chill Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 2-2 παιδιά ματιάξαμε τον επιβήτορα. Κάντε κράτει κανα 20λεπτο ακόμα
ntountou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 πω πωωωωωωω....... 2-4 ........αυτό θα πει κάψιμο θερμίδας τι σημείο G, σουτιέν με τα δόντια και μαλακίες... ρωτήστε τον Morientes να σας πει πως κρατιέται σε φόρμα
punky Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Στα τέτοια μου η δίαιτα. Πάω να πάρω 4 σουβλάκια.
MenamareL Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 MenamareL τα έχεις επιβεβαιώσει τα νούμερα ? δια της εμπειρικής έρευνας και προσέγγισης του θέματος φυσικά... καταλαβαίνεις βέβαια ότι το insomnia διαχρονικά χαρακτηρίζεται από την πιστότητα, την ακρίβεια και την φερεγγυότητα των πληροφοριών που καταθέτουν οι πάντα έγκριτοι και έγκυροι insomniacs οπότε τα ίδια θέλω και από εσένα Τωρα τι να σου πω...Πηγε ρωτα τους τυπους που το ανεβασαν στο e-view Εγω ηθελα να δωσω τα φωτα μου και σε αλλους!!χαχα!!! Αυτο παντως με τον Ιταλικό πολυέλαιο και τα φωτα δεν ξερω!!!! :-P
MenamareL Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Στα τέτοια μου η δίαιτα. Πάω να πάρω 4 σουβλάκια. Θα παχυνεις!!! :-P
MenamareL Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Τα επιβεβαιώνω εγώ. Ήμουν παρόν στις μετρήσεις.Υπήρξε ένα μικρό deviation, το ομολογώ, και κάποιες μικρές παραδοχές λόγω τεχνικών δυσκολιών. Πχ ελλείψει ιταλικού πολυελαίου, χρησιμοποιήθηκε πορτατίφ από το ΙΚΕΑ. Από ΙΚΕΑ??? Θα γκρεμιστει τη πρωτη μερα....Τι να κανεις με πραγματα απο ΙΚΕΑ!!???Θα σκωτωθεις!! :-P
MenamareL Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτό άραγε σε ποια υποκατηγορία του "ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ", εντάσσεται;Πόσες θερμίδες νιώθεις να έχασες; Οσες θες εσυ!!!Θα νοιωθεις ακομα καλητερα αν πεις οσες θες!!! 3000 θερμ.?Ειναι καλα??Να τα αφησω??Να στις τυλιξω για το σπιτι??Θα τις παρεις μαζι σου??
ntountou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 MenamareL επειδή όπως σου έγραψα και πριν το insomnia διαχρονικά χαρακτηρίζεται από την πιστότητα, την ακρίβεια και την φερεγγυότητα των πληροφοριών που καταθέτουν οι πάντα έγκριτοι και έγκυροι insomniacs πάρε ένα δωράκι γιατί σε βλέπω παιδεύεσαι αρκετά
MenamareL Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 MenamareL επειδή όπως σου έγραψα και πριν πάρε ένα δωράκι γιατί σε βλέπω παιδεύεσαι αρκετά Αχ τι καλα!!!Σ'ευχαριστω!!!!
punky Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 MenamareL επειδή όπως σου έγραψα και πριν πάρε ένα δωράκι γιατί σε βλέπω παιδεύεσαι αρκετά όχι ρε φίλε, δεν θέλουμε. εγώ γουστάρω να τυλίγει το όνομα μου ξανά και ξανά, το κορίτσι. Θα παχυνεις!!! :-P Μπα. Συνήθως κάνω τη δίαιτα της αμνησίας. Ξεχνάω να φάω.
MenamareL Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μπα. Συνήθως κάνω τη δίαιτα της αμνησίας. Ξεχνάω να φάω. Α ναι!!Χαχαχα!!Αρα ειμαστε ok!!!
Highlander Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Να συμπληρώσω ότι το sex είναι τα καλύτερο φάρμακο. Γιατρεύει: Ημικρανίες, Πονοκέφαλο, Στομαχόπονο, Πονόδοντο, Οσφυαλγίες, και πάρα πολλά άλλα που δεν μπορώ να τα θυμηθώ αμέσως τώρα.
MenamareL Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Να συμπληρώσω ότι το sex είναι τα καλύτερο φάρμακο.Γιατρεύει: Ημικρανίες, Πονοκέφαλο, Στομαχόπονο, Πονόδοντο, Οσφυαλγίες, και πάρα πολλά άλλα που δεν μπορώ να τα θυμηθώ αμέσως τώρα. Aρα ο μυθος της ατακας "Δε μπορω σημερα αγαπη μου εχω πονοκεφαλο" καταρριπτεται!!!!??????
punky Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 και πάρα πολλά άλλα που δεν μπορώ να τα θυμηθώ αμέσως τώρα. Και την αμνησία. Πράγμα που με οδηγεί σε θλιβερά συμπεράσματα για τη ζωή σου, φίλε Highlander
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.