaei tzamia an o xwros den einai swsta kalimenos apo ta watt kai i katanomi ton ixeiwn lathos den tha exeis apotelesma. egw edwsa pollllllaaaaa euro gia home cinema alla to epsaksa 2 mines prwta. episis simantiko einai i epilogi ton kalwdion kathws auksanoun ena 15-20% tin apodosi tou sistimatos sin oti toso o enisxiteis alla kai ta ixeia kai to sub theloun gyrw stis 200 wres "strosimo" prwta kai meta tha soun dwsoun to 100% tis apodosis tous me tis swstes rythmiseis panta.twra apo markes kai montela: koita gia tV samsung ti seira R... kai philips ti seira ambi-light, gia enisxiti ton pioneer 1015, kai apo ixeia B&W kai CRYSTAL AUDIO mporw na sou protinw kai montela an thes gia ta ixeia alla prota koita ta tetragonika tou xwrou pou tha ta baleis. Eidika an meneis se polukatoikia AKOUGETAI POLU pistepse me.

oxi monokatoikia einai...

peripou 40 tm saloni se orthogonio

an mporeis na mou kaneis mia protash me 2500euro ola mazi...

hxeia mou aresoun polh ta crystal audio einai omws kala?

ta b&w den einai akriva?

paidia sas euxaristw olous gia thn voitheia pantws!

Δημοσ.

Αν θέλεις να ευχαριστηθείς την θέαση θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά και σε βιντεοπροβολέα .

Με 1.500-2.000 αγοράζεις αρκετά καλό ψηφιακό βιντεοπροβολέα και ότι και να λένε το μέγεθος μετράει άλλο οι 32 ή 42 ιντσες και άλλο οι 100+ .

Αν δεν έχεις πρόβλημα χώρου ή δεν σε απασχολεί το φως της μέρας στο χώρο προβολής ο βιντεοπροβολέας είναι μονόδρομος .

Είναι απαραίτητη η τηλεόραση ; δίνεις 500 ευρώ για μια φθηνή 32αρα crt και καλύπτεις και αυτήν τη ανάγκη με καλύτερη κίνηση και φυσικότερα χρώματα . Αν και η 29αρα τετράγωνη δίνει λίγο μεγαλύτερο κάδρο σε θέαση 4:3 οπότε ρίχνεις και άλλο το κόστος για την τηλεόραση .

Ότι και να κάνεις μην βιαστείς και ψάξε ανάλογα με τον χώρο,την τσέπη και τις συνήθειες σου τι θα σε καλύψει καλύτερα .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...