MenamareL Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Όλοι ξέρουμε πως το sex είναι μία από τις καλύτερες ασκήσεις αλλα ποτέ, εώς τώρα, δεν υπήρξε μια επιστημονική μελέτη για τα ακριβή ποσά θερμίδων που καταναλώνονται κατα τη διάρκεια της ευλογημένης αυτής τελετουργίας. ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ Με την συγκατάθεσή της ......... 12 Cal Χωρίς την συγκατάθεσή της..... 187 Cal ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΤΗΣ Με τα δύο χέρια...... 8 Cal Με το ένα χέρι......... 12 Cal Με τα δόντια............ 85 Cal ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ Με στύση....... 6 Cal Χωρίς στύση... 315 Cal ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ Εντοπισμός κλειτορίδας.... 8 Cal Εντοπισμός σημείου G...... 92 Cal ΣΤΑΣΕΙΣ Ιεραποστολικό ............. 12 Cal 69 (ξάπλα) ................... 78 Cal 69 (όρθιο) .................... 112 Cal Καροτσάκι ................... 216 Cal Doggy Style ................ 326 Cal Ιταλικός πολυέλαιος ... 912 Cal ΟΡΓΑΣΜΟΣ Αληθινός ............ 112 Cal Ψεύτικος ............. 315 Cal ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ Αγκαλίτσα στο στρώμα ........... 18 Cal Αυτός, σηκώνεται να φύγει ...... 36 Cal Εξηγήσεις γιατι σηκώθηκε να φύγει ..... 816 Cal ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΣΤΥΣΗ 20-29 ετών............... 36 Cal 30-39 ετών............... 80 Cal 40-49 ετών .............. 124 Cal 50-59 ετών .............. 972 Cal 60-69 ετών .............. 2916 Cal 70 και άνω ............... (ακόμα μετράμε τα Cal) ΝΤΥΣΙΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ .. ΠΡΑΞΗ Ήρεμο.............................................. 32 Cal Βιαστικό ............................................ 98 Cal Ο μπαμπάς χτυπάει την πόρτα...... 1218 Cal Η σύζυγος χτυπάει την πόρτα......... 3521 Cal Have Fun!!! Πηγή : http://www.e-View.gr
ntountou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 MenamareL τα έχεις επιβεβαιώσει τα νούμερα ? δια της εμπειρικής έρευνας και προσέγγισης του θέματος φυσικά... καταλαβαίνεις βέβαια ότι το insomnia διαχρονικά χαρακτηρίζεται από την πιστότητα, την ακρίβεια και την φερεγγυότητα των πληροφοριών που καταθέτουν οι πάντα έγκριτοι και έγκυροι insomniacs οπότε τα ίδια θέλω και από εσένα
punky Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 MenamareL τα έχεις επιβεβαιώσει τα νούμερα Τα επιβεβαιώνω εγώ. Ήμουν παρόν στις μετρήσεις. Υπήρξε ένα μικρό deviation, το ομολογώ, και κάποιες μικρές παραδοχές λόγω τεχνικών δυσκολιών. Πχ ελλείψει ιταλικού πολυελαίου, χρησιμοποιήθηκε πορτατίφ από το ΙΚΕΑ.
johnnyestia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Τα νούμερα που έδωσες είναι unisex?
Sellers Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 ΡΕ παιδιά πως γίνεται ο Ιταλικός πολυέλαιος? Έχω πάρει κάτι κιλάκια τελευταία.
punky Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Τα νούμερα που έδωσες είναι unisex? Όχι. Βελτιώνονται άρδην, αν αναλάβεις παθητικό ρόλο στις μετρήσεις. Τίθεται δηλαδή ένα μικρό δίλλημα μεταξύ δίαιτας και αξιοπρέπειας.
ntountou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 ΡΕ παιδιά πως γίνεται ο Ιταλικός πολυέλαιος? Έχω πάρει κάτι κιλάκια τελευταία.Αν έχεις πάρει κάποια κιλάκια καλύτερα άστο γιατί παίζει να σου ρθει ο πάνω όροφος στο κεφάλι Όχι. Βελτιώνονται άρδην, αν αναλάβεις παθητικό ρόλο στις μετρήσεις.Τίθεται δηλαδή ένα μικρό δίλλημα μεταξύ δίαιτας και αξιοπρέπειας. Γιατί βρε punky το θέτεις έτσι?Μπορεί κάποιοι να θεωρούν πιο αξιοπρεπές την καλλίγραμμη εμφάνιση παρά την παθητική συμμετοχή....
punky Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατί βρε punky το θέτεις έτσι?Μπορεί κάποιοι να θεωρούν πιο αξιοπρεπές την καλλίγραμμη εμφάνιση παρά την παθητική συμμετοχή.... Sorry, ανακάλυψα σήμερα ότι είμαι λάτρης του ισπανικού ποδοσφαίρου. Και από την αγωνία μου να κερδίσει η Valencia, δεν εκφράζομαι σωστά. Άλλο εννοούσα
ntountou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Καλύτερα άστο όπως το έγραψες... Έχει περισσότερο ζουμί έτσι btw κι εγώ σήμερα κατάλαβα πόσο γουστάρω τη μεγάλη Valencia.... μόλις έγινε το 1-2.... viva Morientes!!!!
punky Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 btw κι εγώ σήμερα κατάλαβα πόσο γουστάρω τη μεγάλη Valencia.... μόλις έγινε το 1-2.... viva Morientes!!!! Αυτό άραγε σε ποια υποκατηγορία του "ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ", εντάσσεται; Πόσες θερμίδες νιώθεις να έχασες;
ntountou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 όχι ρε, είναι στη κατηγορία "ΣΤΑΣΕΙΣ" και φυσικά είναι το γνωστό σε όλους Ισπανικό
chill Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτό άραγε σε ποια υποκατηγορία του "ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ", εντάσσεται;Πόσες θερμίδες νιώθεις να έχασες; Εγώ αν δεν πάει στην στάνταρ ταρίφα της 5άρας δεν το θεωρώ sex απλά προκαταρκτικά. Μάλλον η κορυφωση του οργασμού θα έρθει στο μεστάγια σε λίγους μήνες.
punky Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Είστε αχαρακτήριστοι και οι δύο. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν συνάνθρωποί μας που υποφέρουν. Ανυπομονώ να τους συναντήσω αύριο στο γραφείο, για να τους συμπονέσω. Και τέλος πάντων, chill, εκτός από τη στάνταρ ταρίφα, υπάρχει και η εορταστική της 7άρας. Αυτό ενδεχομένως να απαντάει και στο ερώτημα, πως γίνεται ο ιταλικός πολυέλαιος
ntountou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 απορίες.... ειλικρινά, όχι μαλακίες.... αν δε βάλεις καθόλου προφυλακτικό καις περισσότερες θερμίδες ? (ειδική διευκρίνηση σε περίπτωση που δε βάλεις ούτε σάλιο παρακαλώ) οι γαύροι τελικά προσποιούνται οργασμό ή γουστάρουν το βιασμό ? μετά το sex θα ζητήσουν εξηγήσεις που ο ισπανός επιβήτορας έφυγε έτσι ξαφνικά ? το ντύσιμο στα αποδυτήρια όταν θα χτυπάνε τις πόρτες τα οργισμένα γαυράκια πόσες θερμίδες καίει ?
punky Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 λυπάμαι, δεν μπορώ να βοηθήσω αυτό το "χωρίς σάλιο" μου βγάζει μιγαδικό αριθμό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.